Pressemeddelelser

SunCharter er et rejsebureau i en rivende udvikling, derfor sker der løbende en hel masse i virksomheden.

Vi vil via vores presse side, give dig mulighed for at se lidt omkring hvilke tiltag vi gør, som vi vil gøre opmærksom på igennem pressemeddelelser.

Se pressemeddelelser hér:

Ferieperler og skjulte skatte - Fra d. 2. marts 2020

Pressemeddelelse

Ferieperler og skjulte skatte

Fra d. 2. marts 2020

Spørger man nordjyderne, er Mallorca en ø, som de fleste har hørt om eller måske selv har stiftet bekendtskab med i tidens løb. Siger man Meganisi, er det derimod de færreste, som ved, at det er navnet op en unik og eventyrlig ferieperle, som er godt gemt i det nordvestlige Grækenland.

Vidste du, at du har følgende fordele, når du rejser med SunCharter?

 • Danske rejseledere
 • Dansk flyselskab med dansk kabinepersonale
 • GRATIS SunCharter BilPleje ved bestilling senest 60 dage før afrejse
 • Direkte flyafgange fra Aalborg Lufthavn

Hele Nordjyllands rejseselskab, SunCharter, introducerer både Mallorca og Meganisi som sommernyheder allerede fra maj 2020. Der flyves til begge rejsemål direkte fra Aalborg Lufthavn med Great Dane Airlines, som er SunCharters nye flyleverandør. Med disse spændende nyheder åbnes der op for både det velkendte ferievalg såvel som det nye. Fælles for både Mallorca og Meganisi er, at der venter et væld af gode ferieoplevelser og skjulte skatte.

Sandstrande, tapas og god spansk feriesteming
SunCharter tilbyder hele to områder på den elskede spanske ferieø for bedst at kunne imødekomme sine gæsters ønsker, uanset om man er til gyldne, børnevenlige sandstrande eller naturskønne bugter, hvor bådleje varmt kan anbefales.

På Mallorcas nordlige kyst finder man Alcudia Bugten, hvor der hersker en indbydende feriestemning med flere flotte hoteller, som kan rumme alle, hvad end man rejser selv, som par eller med hele familien. Strandene i Alcudia Bugten er blandt de bedste på øen og særligt ved Playa de Muro finder man en flot, hvid sandstrand, hvor det smukke, turkise vand bliver gradvist dybere og dermed er særdeles børnevenligt.

Tager man mere sydpå langs østkysten, finder man den autentiske ferieby Cala d'Or. Byen er omgivet af fem betagende bugter, hvor det krystalklare vand omkranses af hvide klipper og frodige pinjetræer. Ved hver bugt finder man en pragtfuld sandstrand, som er velbesøgt af både turister såvel som lokale indbyggere. Cala d'Or emmer af en afslappende atmosfære, og her man kan med fordel slå sig ned på en lokal tapasbar, få en lækker anretning og et køligt glas vin, mens man nyder udsigten over lystbådehavnen.

Eventyrlig, græsk charme og Ø-All Inclusive
Er man til autentiske, græske rejsemål, kan man med fordel rejse med SunCharter til Meganisi. Øen er en sand ferieperle med flotte udsigter, uanset hvor øjet kigger hen, og har en idyllisk og afslappende atmosfære, som man kun oplever den i Grækenland. På Meganisi indlogeres SunCharters gæster på det flotte 4-stjernede Esperides Resort, hvor man både får en imponerende havudsigt, Mini All Inclusive (morgenmad samt frie lokale drikkevarer) samt Ø-All Inclusive, som giver adgang til flere gratis transporttilbud, hvor du kan se frem til gratis leje af scooter, cykel, motorbåd samt færgeforbindelse til naboøen Lefkas på udvalgte afgange. Dermed har man her de bedste forudsætninger for at udforske Meganisis mange seværdigheder samt komme rundt på egen hånd og opleve mere af de autentiske, græske omgivelser.

Rejs med SunCharter til populære Mallorca hver lørdag fra d. 2. maj t.o.m. d. 10. oktober eller til idylliske Meganisi hver fredag fra d. 8. maj t.o.m. d. 9. oktober.

Med Venlig Hilsen

SunCharter
Aalborg Lufthavn
Ny Lufthavnsvej 100
9400 Nørresundby
Telefon nr.: +45 70 345 097
www.suncharter.dk

Zakynthos vender tilbage fra Aalborg - Fra d. 22. januar 2020

Pressemeddelelse

Zakynthos vender tilbage fra Aalborg

Fra d. 22. januar 2020

Efter ét års pause vender skildpaddernes ø, Zakynthos, tilbage i sommeren 2020 – med direkte afrejse fra Aalborg Lufthavn én gang om ugen med SunCharter.

