Rejser til Tyrkiet
Tyrkiet er et fantastisk land, der på grund af placeringen imellem øst og vest har en unik historie og kultur.

Antal værelser

Antal værelser
Her har du mulighed for at fordele rejsedeltagerne på det antal værelser du ønsker

Rejs til Tyrkiet - midt imellem øst og vest

Når danskerne rejser sydpå, har Tyrkiet i mange år været det mest attraktive rejsemål for charterrejser. Det skyldes Tyrkiets charme, flotte strande og en befolkning, som sætter en ære i at få sine gæster til at føle sig velkomne.

Tyrkiet er et fantastisk land, der på grund af sin placering imellem østen og vesten har en unik historie og kultur. Det kommer fx til udtryk i det tyrkiske køkken, som er en blanding mellem det ypperste fra Middelhavsregionen og Mellemøsten, og af mange betragtes det som et af verdens bedste.

I Tyrkiet er der mange kendte og mindre kendte feriesteder, som hver især har sin helt egen charme og tilbyder noget forskelligt. Her hos SunCharter har vi valgt at fokusere på et af de absolut bedste rejsemål når vi taler charterrejser til Tyrkiet, nemlig Alanya, der samlet set har alt, hvad selv det mest krævende feriehjerte begærer.

Kort over Tyrkiet

Middelhavskysten – mærk historiens vingesus

Er du til sol, varme og dejlige badestrande? Så bliver du bestemt ikke skuffet, hvis du vælger at holde ferie i Tyrkiet langs den sydlige middelhavskyst.

Tyrkiet er en solsikker destination og vores rejsemål har flere blå flag, som er din garanti for skønne, ordentlige og børnevenlige badestrande. Bevæger du dig væk fra resortområderne, vil du hurtigt opleve en spændende natur og ikke mindst hyggelige landsbyer, hvor du kan opleve det ægte, autentiske Tyrkiet. I de mindre landsbyer kan du også ofte finde spændende markeder, hvor du kan gøre nogle gode handler med de lokale.

Er du til kulturelle oplevelser, er du også kommet det rette sted hen. Den sydlige middelhavskyst har historisk set været et vigtigt punkt for både opdagelsesrejsende og handelsrejsende. Derfor kan du både finde imponerende historiske monumenter, borge og moskeer. Rejser du for eksempel til Alanya, kan du opleve den gamle borg, som blev opført for årtusinder siden. Ca. en times kørsel fra Alanya finder du ruinbyen Aspendos, som rummer et af verdens største romerske teatre. Helt sikkert en oplevelse værd.

Hvis strandlivet er mere tillokkende, kan du være sikker på, at du får valuta for pengene ved at rejse til det sydlige Tyrkiet. Uanset om du er til liggestole ved vandkanten eller sjove vandaktiviteter og sport, så har Tyrkiet helt sikkert noget, der falder i din smag.

Stranden ved Alanya

Alanya – det ultimative feriemekka

Det mest populære ferieparadis i Tyrkiet er Alanya. Her har danskerne valfartet til i flere år, og det er der så sandelig en god grund til.

Alanya har nemlig det hele. Her finder man både familievenlige sandstrande med lavt vand, strande med vand- og sandsport til de mere aktive, og en hyggelig by, der er rig på kultur og historie og med masser af shopping muligheder.

Se vores charterrejser til Alanya

Kvalitetshoteller i flere prisklasser

Når du køber en charterrejse til Tyrkiet med SunCharter, sikres du lækre billige hoteller i flere forskellige prisklasser. Disse er nøje udvalgt, så du altid får en ferie, hvor kvaliteten og serviceniveauet er helt i top. Du kan selvfølgelig vælge, om hotellet skal være med eller uden All Inclusive. Vælger du All Inclusive på din rejse til Tyrkiet, kan du bare læne dig tilbage og nyde, at den skønne tyrkiske mad og drikke altid er inden for rækkevide, uden at du behøver at finde pungen op af lommen.

Vælger du at rejse uden All Inclusive til Tyrkiet, har du selv mulighed for at gå på jagt efter de spændende, kulinariske oplevelse. Hvad enten du er til hyggelige fiskerestauranter ved havnen eller små tavernaer i de snoede gader, kan du være sikker på, at du finder lige dét, der falder i dine smagsløg.

Vi tilbyder desuden flybilletter uden ophold, såfremt du selv ønsker at finde et sted at bo på rejsen.

Læs om vores hoteller i Alanya og bestil en ferie, der passer perfekt til dine behov.

 

Fakta

Religion: Islam

Valuta: Tyrkiske Lira (TRY) eller €uro (€)

Sprog: Tyrkisk

Indbyggertal: 74.724.000 (2011)

Hav: Sortehavet, Det Ægæiske Hav og Middelhavet

 3000m

500m

Pool

Maspalomas Lago

Maspalomas, Gran Canaria
Maspalomas Lago er et hyggeligt lejlighedshotel beliggende centralt Maspalomas. Når du træder ind på hot... Se mere

800m

800m

Pool

All inclusive

Mogán Princess (All Inclusive)

Taurito dalen, Gran Canaria, Mogán Princess
Mogán Princess Hotel & Beach Club ligger på bjergsiden i Valle del Taurito med udsigt over Atl... Se mere

10m

0m

Pool

All inclusive

Riviera Marina (All Inclusive)

Puerto Rico, Gran Canaria, Riviera Marina
Et lækkert All Inclusive hotel, beliggende i smukke omgivelser lige ud til Atlanterhavet - mindre end fe... Se mere

Kun flybillet til Las Palmas

Gran Canaria
Flyv med danskejede DAT - Danish Air Transport til Gran Canaria. Prisen inkluderer udelukkende flybilletten... Se mere

Valgt finansiering:

Skift finansieringstype