Pressemeddelelser

SunCharter er et rejsebureau i en rivende udvikling, derfor sker der løbende en hel masse i virksomheden.

Vi vil via vores presse side, give dig mulighed for at se lidt omkring hvilke tiltag vi gør, som vi vil gøre opmærksom på igennem pressemeddelelser.

Se pressemeddelelser hér:

Nyt samarbejde mellem Great Dane Airlines og SunCharter - Fra d. 11. september 2019

Pressemeddelelse
Great Dane Airlines og SunCharter

Nyt samarbejde mellem Great Dane Airlines og SunCharter sikrer flere charterdestinationer ud af Aalborg

Fra d. 11. september 2019

Great Dane Airlines har tegnet kontrakt med det Nordjyske rejseselskab SunCharter. En ny aftale mellem de to nordjyske selskaber, betyder flere afgange fra Aalborg. ’’Aftalen med SunCharter er godt nyt for Nordjylland, vi kan udvikle os sammen og på længere sigt skabe endnu flere direkte destinationer.’’ Direktør Thomas Hugo Møller, Great Dane Airlines.

Et godt match 
Stærke Nordjyske værdier er kendetegnet for både SunCharter og Great Dane Airlines, derfor er dette samarbejde et godt match. Et match der vil skabe rammerne for en god rejse, der starter allerede når de rejseglade gæster går ombord hos Great Dane Airlines. ”Hos SunCharter glæder vi os meget til det nye samarbejde med Great Dane Airlines. Vi er begge danskejede med stærke Nordjyske værdier og endda naboer i Aalborg Lufthavn.” Direktør Bjarke Hansen, SunCharter.

Fokus på god service
Begge selskaber har fokus på dansk personale og et servicekoncept der spiller rigtig godt sammen. Naboskabet er godt i Aalborg Lufthavn, og det glæder både SunCharter og Great Dane Airlines, at der nu kan præsenteres nye afgange fra Aalborg Lufthavn. ”Vi glæder os til at kunne byde vores gæster velkommen ombord på flyene fra Great Dane Airlines, med dansk personale i kabinen.” Direktør Bjarke Hansen, SunCharter. Kontrakten er underskrevet, og alle jyder kan nu glæde sig til direkte afgange til Kreta, Korfu, Rhodos, det græske fastland og Tyrkiet. Great Dane Airlines flyver de første passagerer fra SunCharter til maj 2020.

Yderligere info: 
Kontakt Direktør og Ejer af Great Dane Airlines Thomas Hugo Møller på tlf. 4095 3233 og/eller Ejer og direktør af SunCharter Bjarke Hansen på tlf. 2176 4438

På vegne af:
Great Dane Airlines og SunCharter
Aalborg Lufthavn
www.greatdaneairlines.dk
www.suncharter.dk

Nordjyderne tørster efter flere solskinstimer - Fra d. 12. juli 2019

Nordjyderne tørster efter flere solskinstimer

Fra d. 12. juli 2019

SunCharter mærker effekten af den ustadige danske sommer med flere udsolgte afgange fra Aalborg Lufthavn.

Nordjydernes eget rejsebureau har i forvejen gjort sig positivt bemærket med at levere gode ferierejser uden så meget bøvl. Det sker under mottoet Mere ferie. Mindre “pangl”, hvor de rejsende kan se frem til at få serveret gode, sydlandske destinationer direkte fra Aalborg Lufthavn, hvor SunCharter har hovedkontor. 

Det handler dog efterhånden om at være hurtig, for det ustabile vejr på de nordjyske breddegrader har skabt en stor efterspørgsel efter flere solskinstimer, hvor den kølige vin kan nydes i strandkanten.

- Vi kan tydeligt mærke, at rigtigt mange har brug for varmen og det gode badevand, som vi ikke rigtigt har fået hul på herhjemme i år. Sidste års gode sommer har fået mange til at vente med at bestille, men nu begynder det at være småt med pladserne. Vi har faktisk udsolgt på en lang række afgange allerede, fortæller afdelingsleder Lotte Kjær Lynggaard, som har kaldt ekstra personale ind for at imødekomme den store efterspørgsel.

Hun glæder sig over, at efterspørgslen også gælder SunCharters tre nye destinationer. 