Den græske ferieø, Zakynthos, var i næsten et årti en af de mest populære græske rejsemål fra Aalborg Lufthavn i sommerferien, og efter ét års pause er rejsemålet nu tilbage. Det er rejsebureauet SunCharter, der hver tirsdag fra juni til september 2020 vil sende ferieglade danskere til Zakynthos.

”Zakynthos er et efterspurgt rejsemål, som i en lang årrække har været meget populært fra Aalborg Lufthavn. Det er en græsk ferieø, der byder på fantastiske ferieoplevelser på tværs af generationer, hvorfor vi år efter år har sendt mange familier afsted fra Aalborg. Det er derfor glædeligt, at vi fra sommeren 2020 har Zakynthos tilbage”, siger lufthavnsdirektør Søren Svendsen.

Zakynthos er den sydligst beliggende ø af De Ioniske Øer, og er kendt som skildpaddernes ø, da øen er et af de største ynglesteder for den truede havskildpadde Caretta Caretta. Derudover er der blandt andet et utal af smukke udsigtspunkter, en venetiansk borgruin og skibsvraget af et smuglerskib, omringet af stejle hvide klipper. Der er derfor mange oplevelser i vente på Zakynthos – foruden de brede, gyldne og børnevenlige sandstrande.

”Vi er rigtig glade for at kunne præsentere Zakynthos som nyhed for vores nordjyske gæster, som løbende har udtrykt ønske om at få den græske ferieø blandt vores rejsemål. Det er nu lykkes, og med et alsidigt hotelprogram der både rummer hyggelige lejlighedspensioner og moderne All Inclusive hoteller, er der noget for enhver smag. Hotellerne er beliggende i den autentiske og rolige ferieby Alykanas samt i den mere livlige hovedby Laganas. Vi ser frem til at byde de første SunCharter gæster velkommen på Zakynthos til juni – som altid med vores danske rejseledere”, udtaler Henrik G. Jensen, COO for SunCharter.

SunCharter har første afgang til Zakynthos fra Aalborg Lufthavn tirsdag den 2. juni 2020 klokken 11.50. Der flyves med Atlantic Airways med ankomst på øen klokken 16.55.

Rejserne til Zakynthos er sat til salg på SunCharters hjemmeside, og i en begrænset periode gives nyhedsrabat på kr. 1.000 pr. person.

Med Venlig Hilsen

SunCharter
Aalborg Lufthavn
Ny Lufthavnsvej 100
9400 Nørresundby
Telefon nr.: +45 70 345 097
www.suncharter.dk

SunCharter løfter sløret for nyt idyllisk græsk rejsemål med konceptet; Ø-All Inclusive! - Fra d. 30. oktober 2019

Pressemeddelelse

NYHED! SunCharter løfter sløret for nyt idyllisk græsk rejsemål med det unikke koncept; Ø-All Inclusive!

Fra d. 30. oktober 2019

Glæd dig til sommeren 2020, hvor hele Nordjyllands rejsebureau SunCharter lancerer endnu et nyt, autentisk, græsk rejsemål med afrejse fra Aalborg Lufthavn – nemlig Den Græske Paradis Ø, Meganisi.

Meganisi er en eventyrlig lille ø, som ligger i Det Ioniske Hav mellem det græske fastlands vestkyst og naboøen Lefkas. Her vil man opleve en uspoleret atmosfære og ægte græsk stemning overalt i det betagende landskab, som er prydet med rustikke klipper, frodige pinjetræer, sølvgrønne olivenlunde og det mest krystalklare vand. ”Vi glæder os meget til at tilføje endnu en unik græsk perle til vores program fra Aalborg Lufthavn. Meganisi henvender sig i høj grad til de af vores nordjyske gæster, som gerne vil slappe af i naturskønne omgivelser og få masser af autentiske oplevelser” udtaler salgschef hos SunCharter, Kjeld Gadegaard.

