Luk besked

Læs mere om de aktuelle indrejseregler på vores rejsemål her

Paleros
Det Autentiske Grækenland
Priser fra  3.499 DKK
Vis hoteller
Se billeder Se video
Din søgning
02-07-2022
1 uge
Antal værelser: 02-07-2022
2 voksne og 0 børn
Ret din søgning
Luk din søgning
Altid direkte rejser

Information om Paleros

Paleros er ægte græsk charme, når det er bedst. Den lille ferieby er en perfekt kombination af ranke bjergkæder og azurblåt hav.
Den hyggelige ferieby Paleros er beliggende direkte ud til kysten på det græske fastland blot 30 km syd for Preveza lufthavn. Byen er bygget op omkring den lille lystbådehavn og det lokale torv, som er mødestedet for både lokale og turister. Særligt i aftentimerne er disse områder populære samlingssteder.

Det Autentiske Grækenland

I Paleros findes de perfekte rammer for en fantastisk ferieoplevelse for både familien og parret - omend du søger en afslappende daseferie ved områdets magiske strande eller spændende oplevelser, hvor du kan tage med vores rejseledere på udflugter. Det er også muligt leje en bil og køre på opdagelse på det græske fastland på egen hånd. Der findes ingen lokalbusser i området.

Turismen er så småt begyndt at blomstre i Paleros, men den græske charme og det lokale liv er stadig det som karakteriserer byen. Et besøg i Paleros er en unik mulighed for at opleve det autentiske Grækenland, som du ikke finder på andre charterdestinationer.

Det græske fastland byder på enestående naturoplevelser og kendte kulturelle perler, som har præget historien og den græske mytologi igennem mange år. Tag på en bådtur og oplev de smukke omgivelser fra kystsiden samt de mange enestående seværdigheder og områdets spændende kulturhistorie.

Det smukke område er præget af charmerende sølvgrønne olivenlunde, vinmarker, pinjetræer og høje bjerge, der alt sammen bidrager til maleriske, græske omgivelser, som vi kender det bedst. Her er fantastiske muligheder for at opleve det ægte Grækenland på egen hånd.

Strande ved Paleros

Strandpromenaden i Paleros er byens centrum, og her finder man de hyggelige, lokale restauranter, barer, tavernaer og enkelte butikker.

I området findes flere flotte strande, som er ideelle for både børn og voksne. Stranden i centrum af Paleros er lavvandet med større og mindre sten der giver havet sin karakteristiske azurblå farve. Ved stranden langs havnepromenaden, finder man et fint udvalg af restauranter og fortovscaféer. Hvis man bevæger sig lidt væk fra stranden finder man souvenirbutikker, som har alt man skal bruge for at få en hyggelig dag ved stranden.

Tager du ud af byen findes der ligeledes flere hyggelige strande nær Paleros, som bestemt er et besøg værd. Her kan Potamaki Beach blandt andet nævnes, som er beliggende kun omkring 3 km nord for centrum af Paleros. Potamaki Beach er en 2 km lang familievenlig sandstrand, som er særlig velegnet til børn, da vandet er lavt og bliver gradvist dybere. Her findes caféer, udlejning af liggestole og parasoller.

Begiver du dig længere mod vest finder du stranden Varko Beach, som er en af de smukkeste strande i området. Denne strand ligger ca. 10 km fra Paleros og er et oplagt sted at besøge, hvis du ønsker at udforske området på egen hånd. Varko Beach er kendt af de lokale som Paleros’ perle, der med sin majestætiske udsigt, rolige atmosfære og krystalklare vand indbyder til en afslappende dag ved havet.

Læs mere

Oplevelser i Paleros

Tag med vores danske rejseledere på tur: 

Bådtur til nærliggende øer

Søndag - Heldagsudflugt

Her vil I få en hel dag på havet hvor I vil komme omkring øerne i det Ioniske hav og forbi nogle af Grækenlands smukkeste strande. Der vil være rig mulighed både for at bade på turen og også opleve noget kulturelt som den gamle by Fiskardo på Kefalonien.

OBS. Turen er uden dansk rejseleder og frokost er ikke inkluderet i prisen.

Pris: Voksen 45€ / Barn 22,5€

Vonitsa marked

Mandag - Halvdagdsudflugt

Mandag er lig med det lokale marked i Vonitsa, som findes kun 20 min. fra Paleros. Vi starter med at se det lokale marked. Hvorefter vi besøger toppen af byen, hvor vi besøger Vonitsa slot, med panoramisk udsigt udover landskabet. Sidenhen begiver vi os ned i byen, hvor i har tid på egen hånd. Hvor i kan gå på opdagelse i de græske gader eller nyde en kop kaffe med udsigt til golfen, der dannede slagmark for kampene om Actium.

OBS. Frokost er ikke inkluderet i prisen. Entre til slottet er ikke inkluderet, men koster 3 euro pr. person.

Pris: Voksen 33€ / Barn 16,5€

Cruise med delfiner

Tirsdag - Halvdagsudflugt

Tag med ud i den Ambracian golf og oplev delfiner på tæt hånd og i deres rette element. Kribler det i fingrene og længes du efter en dag på havet? Denne dag vil vi se delfiner bade i det klare blå hav og få mulighed for at besøge en af de hyggelige byer i nærområdet på egen hånd og der vil være tid til frokost.
Dagen er prydet med helt fantastiske oplevelser med frie dyr, smuk natur, sightseeing på egen hånd og en hyggelig dag ombord på båden.