- Det bliver hjulpet på vej af det lidt triste, danske sommervejr, men der er taget virkeligt godt imod vores tre nye, græske perler Lefkas, Paleros og Helios, hvor der også kun er få pladser tilbage. Med de forskellige rejsemål i Grækenland og Tyrkiet har vi lidt for enhver smag, og der er stadig muligheder for at komme på ferie, men efterspørgslen betyder, at der snart ikke er helt frit valg på hylderne, fastslår Lotte Kjær Lynggaard, som nævner at flere allerede er gået forgæves, men i stedet har valgt at rejse i august og september.

- Vi kan også mærke en større efterspørgsel på rejser i sensommeren sammenlignet med forrige år. I august har vi heller ikke vores græske sommernyheder med, så der er ikke lige så mange pladser som i højsæsonen, fortæller Lotte Kjær Lynggaard, der anbefaler gæsterne at være ude i god tid, hvis de vil sikre sig en plads.

SunCharter
Aalborg Lufthavn
Ny Lufthavnsvej 100,
9400 Nørresundby
Tlf. 70 34 50 97
info@suncharter.dk

Supplerende oplysninger eller kommentarer kan fås ved kontakt til Marketings- og eventkoordinator Kasper Jensen kj@suncharter.dk / Tlf. 70 34 50 97

Rejsefeberen rammer hele Nordjylland - Fra d. 30. januar 2019

Rejsefeberen rammer hele Nordjylland

Fra d. 30. januar 2019

SunCharter har relanceret sig med sloganet Mere ferie. Mindre pangl, og nu bringer bureauet rejseinspirationen helt ud til nordjyderne. Det sker, når SunCharter tager Nordjylland rundt og besøger en lang række byer.

Det skal tages helt bogstaveligt, når SunCharter siger, at de vil give nordjyderne Mere ferie. Mindre pangl. Det skal være let at blive forelsket i dit næste feriemål, og de nordjyske rejsende kan derfor møde rejsebureauet i øjenhøjde den næste måneds tid. Det sker, når fire rejseambassadører tager rundt på regionens gader og stræder for at fortælle om alle de gode muligheder, som SunCharter tilbyder fra Aalborg Lufthavn.

- Vi mener det helt alvorligt, når vi vil give nordjyderne den bedste ferieoplevelse på ægte nordjysk manér, og så skal vi selvfølgelig også møde dem lige der, hvor de er til hverdag. Vi elsker at få besøg på vores kontor i Aalborg Lufthavn, men vi vil også godt gøre en indsats for at komme vores gæster i møde på anden vis. Derfor laver vi jævnligt forskellige tiltag, og denne gang bliver det med en tur rundt i hele Nordjylland, som bevæger sig fra Skagen til Hobro og fra Mors til Sæby og alle mulige andre nordjyske byer undervejs. Vi glæder os helt vildt til at sprede rejsefeber her i den lidt mørke og kedelige tid, fastslår afdelingsleder Lotte Kjær Lynggaard, som også håber, at nordjyderne vil lade sig inspirere af en række rejseforedrag, hvor de har mulighed for at vinde rejser.

- Når vi kommer rundt med vores nye, flotte inspirationskatalog, så vil det også være muligt at deltage i en konkurrence, hvor der er en rejse for to på højkant, og det samme gælder til de fire rejseforedrag, vi har planlagt på udvalgte steder. Vi bringer rejseinspirationen ud til regionen, så det bliver nemt at deltage, og det passer godt sammen med et andet nyt tiltag. Når folk er afsted på ferie, så kan vi med SunCharter Bilpleje rengøre og pleje vores gæsters ”måve” bil, så de kommer glade hjem fra rejsen til en ren og velduftende bil. Vi tilbyder det til alle dem, der bestiller sommerrejsen tidligt, og det fortæller vi selvfølgelig også om, når vi kommer ud i landet. Det skal være nemt og lige til at gå til, så vi lever op til vores motto om Mere Ferie. Mindre pangl, slutter Lotte Kjær Lynggaard, der glæder sig til at komme rundt i Nordjylland fra slutningen af januar sammen med hele Nordjyllands charterbureau.