Bo på det indbydende Esperides Resort med fantastisk havudsigt

På Meganisi vil SunCharters gæster bo på det flotte 4-stjernede Esperides Resort, hvor man fra alle værelser får en eminent panoramaudsigt over havet og de omkringliggende naboøer. Med i opholdet får man som gæst Mini All Inclusive, som indeholder morgenmad samt frie lokale drikkevarer. ”På hotellet hersker en hyggelig og familiær stemning, hvor hotellets servicemindede personale rigtig kredser om gæsterne og man har her god mulighed for, at komme i snak med hotellets andre gæster, da det udelukkende er danskere, som holder ferie på Esperides Resort” siger Kjeld Gadegaard.

Fra hotellet er det nemt at komme rundt på øen, da der tilbydes shuttlebus til både den skønne strand og det charmerende lokale centrum i havnebyen Vathi, hvor det summer af liv fra både de lokale grækere og besøgende lystbådesejlere.

Udforsk Meganisi’s fortryllende landskab og mange seværdigheder med konceptet, Ø-All Inclusive!

”Som noget helt unikt får man ved ophold på Esperides Resort vores unikke koncept Ø-All Inclusive med i prisen. Med Ø-All Inclusive får du flere gratis transporttilbud, så du nemt kan komme rundt og opleve øens skjulte skatte” forklarer Kjeld Gadegaard og fortsætter ”Her kan du f.eks. prøve kræfter med at leje en båd og være din egen kaptajn mens du udforsker øens imponerende kyststrækning. Du kan også hoppe på scooteren og tage på opdagelse til nogle af de hyggelige lokale landsbyer eller finde din egen private strand, hvor eftermiddagen kan nydes under sydens sol”

For yderligere info kontakt da venligst:
Kjeld Gadegaard, Salgschef hos SunCharter
på tlf. 22 68 18 57 eller kg@suncharter.dk

 

Med Venlig Hilsen

SunCharter
Aalborg Lufthavn
Ny Lufthavnsvej 100
9400 Nørresundby
Telefon nr.: +45 70 345 097
www.suncharter.dk

Rejs til den elskede spanske ferieø, Mallorca direkte fra Aalborg Lufthavn - Fra d. 21. oktober 2019

Pressemeddelelse

NYHED! Rejs til den elskede spanske ferieø, Mallorca direkte fra Aalborg Lufthavn – det bår dæjligt!

Fra d. 21. oktober 2019

SunCharter har lyttet til den store efterspørgsel fra sine mange trofaste chartergæster og kan i 2020 stolt præsentere det populære rejsemål Mallorca, som sommernyhed med ugentlige afgange direkte fra Nordjydernes foretrukne lufthavn, nemlig Aalborg Lufthavn, som netop lige er blevet kåret danskernes bedste lufthavn ved årets ”Danish Travel Award”

 Mallorca har igennem mange år været et af danskernes foretrukne rejsemål, når sommerferien skulle planlægges. Her kan SunCharters nordjyske gæster se frem til fantastiske, gyldne sandstrande, god spansk mad, flotte hoteller, hyggelige ferieområder og så mange oplevelser at én uges ferie sjældent er nok.

”Vi har de sidste par år kunne se, at vores gæster i højere grad har efterspurgt rejser til populære Mallorca og det har vi selvfølgelig lyttet til. Derfor er vi meget begejstret for, at det nu er lykkedes os at tilbyde nordjyderne rejser til dette eftertragtede rejsemål allerede fra næste sommer” udtaler salgschef hos SunCharter, Kjeld Gadegaard og fortsætter ”Mallorca er jo et rejsemål, som de fleste danskere kender og øen i sig selv har så mange gode feriebyer, hvorfor vi har valgt at tilbyde hoteller i hele to områder; Alcudia Bugten på Mallorcas nordkyst samt Cala d’Or på østkysten. Derved sikrer vi, at vi giver vores gæster et endnu bredere udvalg og hvor der er noget for enhver smag”

 

Nordkystens brede, gyldne sandstrande og hyggelige feriebyer har plads til gæsten i alle aldre

Alcudia Bugtens feriebyer er kendt og elsket af alle, og områdets primære attraktion er uden tvivl de kilometer lange smukke strande, som er særdeles børnevenlige med sit gyldne sand og klare vand, der bliver gradvist dybere. Her tilbyder SunCharter hoteller i byerne Ca’n Picafort, Son Bauló og Playa de Muro, alle hyggelige feriebyer med god feriestemning, lækre spisesteder og forretninger. I Playa de Muro finder man en af de bedste strande på øen, som er tildelt det europæiske kvalitetsstempel ”Blåt Flag” pga. strandens høje standard og renlighed.

