Luk besked

Sidste chance: 1.000 DKK i rabat pr. person udløber 13. december

Zakynthos
Skildpaddernes Ø
Priser fra  3.999 DKK
Vis hoteller
Se billeder Se video
Din søgning
02-12-2022
1 uge
Antal værelser: 02-12-2022
2 voksne og 0 børn
Ret din søgning
Luk din søgning
Altid direkte rejser

Information om Zakynthos

OBS! Gælder sommer 2023. På hjemrejsen fra Zakynthos vil der være en kort mellemlanding i Preveza Lufthavn. Der skal ikke skiftes fly.
Zakynthos er den sydligste beliggende af de Ioniske Øer og har en flot, frodig natur samt flere spændende seværdigheder. Glæd dig til imponerende udsigter og bare nyde solen på de skønne, børnevenlige strande. På Zakynthos er SunCharter stolte af at kunne byde velkommen til flere flotte hoteller i det populære ferieområde, Laganas, på øens sydkyst. Her kan du se frem til skønne børnevenlige sandstrande og hyggelig feriestemning, som skaber rammerne om en dejlig ferie på denne eftertragtede græske ferieø, hvad end man rejser selv, som par eller med hele familien. Vi flyver til Zakynthos direkte fra Aalborg Lufthavn.

Oplev Skildpaddernes Ø

Zakynthos er den sydligste beliggende og tredje største af De Ioniske Øer, og er i særdeleshed elsket for sine brede, gyldne, børnevenlige sandstrande samt sit skønne, behagelige klima. Landskabet er frodigt og prydet med sølvgrønne olivenlunde, citrusplantager, etagemarker med vinplanter samt smukke cypresser og eukalyptus træer.

Øen brillerer med fantastiske udsigtspunkter, som du måske kender fra græske postkort. På nordkysten finder man øens vartegn; skibsvraget ved Navaghio Beach - et smuglerskib der i 1980 skyllede op på stranden under en storm. I dag ligger skibet fortsat på stranden, som er omringet af de stejle, hvide klipper, der står i skarp kontrast til det smukke turkise hav. Et andet smukt udsigtspunkt er ved Bohali, hvor man fra ruinerne af den venetianske borg har en imponerende udsigt over øens hovedby; Zakynthos By og dens travle havn samt mange farverige bygninger. Byens er bestemt et besøg værd og man kan her gå på opdagelse i de snørklede gader, hvor man finder lokale forretninger, caféer, spisesteder og fortovscaféer. I Zakynthos By finder man desuden kirken som er tilegnet Skt. Dionysios.

Zakynthos er desuden berømt for, at være et af de største ynglesteder for den truede havskildpadde Caretta Caretta og er derfor igennem årene blevet kendt som Skildpaddernes Ø. Havskildpadderne finder man oftest i Laganas-bugten ved øens sydkyst, og det er blandt andet hér du finder den mest lavvandede og børnevenlige strand, som foruden turister også lægger sand til de mange skildpadder, som benytter strandene som yngleplads fra maj til august. Stranden bliver derfor patruljeret af UNESCO, hvis opgave er at beskytte skildpadderne og deres reder.

Feriebyen Laganas

I Laganas-bugtens vestlige ende finder man den livlige ferieby, Laganas. Byens primære attraktion er uden tvivl den brede, gyldne sandstrand som er særdeles børnevenlig. Her udlejes liggestole, parasoller og har man lyst til at give sig i kast med vandsport er der ligeledes udlejning af cykel-både, kajakker, bananbåde og meget andet. Melder sulten eller tørsten sig skal man heldigvis ikke langt væk, da der langs med strandkanten findes der et bredt udvalg af strandbarer som tilbyder kølige drikkevarer og lettere snack menuer. For enden af stranden finder man byens havn, hvor lystbåde, fiskerkuttere og turistbåde ligger side om side. Herfra kan man også gå via gangbro over til Bryllupsøen, som eftersom er blevet lidt af et tilløbsstykke. Langs med byens hovedgade findes et bredt udvalg af restauranter, caféer, butikker og de mange barer og diskoteker bidrager til det pulserende natteliv, som Laganas ligeledes er kendt for.

Læs mere
Alternative rejsemål
Se flere af vores flotte rejsemål hér