OBS. Frokost ikke inkluderet, god ide at medbringe snack undervejs.

Pris: Voksen 58€ / Barn 29€

Hades floden og Parga

Onsdag - Heldagsudflugt 

Vi træder et skridt eller to tilbage i tiden når vi på denne tur sejler op af den turkisblå Hadesflod, der får mange til at tænke på Disney filmen om Herkules og de Græske guder. For at lede tankerne væk fra de døde bevæger vi os mod den pastelfarvet by, Parga. Med visit på slottet, der hæver sig over byen og frokost ved den fine havnepromenade er denne tur den perfekte blanding af spændende historie, der vækkes til live, og en af de mest charmerende byer på den græske vestkyst.

OBS. Frokost er ikke inkluderet. Bådtur på Hades floden er ikke inkluderet, men koster 8 euro pr. person.

 Pris: Voksen 49€/ Barn 24,5€

 

Oplev mere på egen hånd

Meteora – ”himlens søjler”

Besøg området Meteora på egen hånd, som byder på en række unikke og imponerende stejle bjergformationer med antikke, ortodokse klostre på toppen. Området kaldes ”himlens søjler” og er mildest talt et imponerende syn, når man står for foden af de svimlende stejle klippeformationer og kigger op mod de urgamle bygninger. Klostrene er opført direkte på klippens top, hvor de næsten ser ud til at vippe på den yderste kant. Klippesøjlerne, der består af brune sandsten, er mere end 60 mio. år gamle, hvor flere er hele 300 meter høje. I disse klostre har der boet munke siden det 11. århundrede, hvor munken Athanasios grundlagde det første kloster på klippen, som han navngav Meteoron – som betyder ”svæver mellem himmel og jord”. Fra da af, blev alle klippersøjlerne og de tilhørende klostre kaldt for Meteora. Her kan du med fordel besøge de to klostre, hvor man virkelig får en forståelse for, hvor langt væk fra civilisationen man er, og hvordan munkene har levet isoleret fra verdenen omkring dem.

Den bedste måde at besøge Meteora på, er ved at leje en bil, som vores dygtige rejseledere selvfølgelig kan være dig behjælpelig med. 

Besøg naboen Lefkas

Blot 30 min kørsel fra Paleros ligger Lefkas og den hyggelige, lokale Lefkas By. Ønsker man at gå på opdagelse i de hyggelige små gader, handle souvenirs og gode lokale produkter i de mange forretninger eller sidde og nyde en iskaffe eller mythos på en fortorvscafé på byens torv, så har man rig mulighed for, at mærke byens atmosfære og få et godt lokalt måltid på et af de lækre spisesteder inden turen går tilbage til Paleros.

Er du alligevel på Lefkas, kan vi varmt anbefale dig at besøge Porto Katsiki stranden.

Den bedste måde at besøge Lefkas på, er ved at leje en bil, som vores dygtige rejseledere selvfølgelig kan være dig behjælpelig med. 

Betingelser:

Tilmelding til udflugterne skal ske til SunCharters rejseledere eller via SunCharters Gæste App senest 24 timer før den pågældende udflugts begyndelse. Udflugterne har begrænset antal pladser og vi anbefaler derfor, at du bestiller din udflugt i god tid. Vi tager forbehold for prisændring, aflysning eller ændring som følge af manglende tilslutning, eller hvis vejret ikke lever op til kravene for gennemførsel af udflugten. Derudover gør vi opmærksom på at udvalgte udflugter er sæsonbetinget, hvorfor vores udflugtsprogram kan variere efter høj- og lavsæson og ikke alle udflugter kan garanteres hele sæsonen. Alderen for børn er til og med 11 år. Børn under 2 år er gratis. Tilmeldingen er bindende, og det er ikke muligt at få refunderet det betalte beløb, medmindre en lægeerklæring kan fremvises. Visse oplevelser som indgår i vores udflugter kan være afholdt i samarbejde med eksterne arrangører, hvorfor engelsktalende rejseledere kan forekomme. Vi gør opmærksom på, at nogle udflugter kan være fysisk krævende. Specielle hensyn ved udflugterne vil fremgå af udflugtsbeskrivelsen. På billetten fremgår opsamlingstidspunkt for udflugten, som skal overholdes. Er du ikke tilstede, forbeholder vi os retten til, at fortsætte udflugten uden din deltagelse. Mød gerne op i god tid før afgang. Udflugterne kan betales i euro eller med kreditkort. NB! Ved betaling med kort, må der påregnes et gebyr på kr. 25,- pr. transaktion.

 FAKTA

Praktisk information

Information om udflugters pris, varighed, opsamlingssted samt øvrige praktiske bemærkninger vedr. udflugter oplyses på destinationen. Det endelige udflugtsprogram kan findes i informationsmappen på dit hotel. 

Tilmelding til udflugter sker ligeledes først på destinationen til din rejseleder.

Visse udflugter kan blive udbudt med engelsktalende lokal guide.