 

Den rolige og autentiske østkyst lokker med naturskønne bugter og krystalklart vand

Cala d’Or emmer af mallorcinsk feriestemning og ligger i mere eksklusive og rolige omgivelser, sammenlignet med mange andre feriebyer på Mallorca. Området er bl.a. kendt for sin fantastiske natur og eventyrlige bugter eller ”cala’er” på spansk, hvor det krystalklare, azurblå vand er smukt indrammet af klipper og grønne pinjetræer, og for enden bugterne finder man en skøn lille sandstrand. Nogle helt ideelle rammer for afslapning, badeferie og snorkelture.

 

Udforsk den spanske ferieøs skjulte skatte og flotte seværdigheder

Ønsker man at krydre sin ferie på Mallorca med kultur og oplevelser, kan man med fordel besøge hovedbyen Palma, som byder på kulturelle seværdigheder og gode shoppingmuligheder. Ved byen Porto Cristo kan man opleve de famøse drypstenshuler med de imponerende skulpturer skabt af stalaktitter. Krydser man øen og bevæger sig på den anden side af Tramuntana bjergkæden finder man den indbydende og billedskønne kystby Port de Sollér, som bestemt er et besøg værd under sin ferie. Mange oplevelser på Mallorca kan man få på vores guidede udflugter med vores dygtige, danske rejseledere og vil man se mere har man rig mulighed for, at bevæge sig rundt på egen hånd.

 

For yderligere info kontakt da venligst:
Kjeld Gadegaard, Salgschef hos SunCharter
på tlf. 22 68 18 57 eller kg@suncharter.dk

 

Med Venlig Hilsen

SunCharter
Aalborg Lufthavn
Ny Lufthavnsvej 100
9400 Nørresundby
Telefon nr.: +45 70 345 097
www.suncharter.dk

Nyt samarbejde mellem Great Dane Airlines og SunCharter - Fra d. 11. september 2019

Pressemeddelelse
Great Dane Airlines og SunCharter

Nyt samarbejde mellem Great Dane Airlines og SunCharter sikrer flere charterdestinationer ud af Aalborg

Fra d. 11. september 2019

Great Dane Airlines har tegnet kontrakt med det Nordjyske rejseselskab SunCharter. En ny aftale mellem de to nordjyske selskaber, betyder flere afgange fra Aalborg. ’’Aftalen med SunCharter er godt nyt for Nordjylland, vi kan udvikle os sammen og på længere sigt skabe endnu flere direkte destinationer.’’ Direktør Thomas Hugo Møller, Great Dane Airlines.

Et godt match 
Stærke Nordjyske værdier er kendetegnet for både SunCharter og Great Dane Airlines, derfor er dette samarbejde et godt match. Et match der vil skabe rammerne for en god rejse, der starter allerede når de rejseglade gæster går ombord hos Great Dane Airlines. ”Hos SunCharter glæder vi os meget til det nye samarbejde med Great Dane Airlines. Vi er begge danskejede med stærke Nordjyske værdier og endda naboer i Aalborg Lufthavn.” Direktør Bjarke Hansen, SunCharter.

Fokus på god service
Begge selskaber har fokus på dansk personale og et servicekoncept der spiller rigtig godt sammen. Naboskabet er godt i Aalborg Lufthavn, og det glæder både SunCharter og Great Dane Airlines, at der nu kan præsenteres nye afgange fra Aalborg Lufthavn. ”Vi glæder os til at kunne byde vores gæster velkommen ombord på flyene fra Great Dane Airlines, med dansk personale i kabinen.” Direktør Bjarke Hansen, SunCharter. Kontrakten er underskrevet, og alle jyder kan nu glæde sig til direkte afgange til Kreta, Korfu, Rhodos, det græske fastland og Tyrkiet. Great Dane Airlines flyver de første passagerer fra SunCharter til maj 2020.

Yderligere info: 
Kontakt Direktør og Ejer af Great Dane Airlines Thomas Hugo Møller på tlf. 4095 3233 og/eller Ejer og direktør af SunCharter Bjarke Hansen på tlf. 2176 4438

På vegne af:
Great Dane Airlines og SunCharter
Aalborg Lufthavn
www.greatdaneairlines.dk
www.suncharter.dk

Nordjyderne tørster efter flere solskinstimer - Fra d. 12. juli 2019

Nordjyderne tørster efter flere solskinstimer

Fra d. 12. juli 2019

SunCharter mærker effekten af den ustadige danske sommer med flere udsolgte afgange fra Aalborg Lufthavn.