Fakta:

Her kan du møde SunCharter på turen rundt i hele Nordjylland:

 • 30. januar i Sæby
 • 31. januar i Frederikshavn og Strandby
 • 01. + 02. + 03. februar i Aalborg S
 • 02. februar i Nibe og Frejlev
 • 03. februar i Støvring
 • 05. + 06. februar i Aalborg C
 • 07. + 08. + 09. februar Hjørring C
 • 07. februar i Hirtshals
 • 08. februar i Skagen og Ålbæk
 • 09. februar i Løkken
 • 11. februar i Brønderslev, Aabybro og Blokhus
 • 12. + 13. februar i Thisted
 • 12. februar i Hanstholm
 • 13. februar i Nykøbing Mors
 • 14. + 15. februar i Farsø
 • 14. februar i Aars
 • 15. februar i Løgstør og Fjerritslev
 • 16. februar i Hobro, Mariager og Hadsund
 • 18. februar i Hals, Dronninglund og Hjallerup
 • 19. februar i Nørresundby
 • 27. + 28. februar i Aalborg S
 • 27. februar i Skørping

DU KAN TILMELDE DIG TIL REJSEFOREDRAG LIGE HÉR.

SunCharter
29. januar 2019.
Lotte Kjær Lynggaard,
Afdelingsleder, SunCharter 

Supplerende oplysninger eller kommentarer kan fås ved kontakt til Lotte Kjær Lynggaard på lkl@suncharter.dk / tlf. 70 34 50 97

Mere ferie. Mindre pangl. - Fra d. 19. december 2018

Mere ferie. Mindre pangl.

Fra d. 19. december 2018

De nordjyske rødder fornægter sig ikke hos SunCharter, der hele tiden arbejder på at gøre det så nemt som muligt at rejse fra Aalborg Lufthavn. Det bliver endnu mere tydeligt med en ny profil, der hylder de særligt nordjyske udtryk.

Pangl. Hvis du er fra Nordjylland, så kender du nok udtrykket, og ellers kan det ”oversættes” til bøvl eller besvær. Det er en del af den nordjyske charme, som SunCharter har besluttet sig for at bruge aktivt i forbindelse med, at rejsebureauet blandt andet lancerer en ny hjemmeside. Det er første skridt i retning af et nyt og forbedret SunCharter, der er klar til at tage det næste skridt.

- Vi er et nordjysk selskab helt ind til kernen, og det er vi pivstolte af. Derfor vil vi gerne gøre det endnu tydeligere, og det sker blandt andet ved at bruge vores dejlige, lokale dialekt i dele af vores kampagner. Vi vil give nordjyderne mere ferie og mindre pangl, fordi det er det, vores gæster efterspørger, og det er den måde, som vi selv kan lide at gøre tingene på, siger afdelingsleder hos SunCharter, Lotte Kjær Lynggaard, som søsætter det nye udtryk med en ny og mere overskuelig hjemmeside, der går i luften den 19. december. Her vil der blandt andet være mulighed for at vælge flere services til, som for eksempel valg af flysæder og specifikke værelser på udvalgte hoteller, og der er også fokus på flere nye rejsemål, som de nordjyske rejsende ikke finder andre steder.

- Vi vil kun flyve fra Aalborg Lufthavn, og det må vores DNA meget gerne vise. Det bliver endnu mere tydeligt, efter vi har været ud at finde flere nye og unikke rejsemål. Det er vigtigt for os, at vi giver en totaloplevelse, hvor vores service starter inden afrejse og først slutter, når du er kommet hjem igen. Det bliver blandt andet med konceptet SunCharter BilPleje, hvor vi i samarbejde med Byens Bilpleje Aalborg tilbyder rengøring af bilen, mens vore gæster er ude at rejse. SunCharter klarer på den måde din ”måve” bil - det har bare noget over sig at komme hjem til duften og synet af en rengjort bil. Vi forventer, at mange vil gøre brug af denne gratis service, som vi som charterbureau har eneret på i Aalborg Lufthavn. Det er noget, vi tilbyder til vores loyale gæster, der bestiller rejsen senest 60 dage før afrejse, hvis de vel at mærke har afrejse efter 4. maj, hvor vi tager hul på vores nye sommerprogram, fortæller Lotte Kjær Lynggaard, som glæder sig til at kickstarte det nye år med et stort rejsearrangement på hjemmebanen.

