Meganisi
Den Græske Paradis Ø
Priser fra  3.499 DKK
Vis hoteller
Se billeder Se video
Din søgning
18-04-2024
1 uge
Antal værelser: 18-04-2024
2 voksne og 0 børn
Ret din søgning
Luk din søgning
Altid direkte rejser

Information om Meganisi

Meganisi er en idyllisk ø med et eventyrligt frodigt landskab, som emmer af autentisk græsk charme. Denne græske perle ligger imellem Lefkas og det græske fastland i Det Ioniske Hav.
Her bliver man hurtigt forelsket i øens naturskønne landskab, der er prydet med rustikke klipper, frodige pinjetræer, olivenlunde og det krystalklare hav, hvilket som i smuk forening skaber en smuk og idyllisk oase.

Lad dig fortrylle af den græske ferieperle


SunCharters gæster indlogeres på det charmerende og hyggelige Esperides Resort, hvor Mini All Inclusive og Ø-All Inclusive er med i prisen for opholdet. Esperides Resort ligger i udkanten af den lille landsby Spartochori, som emmer af græsk charme med snørklede, små brostensbelagte gader og charmerende lokale spisesteder. Her kan man med fordel lægge vejen forbi og tage op til landsbyens udsigtspunkt, hvorfra man har en betagende udsigt over bugten, havnen Porto Spilia og den populære strand Spilia Beach.
Øens hovedby er Vathi – en idyllisk havneby med sin pittoreske havnepromenade, hvor hyggelige caféer, tavernaer og forretninger ligger side om side. Her kan man sidde og nyde et veltilberedt græsk måltid og en kold Mythos i maleriske rammer, og betragte livet omkring havnen, med de besøgende lystbådesejlere og lokale grækere.

Oplev mere på Meganisi

Overalt på øen er der en spektakulær udsigt og naturoplevelser ud over det sædvanlige, med de fantastiske bugte og deres fredfyldte strande, som bliver flittigt besøgt af lystsejlere fra hele verden. Vil man selv udforske øens indbydende bugter og smukke kyststrækning, kan det varmt anbefales at man lejer en båd og bruger en dag på vandet, som sin egen kaptajn.
Vil man begive sig på opdagelse rundt på øens landeveje, kan man med fordel leje en scooter eller cykel. Så vil man hurtigt opleve den unikke og autentiske stemning som hersker på Meganisi, når den forbipasserende lokale græker hilsner eller en flok geder vælger at krydse vejen til den næste olivenlund. Tager man rundt på egen hånd, kan man besøge den populære strand Fanari Beach, hvortil der tilbydes bustransport fra Esperides Resort mod gebyr.
Fra Meganisi er der udsigt til den privatejede ø Skorpios, hvor den kendte rigmand Aristoteles Onassis i 1968 giftede sig med præsident-enken Jacqueline Kennedy. Det var startskuddet til den store turisme på Lefkas. De mange journalister, der dækkede bryllupsceremonien boede i og omkring Nidri og blev dermed områdets første turister.

Besøg naboøen Lefkas


Kan man ikke få nok af den græske stemning kan man hoppe på færgen til havnebyen Nidri, som ligger blot 30 min sejlads fra Meganisi og er det største feriemål på Lefkas. Her er der et pænt udvalg af caféer, restauranter og souvenirbutikker.
Vil man have mulighed for mere shopping skal man tage til Lefkas By, som er hovedbyen på Lefkas. De mange gader er fyldt med lokale forretninger, små kirker, flotte bygningsværker og ved byens lokale torv finder man et bredt udvalg af fortovscaféer og lokale spisesteder.

Lefkas er af mange kendt som De Hvide Bugters Ø, og navnet kommer fra de imponerende, stejle, hvide klipper på øens vestkyst, som står i skarp kontrast til det smukke azurblå hav. Her finder man flere flotte strande, hvor flere af dem er på listen over Grækenlands smukkeste bl.a. den berømte Porto Katsiki, som har prydet et væld af postkort igennem tiden.


Ø-All Inclusive

Som noget helt unik har man ved ophold på Esperides Resort Ø-All Inclusive med i prisen, som giver adgang til flere transporttilbud, så du får rig mulighed for, at udforske Meganisi’s mange seværdigheder og autentiske, græske omgivelser. Med Ø-All Inclusive er du derved klædt godt på til evt. selv at fylde din ferie med spændende oplevelser.

  • Gratis færge fra Meganisi til Nidri på Lefkas t/r
  • Gratis lån af cykel
  • Gratis lån af scooter, som står til rådighed i op til 2 timer hver dag. Scooteren skal afleveres tilbage med fuld tank og forsikring afregnes separat til hotellet. Jf. nyeste lovgivning i Grækenland forudsætter lån/leje af scooter, at gyldigt kørekort med tilladelse til minimum AM (knallert, max 45 km/t) kan fremvises. 
  • Gratis lån af motorbåd i 1 time i løbet af opholdet. Brændstof afregnes med udlejer. Ønsker man mere tid som sin egen kaptajn, kan motorbåde udlejes på dagsbasis fra 80 euro.

Lavsæson

Vi gør opmærksom på, at der er lavsæson på Meganisi i maj og oktober måned, hvor mange tavernaer, butikker og offentlige forlystelser ikke kan have åbnet endnu eller kan have påbegyndt nedlukning.

Læs mere
Alternative rejsemål
Se flere af vores flotte rejsemål hér