Nordjydernes eget rejsebureau har i forvejen gjort sig positivt bemærket med at levere gode ferierejser uden så meget bøvl. Det sker under mottoet Mere ferie. Mindre “pangl”, hvor de rejsende kan se frem til at få serveret gode, sydlandske destinationer direkte fra Aalborg Lufthavn, hvor SunCharter har hovedkontor. 

Det handler dog efterhånden om at være hurtig, for det ustabile vejr på de nordjyske breddegrader har skabt en stor efterspørgsel efter flere solskinstimer, hvor den kølige vin kan nydes i strandkanten.

- Vi kan tydeligt mærke, at rigtigt mange har brug for varmen og det gode badevand, som vi ikke rigtigt har fået hul på herhjemme i år. Sidste års gode sommer har fået mange til at vente med at bestille, men nu begynder det at være småt med pladserne. Vi har faktisk udsolgt på en lang række afgange allerede, fortæller afdelingsleder Lotte Kjær Lynggaard, som har kaldt ekstra personale ind for at imødekomme den store efterspørgsel.

Hun glæder sig over, at efterspørgslen også gælder SunCharters tre nye destinationer. 

- Det bliver hjulpet på vej af det lidt triste, danske sommervejr, men der er taget virkeligt godt imod vores tre nye, græske perler Lefkas, Paleros og Helios, hvor der også kun er få pladser tilbage. Med de forskellige rejsemål i Grækenland og Tyrkiet har vi lidt for enhver smag, og der er stadig muligheder for at komme på ferie, men efterspørgslen betyder, at der snart ikke er helt frit valg på hylderne, fastslår Lotte Kjær Lynggaard, som nævner at flere allerede er gået forgæves, men i stedet har valgt at rejse i august og september.

- Vi kan også mærke en større efterspørgsel på rejser i sensommeren sammenlignet med forrige år. I august har vi heller ikke vores græske sommernyheder med, så der er ikke lige så mange pladser som i højsæsonen, fortæller Lotte Kjær Lynggaard, der anbefaler gæsterne at være ude i god tid, hvis de vil sikre sig en plads.

SunCharter
Aalborg Lufthavn
Ny Lufthavnsvej 100,
9400 Nørresundby
Tlf. 70 34 50 97
info@suncharter.dk

Supplerende oplysninger eller kommentarer kan fås ved kontakt til Marketings- og eventkoordinator Kasper Jensen kj@suncharter.dk / Tlf. 70 34 50 97

Rejsefeberen rammer hele Nordjylland - Fra d. 30. januar 2019

Rejsefeberen rammer hele Nordjylland

Fra d. 30. januar 2019

SunCharter har relanceret sig med sloganet Mere ferie. Mindre pangl, og nu bringer bureauet rejseinspirationen helt ud til nordjyderne. Det sker, når SunCharter tager Nordjylland rundt og besøger en lang række byer.

Det skal tages helt bogstaveligt, når SunCharter siger, at de vil give nordjyderne Mere ferie. Mindre pangl. Det skal være let at blive forelsket i dit næste feriemål, og de nordjyske rejsende kan derfor møde rejsebureauet i øjenhøjde den næste måneds tid. Det sker, når fire rejseambassadører tager rundt på regionens gader og stræder for at fortælle om alle de gode muligheder, som SunCharter tilbyder fra Aalborg Lufthavn.

- Vi mener det helt alvorligt, når vi vil give nordjyderne den bedste ferieoplevelse på ægte nordjysk manér, og så skal vi selvfølgelig også møde dem lige der, hvor de er til hverdag. Vi elsker at få besøg på vores kontor i Aalborg Lufthavn, men vi vil også godt gøre en indsats for at komme vores gæster i møde på anden vis. Derfor laver vi jævnligt forskellige tiltag, og denne gang bliver det med en tur rundt i hele Nordjylland, som bevæger sig fra Skagen til Hobro og fra Mors til Sæby og alle mulige andre nordjyske byer undervejs. Vi glæder os helt vildt til at sprede rejsefeber her i den lidt mørke og kedelige tid, fastslår afdelingsleder Lotte Kjær Lynggaard, som også håber, at nordjyderne vil lade sig inspirere af en række rejseforedrag, hvor de har mulighed for at vinde rejser.

- Når vi kommer rundt med vores nye, flotte inspirationskatalog, så vil det også være muligt at deltage i en konkurrence, hvor der er en rejse for to på højkant, og det samme gælder til de fire rejseforedrag, vi har planlagt på udvalgte steder. Vi bringer rejseinspirationen ud til regionen, så det bliver nemt at deltage, og det passer godt sammen med et andet nyt tiltag. Når folk er afsted på ferie, så kan vi med SunCharter Bilpleje rengøre og pleje vores gæsters ”måve” bil, så de kommer glade hjem fra rejsen til en ren og velduftende bil. Vi tilbyder det til alle dem, der bestiller sommerrejsen tidligt, og det fortæller vi selvfølgelig også om, når vi kommer ud i landet. Det skal være nemt og lige til at gå til, så vi lever op til vores motto om Mere Ferie. Mindre pangl, slutter Lotte Kjær Lynggaard, der glæder sig til at komme rundt i Nordjylland fra slutningen af januar sammen med hele Nordjyllands charterbureau.

Fakta:

Her kan du møde SunCharter på turen rundt i hele Nordjylland:

 • 30. januar i Sæby
 • 31. januar i Frederikshavn og Strandby
 • 01. + 02. + 03. februar i Aalborg S
 • 02. februar i Nibe og Frejlev
 • 03. februar i Støvring
 • 05. + 06. februar i Aalborg C
 • 07. + 08. + 09. februar Hjørring C
 • 07. februar i Hirtshals
 • 08. februar i Skagen og Ålbæk
 • 09. februar i Løkken
 • 11. februar i Brønderslev, Aabybro og Blokhus
 • 12. + 13. februar i Thisted
 • 12. februar i Hanstholm
 • 13. februar i Nykøbing Mors
 • 14. + 15. februar i Farsø
 • 14. februar i Aars
 • 15. februar i Løgstør og Fjerritslev
 • 16. februar i Hobro, Mariager og Hadsund
 • 18. februar i Hals, Dronninglund og Hjallerup
 • 19. februar i Nørresundby
 • 27. + 28. februar i Aalborg S
 • 27. februar i Skørping

DU KAN TILMELDE DIG TIL REJSEFOREDRAG LIGE HÉR.

SunCharter
29. januar 2019.
Lotte Kjær Lynggaard,
Afdelingsleder, SunCharter 

Supplerende oplysninger eller kommentarer kan fås ved kontakt til Lotte Kjær Lynggaard på lkl@suncharter.dk / tlf. 70 34 50 97

Mere ferie. Mindre pangl. - Fra d. 19. december 2018

Mere ferie. Mindre pangl.

Fra d. 19. december 2018

De nordjyske rødder fornægter sig ikke hos SunCharter, der hele tiden arbejder på at gøre det så nemt som muligt at rejse fra Aalborg Lufthavn. Det bliver endnu mere tydeligt med en ny profil, der hylder de særligt nordjyske udtryk.

Pangl. Hvis du er fra Nordjylland, så kender du nok udtrykket, og ellers kan det ”oversættes” til bøvl eller besvær. Det er en del af den nordjyske charme, som SunCharter har besluttet sig for at bruge aktivt i forbindelse med, at rejsebureauet blandt andet lancerer en ny hjemmeside. Det er første skridt i retning af et nyt og forbedret SunCharter, der er klar til at tage det næste skridt.

- Vi er et nordjysk selskab helt ind til kernen, og det er vi pivstolte af. Derfor vil vi gerne gøre det endnu tydeligere, og det sker blandt andet ved at bruge vores dejlige, lokale dialekt i dele af vores kampagner. Vi vil give nordjyderne mere ferie og mindre pangl, fordi det er det, vores gæster efterspørger, og det er den måde, som vi selv kan lide at gøre tingene på, siger afdelingsleder hos SunCharter, Lotte Kjær Lynggaard, som søsætter det nye udtryk med en ny og mere overskuelig hjemmeside, der går i luften den 19. december. Her vil der blandt andet være mulighed for at vælge flere services til, som for eksempel valg af flysæder og specifikke værelser på udvalgte hoteller, og der er også fokus på flere nye rejsemål, som de nordjyske rejsende ikke finder andre steder.

