Luk besked

Rejs trygt - din tryghed er vores højeste prioritet

Læs mere hér

Grupperejser

Rejser du i en større gruppe?

Rejser I som gruppe, kan I bestille jeres charterrejse igennem SunCharter. Vi tilbyder pakkerejser, som inkluderer flybillet og hotelophold. Herudover er der flere muligheder for tilkøb af eksempelvis transport til og fra hotellet, mad ombord på flyet, bagage samt udflugter og arrangementer. Gældende for vores grupperejser er, at vi skræddersyer rejsen så den passer til netop jeres ønsker og behov.

Når I rejser i en gruppe, skaber det nogle særlige bånd imellem de rejsende og derudover får I en masse gode oplevelser med hjem, som I kan dele med hinanden. Alt efter hvor stor en gruppe I er, er det muligt at planlægge jeres rejse med egen dansk rejseleder, som møder jer både på hotellet og på eventuelle udflugter. Planlægger du som arbejdsgiver en firmarejse med virksomhedsbesøg eller særlige oplevelser, som ryster medarbejderne sammen, eller skal du invitere hele familien med på en rejse til varmere himmelstrøg med alt inkluderet – så udfyld nedenstående formular, så sender vi dig et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

SENIORGRUPPER & FORENINGER:

Hos SunCharter tilbyder vi også rejser til seniorgrupper og foreninger! Få hjælp af vores gruppeansvarlige Olav Hollenvad, vores specialist med mange års erfaring i foreningsrejser. Kontakt Olav uforpligtende:

OLAV HOLLENVAD

Tlf: 30 15 36 38
E-mail: oh@suncharter.dk 

 

Send din forespørgsel på en grupperejse hér: