Rejser til Tyrkiet
Tyrkiet er et fantastisk land, der på grund af placeringen imellem øst og vest har en unik historie og kultur.

Antal værelser

Antal værelser
Her har du mulighed for at fordele rejsedeltagerne på det antal værelser du ønsker

Rejs til Tyrkiet - midt imellem øst og vest

Når danskerne rejser sydpå, har Tyrkiet i mange år været det mest attraktive rejsemål for charterrejser. Det skyldes Tyrkiets charme, flotte strande og en befolkning, som sætter en ære i at få sine gæster til at føle sig velkomne.

Tyrkiet er et fantastisk land, der på grund af sin placering imellem østen og vesten har en unik historie og kultur. Det kommer fx til udtryk i det tyrkiske køkken, som er en blanding mellem det ypperste fra Middelhavsregionen og Mellemøsten, og af mange betragtes det som et af verdens bedste.

I Tyrkiet er der mange kendte og mindre kendte feriesteder, som hver især har sin helt egen charme og tilbyder noget forskelligt. Her hos SunCharter har vi valgt at fokusere på et af de absolut bedste rejsemål når vi taler charterrejser til Tyrkiet, nemlig Alanya, der samlet set har alt, hvad selv det mest krævende feriehjerte begærer.

Kort over Tyrkiet

Middelhavskysten – mærk historiens vingesus

Er du til sol, varme og dejlige badestrande? Så bliver du bestemt ikke skuffet, hvis du vælger at holde ferie i Tyrkiet langs den sydlige middelhavskyst.

Tyrkiet er en solsikker destination og vores rejsemål har flere blå flag, som er din garanti for skønne, ordentlige og børnevenlige badestrande. Bevæger du dig væk fra resortområderne, vil du hurtigt opleve en spændende natur og ikke mindst hyggelige landsbyer, hvor du kan opleve det ægte, autentiske Tyrkiet. I de mindre landsbyer kan du også ofte finde spændende markeder, hvor du kan gøre nogle gode handler med de lokale.

Er du til kulturelle oplevelser, er du også kommet det rette sted hen. Den sydlige middelhavskyst har historisk set været et vigtigt punkt for både opdagelsesrejsende og handelsrejsende. Derfor kan du både finde imponerende historiske monumenter, borge og moskeer. Rejser du for eksempel til Alanya, kan du opleve den gamle borg, som blev opført for årtusinder siden. Ca. en times kørsel fra Alanya finder du ruinbyen Aspendos, som rummer et af verdens største romerske teatre. Helt sikkert en oplevelse værd.

Hvis strandlivet er mere tillokkende, kan du være sikker på, at du får valuta for pengene ved at rejse til det sydlige Tyrkiet. Uanset om du er til liggestole ved vandkanten eller sjove vandaktiviteter og sport, så har Tyrkiet helt sikkert noget, der falder i din smag.

Stranden ved Alanya

Alanya – det ultimative feriemekka

Det mest populære ferieparadis i Tyrkiet er Alanya. Her har danskerne valfartet til i flere år, og det er der så sandelig en god grund til.

Alanya har nemlig det hele. Her finder man både familievenlige sandstrande med lavt vand, strande med vand- og sandsport til de mere aktive, og en hyggelig by, der er rig på kultur og historie og med masser af shopping muligheder.

Se vores charterrejser til Alanya

Kvalitetshoteller i flere prisklasser

Når du køber en charterrejse til Tyrkiet med SunCharter, sikres du lækre billige hoteller i flere forskellige prisklasser. Disse er nøje udvalgt, så du altid får en ferie, hvor kvaliteten og serviceniveauet er helt i top. Du kan selvfølgelig vælge, om hotellet skal være med eller uden All Inclusive. Vælger du All Inclusive på din rejse til Tyrkiet, kan du bare læne dig tilbage og nyde, at den skønne tyrkiske mad og drikke altid er inden for rækkevide, uden at du behøver at finde pungen op af lommen.

Vælger du at rejse uden All Inclusive til Tyrkiet, har du selv mulighed for at gå på jagt efter de spændende, kulinariske oplevelse. Hvad enten du er til hyggelige fiskerestauranter ved havnen eller små tavernaer i de snoede gader, kan du være sikker på, at du finder lige dét, der falder i dine smagsløg.

Vi tilbyder desuden flybilletter uden ophold, såfremt du selv ønsker at finde et sted at bo på rejsen.

Læs om vores hoteller i Alanya og bestil en ferie, der passer perfekt til dine behov.

 

Fakta

Religion: Islam

Valuta: Tyrkiske Lira (TRY) eller €uro (€)

Sprog: Tyrkisk

Indbyggertal: 74.724.000 (2011)

Hav: Sortehavet, Det Ægæiske Hav og Middelhavet

 500m

300m

Pool

All inclusive

Ionian Park (All Inclusive)

Gouvia, Korfu, Ionian Park Hotel
Forbered dig på et ophold i hyggelige omgivelser med bl.a. et indbydende poolområde i forlængelse af en hyggelig ... Se mere

100m

500m

Pool

All inclusive

Mayor La Grotta Verde (All Inclusive)

Agios Gordios, Korfu
Eksklusivt voksenhotel, som er gennemrenoveret i 2016, her er alle de nødvendige faciliteter til et ophold i luksus og med den smukkeste udsigt over havet og stranden.