- Søndag den 6. januar holder vi Åbent Hus på vores kontor i Aalborg Lufthavn, hvor vi vil udlevere vores nye inspirationskatalog, der selvfølgelig indeholder alle de spændende nyheder. Det er græske perler som Helios, Lefkas, Paleros, Agios Minas tæt ved Athen og spændende nye hoteller i et nyt område på Korfu, som du ikke finder hos andre selskaber heroppe. Det bliver en rejsefest, hvor vi byder på rejseforedrag, kaffe og kage. Der vil også være mulighed for at gøre en god handel ved at bestille sommerrejsen med en bestil-tidlig-rabat på 1.000 kroner pr. person. Rabatten gælder frem til midnat denne dag, så vi forventer et ganske stort rykind, slutter en begejstret Lotte Kjær Lynggaard, der glæder sig til at løfte sløret for alt det gode, som det nordjyske rejsebureau fremover kan byde på.

Fakta:

SunCharter vil fortsat være nordjydernes rejsebureau, og derfor har selskabet fokuseret endnu mere på den nordjyske identitet. Mange års erfaring med nordjyske rejsendes ønsker og behov er brugt til at skræddersy nye koncepter, hvor det er let at bestille, og hvor der venter danske rejseledere, All Inclusive på udvalgte hoteller og gode arrangerede udflugter. Det betyder blandt andet et nyt koncept, SunCharter BilPleje, hvor de rejsende kommer hjem til en ren bil. Det er mere ferie og mindre pangl.

For mere info:
Lotte Kjær Lynggaard
Tlf: 7034 5097

SunCharter klar med en håndfuld nye græske perler - Fra d. 28. september 2018

SunCharter klar med en håndfuld nye græske perler

Fra d. 28. september 2018

Der venter markante nyheder for de rejsende fra Aalborg Lufthavn, når SunCharter giver sommerprogrammet et pift med hele fem nyheder fra Grækenland. Der er tale om spændende nyheder, som viser nye sider af et klassisk ferieland.

Når sommerferien skal bestilles, er mange delt mellem de velkendte destinationer, hvor du ved, hvad du får, og så det nye og spændende. Det valg gør SunCharter nu meget nemmere, for du kan få begge dele, når du rejser fra Aalborg Lufthavn. Det varierede sommerprogram bliver krydret med fem særligt udvalgte nyheder, der forener alle Grækenlands herligheder med nye oplevelser, og der er lagt vægt på, at det er langt vigtigere at finde noget ekstraordinært fremfor at øge antallet af rejsende.

- Det har krævet et stort benarbejde for at få de her nyheder på plads, for det er faktisk en del, når du ser på vores samlede program, og så stiller vi ret høje krav til nye destinationer. Det er ikke vores målsætning at øge vores volumen, men vi vil til gengæld gerne kunne fremvise noget, som folk ikke kan få alle andre steder, og det er der tale om her. Vi kommer med nogle ting, som kun tilbydes fra Aalborg Lufthavn, og det giver unikke muligheder for dem, der rejser herfra, siger direktør for SunCharter, Bjarke Hansen, som selv har kigget nærmere på alle de nye destinationer.

- Når du starter med at flyve til Athen, så kommer du til en spændende storby fyldt med liv og en helt særlig historie. Det giver alting en ekstra dimension, og i Agios Minas åbner vi for et område med en masse spændende natur og varme kilder. Det er noget, som mange danskere måske ikke kender, men her er der rigtig fine strande lige ved Grækenlands næststørste ø, Evia, og der er ikke langt til eksempelvis Delfi, som er kendt i historien for sit orakel , forklarer Bjarke Hansen, inden han hopper hastigt videre til næste nyhed.

- På Korfu kan vi nu tilbyde Barbati, som i forhold til hovedbyen Gouvia er mere afslappet og intimt. Her holder den mere velhavende lokalbefolkning til, og det giver blandt andet tavernaer med et meget højt niveau, mens du stadig kan nyde yderst fornuftige priser. Lige på den anden side af vandet har vi Helios inde på fastlandet, og det er virkelig en perle, som vi nu har fået adgang til, fordi grækerne selv ikke holder så meget ferie i disse år. Her er der tale om meget høj standard af hoteller i et ekstremt frodigt område, hvor du nemt kan sejle ud til alle de små, hyggelige øer, fortæller Bjarke Hansen, som stadig har et par guldkorn i ærmet.