- Vi vil kun flyve fra Aalborg Lufthavn, og det må vores DNA meget gerne vise. Det bliver endnu mere tydeligt, efter vi har været ud at finde flere nye og unikke rejsemål. Det er vigtigt for os, at vi giver en totaloplevelse, hvor vores service starter inden afrejse og først slutter, når du er kommet hjem igen. Det bliver blandt andet med konceptet SunCharter BilPleje, hvor vi i samarbejde med Byens Bilpleje Aalborg tilbyder rengøring af bilen, mens vore gæster er ude at rejse. SunCharter klarer på den måde din ”måve” bil - det har bare noget over sig at komme hjem til duften og synet af en rengjort bil. Vi forventer, at mange vil gøre brug af denne gratis service, som vi som charterbureau har eneret på i Aalborg Lufthavn. Det er noget, vi tilbyder til vores loyale gæster, der bestiller rejsen senest 60 dage før afrejse, hvis de vel at mærke har afrejse efter 4. maj, hvor vi tager hul på vores nye sommerprogram, fortæller Lotte Kjær Lynggaard, som glæder sig til at kickstarte det nye år med et stort rejsearrangement på hjemmebanen.

- Søndag den 6. januar holder vi Åbent Hus på vores kontor i Aalborg Lufthavn, hvor vi vil udlevere vores nye inspirationskatalog, der selvfølgelig indeholder alle de spændende nyheder. Det er græske perler som Helios, Lefkas, Paleros, Agios Minas tæt ved Athen og spændende nye hoteller i et nyt område på Korfu, som du ikke finder hos andre selskaber heroppe. Det bliver en rejsefest, hvor vi byder på rejseforedrag, kaffe og kage. Der vil også være mulighed for at gøre en god handel ved at bestille sommerrejsen med en bestil-tidlig-rabat på 1.000 kroner pr. person. Rabatten gælder frem til midnat denne dag, så vi forventer et ganske stort rykind, slutter en begejstret Lotte Kjær Lynggaard, der glæder sig til at løfte sløret for alt det gode, som det nordjyske rejsebureau fremover kan byde på.

Fakta:

SunCharter vil fortsat være nordjydernes rejsebureau, og derfor har selskabet fokuseret endnu mere på den nordjyske identitet. Mange års erfaring med nordjyske rejsendes ønsker og behov er brugt til at skræddersy nye koncepter, hvor det er let at bestille, og hvor der venter danske rejseledere, All Inclusive på udvalgte hoteller og gode arrangerede udflugter. Det betyder blandt andet et nyt koncept, SunCharter BilPleje, hvor de rejsende kommer hjem til en ren bil. Det er mere ferie og mindre pangl.

For mere info:
Lotte Kjær Lynggaard
Tlf: 7034 5097

SunCharter klar med en håndfuld nye græske perler - Fra d. 28. september 2018

SunCharter klar med en håndfuld nye græske perler

Fra d. 28. september 2018

Der venter markante nyheder for de rejsende fra Aalborg Lufthavn, når SunCharter giver sommerprogrammet et pift med hele fem nyheder fra Grækenland. Der er tale om spændende nyheder, som viser nye sider af et klassisk ferieland.

Når sommerferien skal bestilles, er mange delt mellem de velkendte destinationer, hvor du ved, hvad du får, og så det nye og spændende. Det valg gør SunCharter nu meget nemmere, for du kan få begge dele, når du rejser fra Aalborg Lufthavn. Det varierede sommerprogram bliver krydret med fem særligt udvalgte nyheder, der forener alle Grækenlands herligheder med nye oplevelser, og der er lagt vægt på, at det er langt vigtigere at finde noget ekstraordinært fremfor at øge antallet af rejsende.

- Det har krævet et stort benarbejde for at få de her nyheder på plads, for det er faktisk en del, når du ser på vores samlede program, og så stiller vi ret høje krav til nye destinationer. Det er ikke vores målsætning at øge vores volumen, men vi vil til gengæld gerne kunne fremvise noget, som folk ikke kan få alle andre steder, og det er der tale om her. Vi kommer med nogle ting, som kun tilbydes fra Aalborg Lufthavn, og det giver unikke muligheder for dem, der rejser herfra, siger direktør for SunCharter, Bjarke Hansen, som selv har kigget nærmere på alle de nye destinationer.

- Når du starter med at flyve til Athen, så kommer du til en spændende storby fyldt med liv og en helt særlig historie. Det giver alting en ekstra dimension, og i Agios Minas åbner vi for et område med en masse spændende natur og varme kilder. Det er noget, som mange danskere måske ikke kender, men her er der rigtig fine strande lige ved Grækenlands næststørste ø, Evia, og der er ikke langt til eksempelvis Delfi, som er kendt i historien for sit orakel , forklarer Bjarke Hansen, inden han hopper hastigt videre til næste nyhed.