0m

2500m

Pool

All inclusive

Primasol Ionian Sun (All Inclusive)

Agios Ioannis Peristeron, Korfu, Primasol Ionian Sun
Hotellet der er ideelt for børnefamilien. Du finder både tennisbaner, en børneklub samt en st... Se mere

800m

600m

Pool

Saint Nicholas

Gouvia, Korfu, Saint Nicholas
Et familieejet hotel i smukke, frodige omgivelser midt i Korfus grønne landskab. Hotellet ligger i udkanten af Gouvia, som er et lille turistområde kun 7 km fra Korfu By.
Aeolos Beach Resort

30m

3000m

Pool

All inclusive

Aeolos Beach Resort (All Inclusive)

Benitses, Korfu, Aeolos Beach Resort
På Korfus østkyst, gemt i skoven, 3 km fra ferieområdet Benitses, finder du Aeolos Beach Resort. Et rigtig hy... Se mere

500m

50m

Pool

Ariti Grand (Morgenmad)

Kanoni, Korfu, Ariti Grand
Dette er hotellet, for familien eller parret, der gerne vil bo i frodige omgivelser, med en forholdsvis central b... Se mere
Corfu Village Bungalows

20m

200m

Pool

Corfu Village Bungalows (Halvpension)

Agios Ioannis Peristeron, Korfu
På Corfu Village er der lagt i kakkelovnen til en ferie, hvor det er oplevelserne, der er i højsæde... Se mere
Elea Beach

0m

800m

Pool

Elea Beach (Halvpension)

Dassia, Korfu, Elea Beach
Et strand hotel, som hovedsageligt henvender sig til det voksne publikum, da her ikke er så mange faciliteter til de min... Se mere
Louis Corcyra Beach

0m

100m

Pool

All inclusive

Louis Corcyra Beach (All Inclusive)

Gouvia, Korfu, Louis Corcyra Beach
Strandhotellet, som byder på en vifte af faciliteter til hele familien. For den aktive gæst tilbydes blandt andet tennis, volleyball og minigolf.
Marbella Corfu

0m

4000m

Pool

Marbella Corfu (Halvpension)

Agios Ioannis Peristeron, Korfu, Marbella Corfu
Marbella er et af de få hoteller med intet mindre end 3 poolområder, hvoraf de 2 ligger saml... Se mere

50m

1500m

Pool

Mayor mon Repos Palace (Morgenmad)

Korfu by, Korfu, Mayor mon Repos Palace
Med kun 1 km til Korfu By er der rig mulighed for at gå på opdagelse i de snørklede gader med et stort udvalg indenfor den kulinariske verden.

300m

0m

Pool

Royal Boutique (Morgenmad)

Kanoni, Korfu, Royal Boutique
Her skal parret bo som ønsker et smukt beliggende hotel, tæt på stranden og i god afstand til Korfu By. Det er... Se mere

Kun flybillet

Korfu
Billige flybilletter til Korfu.
Grecotel Daphnila Bay

0m

3000m

Pool

All inclusive

Grecotel Daphnila Bay (All Inclusive)

Dassia, Korfu
Skønt All Inclusive hotel med en fantastisk placering.

0m

4000m

Pool

Grecotel Corfu Imperial (Morgenmad)

Gouvia, Korfu
Luksushotel med eksotisk beliggenhed helt ned til vandet.

Chancen Korfu (Uspecificeret)

Korfu, Chancen Korfu (Uspecificeret)
Et billigt alternativ

1300m

1000m

Pool

Silver Bay (Morgenmad)

Gouvia, Korfu
Central beliggenhed, hyggelig atmosfære, en frodig have og en dejlig pool. Her finder du det meste inden for gåafs... Se mere

600m

2000m

Pool

Hellinis (Morgenmad)

Kanoni, Korfu
Beliggende med kort afstand til lufthavnen, er du sikret at få det fulde ud af din tid på Korfu. Hotelpersonalet er yderst gæstfrit og glæder sig til at byde dig velkommen.

150m

0m

Pool

Gouvia Hotel (Morgenmad)

Gouvia, Korfu, Gouvia Hotel
Byhotel i hjertet af den lille ferieby Gouvia for dig, der gerne vil have både byen og stranden som nabo på din ferie.

3500m

2000m

Pool

Paradise Inn (Morgenmad)

Liapades, Korfu, Paradise Inn
Lille og hyggeligt hotel beliggende midt i Korfus frodige, bakkede landskab. Perfekt for dig, der søger en ferie i fredelige og afslappede rammer.

650m

500m

Pool

Art Hotel Debono (Halvpension)

Gouvia, Korfu, Art Hotel Debono
Art Hotel Debono er lækkert hotel for dig, der ønsker en skøn parferie midt i smukke, grønne omgivelser og tæt på by og strand.

500m

400m

Pool

Spiti Prifti

Gouvia, Korfu
Spiti Prifti er et mindre lejlighedshotel beliggende centralt i Gouvia, tæt på Gouvia Marina.

Valgt finansiering:

Skift finansieringstype