- Paleros er en vildt hyggelig, lille by, som er som taget ud af et billedalbum, og du kan nyde fantastiske strande i en lille bugt, mens du har bjergene lige bag ved. Det er svært ikke at blive forelsket i, men jeg vil nu også godt anbefale Lefkas, hvor vi i Vasiliki har fundet noget, der ikke er det typiske feriemål. Med en nyetableret strandpromenade og lækre strande lige i nærheden er det et godt feriemål i sig selv, men den er også fremragende som udgangspunkt til en gang mini-øhop, hvor du udforsker lidt flere øer. Det kan virkelig noget, og jeg synes, at vi rammer så meget godt med de her nyheder, at der er rig mulighed for at opleve nye sider af dejlige Grækenland. Det er uden at overdrive en række græske perler, som vi gerne forkæler de nordjyske rejsende med, slutter Bjarke Hansen om de fem nyheder, som du allerede nu kan bestille rejser til hos SunCharter.

Se vores nye græske perler lige hér.

SunCharter samler alle aktiviteter i Aalborg Lufthavn - Fra. 26. maj 2018

SunCharter samler alle aktiviteter i Aalborg Lufthavn

Fra d. 26. maj 2018

SunCharter har helt fra etableringen i 2014 været nordjydernes rejsebureau. Dette bliver endnu mere udtalt fremadrettet, når SunCharters nuværende kontor i Århus lukkes ned og lægges sammen med vores kontor i Aalborg, hvor de fremtidige ressourcer samles i Aalborg Lufthavn.

”Formålet, med sammenlægningen af de to kontorer, er i endnu højere grad at signalere, at vi er Aalborgs og hele Nordjyllands charterbureau” siger Lotte Kjær Lynggaard, der er afdelingsleder for SunCharter kontoret. Lotte uddyber: ”Vi vil være der hvor vores gæster er, og det er her i Nordjylland, hvor minimum 90% af alle vores gæster kommer fra”. Flytningen har helt konkret betydet, at kontoret i Aalborg Lufthavn er gået fra at være bemandet med én enkelt medarbejder i hverdagen, til nu at være bemandet med fire kollegaer, der har ansvaret for at give SunCharters chartergæster en god og personlig rådgivning. ”Selv om mange vælger at booke online, giver vi rigtig gerne vores gæster personlig rådgivning og vejledning, så de vælger den helt rigtige ferie” fastslår Lotte Kjær Lynggaard.

Tidligere har SunCharter også fløjet ud fra Billund Lufthavn; men fremadrettet er det alene Aalborg Lufthavn der benyttes. ”Vi har valgt at koncentrere ”kræfterne” om Aalborg Lufthavn således at vi kan blive endnu mere fokuseret på at give nordjyderne attraktive rejseoplevelser ”hjemmefra” populært sagt” siger Lotte Kjær Lynggaard med et smil.

Invitation til Åbent Kontor

Sammenlægningen af kontorerne markeres med et festligt Åbent Kontor arrangement den 1. juni fra kl. 9-17, hvor SunCharter står klar med kaffe og kage. Samtidig er SunCharter også i gavehumør - Kom ud og book din sommerrejse og få 500 kr. i rabat pr. person, og få mulighed for at prøve lykken på vores populære lykkehjul. Her kan der vindes supplementer til din netop bestilte rejse.

Der vil være Goodiebags til de første 50 gæster, som besøger os denne dag.

”Vi håber at mange har tid og lyst til at kigge forbi den 1. juni” siger Lotte Kjær Lynggaard fra SunCharter og slutter: ”Vi glæder os til at hilse på mange rejseglade nordjydere”.

SunCharter
26. maj 2018.
Lotte Kjær Lynggaard,
Afdelingsleder, SunCharter 

Supplerende oplysninger eller kommentarer kan fås ved kontakt til Lotte Kjær Lynggaard på lkl@suncharter.dk / tlf. 70 34 50 97