- På Korfu kan vi nu tilbyde Barbati, som i forhold til hovedbyen Gouvia er mere afslappet og intimt. Her holder den mere velhavende lokalbefolkning til, og det giver blandt andet tavernaer med et meget højt niveau, mens du stadig kan nyde yderst fornuftige priser. Lige på den anden side af vandet har vi Helios inde på fastlandet, og det er virkelig en perle, som vi nu har fået adgang til, fordi grækerne selv ikke holder så meget ferie i disse år. Her er der tale om meget høj standard af hoteller i et ekstremt frodigt område, hvor du nemt kan sejle ud til alle de små, hyggelige øer, fortæller Bjarke Hansen, som stadig har et par guldkorn i ærmet.

- Paleros er en vildt hyggelig, lille by, som er som taget ud af et billedalbum, og du kan nyde fantastiske strande i en lille bugt, mens du har bjergene lige bag ved. Det er svært ikke at blive forelsket i, men jeg vil nu også godt anbefale Lefkas, hvor vi i Vasiliki har fundet noget, der ikke er det typiske feriemål. Med en nyetableret strandpromenade og lækre strande lige i nærheden er det et godt feriemål i sig selv, men den er også fremragende som udgangspunkt til en gang mini-øhop, hvor du udforsker lidt flere øer. Det kan virkelig noget, og jeg synes, at vi rammer så meget godt med de her nyheder, at der er rig mulighed for at opleve nye sider af dejlige Grækenland. Det er uden at overdrive en række græske perler, som vi gerne forkæler de nordjyske rejsende med, slutter Bjarke Hansen om de fem nyheder, som du allerede nu kan bestille rejser til hos SunCharter.

Se vores nye græske perler lige hér.

SunCharter samler alle aktiviteter i Aalborg Lufthavn - Fra. 26. maj 2018

SunCharter samler alle aktiviteter i Aalborg Lufthavn

Fra d. 26. maj 2018

SunCharter har helt fra etableringen i 2014 været nordjydernes rejsebureau. Dette bliver endnu mere udtalt fremadrettet, når SunCharters nuværende kontor i Århus lukkes ned og lægges sammen med vores kontor i Aalborg, hvor de fremtidige ressourcer samles i Aalborg Lufthavn.

”Formålet, med sammenlægningen af de to kontorer, er i endnu højere grad at signalere, at vi er Aalborgs og hele Nordjyllands charterbureau” siger Lotte Kjær Lynggaard, der er afdelingsleder for SunCharter kontoret. Lotte uddyber: ”Vi vil være der hvor vores gæster er, og det er her i Nordjylland, hvor minimum 90% af alle vores gæster kommer fra”. Flytningen har helt konkret betydet, at kontoret i Aalborg Lufthavn er gået fra at være bemandet med én enkelt medarbejder i hverdagen, til nu at være bemandet med fire kollegaer, der har ansvaret for at give SunCharters chartergæster en god og personlig rådgivning. ”Selv om mange vælger at booke online, giver vi rigtig gerne vores gæster personlig rådgivning og vejledning, så de vælger den helt rigtige ferie” fastslår Lotte Kjær Lynggaard.

Tidligere har SunCharter også fløjet ud fra Billund Lufthavn; men fremadrettet er det alene Aalborg Lufthavn der benyttes. ”Vi har valgt at koncentrere ”kræfterne” om Aalborg Lufthavn således at vi kan blive endnu mere fokuseret på at give nordjyderne attraktive rejseoplevelser ”hjemmefra” populært sagt” siger Lotte Kjær Lynggaard med et smil.

Invitation til Åbent Kontor

Sammenlægningen af kontorerne markeres med et festligt Åbent Kontor arrangement den 1. juni fra kl. 9-17, hvor SunCharter står klar med kaffe og kage. Samtidig er SunCharter også i gavehumør - Kom ud og book din sommerrejse og få 500 kr. i rabat pr. person, og få mulighed for at prøve lykken på vores populære lykkehjul. Her kan der vindes supplementer til din netop bestilte rejse.

Der vil være Goodiebags til de første 50 gæster, som besøger os denne dag.

”Vi håber at mange har tid og lyst til at kigge forbi den 1. juni” siger Lotte Kjær Lynggaard fra SunCharter og slutter: ”Vi glæder os til at hilse på mange rejseglade nordjydere”.

SunCharter
26. maj 2018.
Lotte Kjær Lynggaard,
Afdelingsleder, SunCharter 

Supplerende oplysninger eller kommentarer kan fås ved kontakt til Lotte Kjær Lynggaard på lkl@suncharter.dk / tlf. 70 34 50 97