Rejser til Tyrkiet
Tyrkiet er et fantastisk land, der på grund af placeringen imellem øst og vest har en unik historie og kultur.

Antal værelser

Antal værelser
Her har du mulighed for at fordele rejsedeltagerne på det antal værelser du ønsker

Rejs til Tyrkiet - midt imellem øst og vest

Når danskerne rejser sydpå, har Tyrkiet i mange år været det mest attraktive rejsemål for charterrejser. Det skyldes Tyrkiets charme, flotte strande og en befolkning, som sætter en ære i at få sine gæster til at føle sig velkomne.

Tyrkiet er et fantastisk land, der på grund af sin placering imellem østen og vesten har en unik historie og kultur. Det kommer fx til udtryk i det tyrkiske køkken, som er en blanding mellem det ypperste fra Middelhavsregionen og Mellemøsten, og af mange betragtes det som et af verdens bedste.

I Tyrkiet er der mange kendte og mindre kendte feriesteder, som hver især har sin helt egen charme og tilbyder noget forskelligt. Her hos SunCharter har vi valgt at fokusere på et af de absolut bedste rejsemål når vi taler charterrejser til Tyrkiet, nemlig Alanya, der samlet set har alt, hvad selv det mest krævende feriehjerte begærer.

Kort over Tyrkiet

Middelhavskysten – mærk historiens vingesus

Er du til sol, varme og dejlige badestrande? Så bliver du bestemt ikke skuffet, hvis du vælger at holde ferie i Tyrkiet langs den sydlige middelhavskyst.

Tyrkiet er en solsikker destination og vores rejsemål har flere blå flag, som er din garanti for skønne, ordentlige og børnevenlige badestrande. Bevæger du dig væk fra resortområderne, vil du hurtigt opleve en spændende natur og ikke mindst hyggelige landsbyer, hvor du kan opleve det ægte, autentiske Tyrkiet. I de mindre landsbyer kan du også ofte finde spændende markeder, hvor du kan gøre nogle gode handler med de lokale.

Er du til kulturelle oplevelser, er du også kommet det rette sted hen. Den sydlige middelhavskyst har historisk set været et vigtigt punkt for både opdagelsesrejsende og handelsrejsende. Derfor kan du både finde imponerende historiske monumenter, borge og moskeer. Rejser du for eksempel til Alanya, kan du opleve den gamle borg, som blev opført for årtusinder siden. Ca. en times kørsel fra Alanya finder du ruinbyen Aspendos, som rummer et af verdens største romerske teatre. Helt sikkert en oplevelse værd.

Hvis strandlivet er mere tillokkende, kan du være sikker på, at du får valuta for pengene ved at rejse til det sydlige Tyrkiet. Uanset om du er til liggestole ved vandkanten eller sjove vandaktiviteter og sport, så har Tyrkiet helt sikkert noget, der falder i din smag.

Stranden ved Alanya

Alanya – det ultimative feriemekka

Det mest populære ferieparadis i Tyrkiet er Alanya. Her har danskerne valfartet til i flere år, og det er der så sandelig en god grund til.

Alanya har nemlig det hele. Her finder man både familievenlige sandstrande med lavt vand, strande med vand- og sandsport til de mere aktive, og en hyggelig by, der er rig på kultur og historie og med masser af shopping muligheder.

Se vores charterrejser til Alanya

Kvalitetshoteller i flere prisklasser

Når du køber en charterrejse til Tyrkiet med SunCharter, sikres du lækre billige hoteller i flere forskellige prisklasser. Disse er nøje udvalgt, så du altid får en ferie, hvor kvaliteten og serviceniveauet er helt i top. Du kan selvfølgelig vælge, om hotellet skal være med eller uden All Inclusive. Vælger du All Inclusive på din rejse til Tyrkiet, kan du bare læne dig tilbage og nyde, at den skønne tyrkiske mad og drikke altid er inden for rækkevide, uden at du behøver at finde pungen op af lommen.

Vælger du at rejse uden All Inclusive til Tyrkiet, har du selv mulighed for at gå på jagt efter de spændende, kulinariske oplevelse. Hvad enten du er til hyggelige fiskerestauranter ved havnen eller små tavernaer i de snoede gader, kan du være sikker på, at du finder lige dét, der falder i dine smagsløg.

Vi tilbyder desuden flybilletter uden ophold, såfremt du selv ønsker at finde et sted at bo på rejsen.

Læs om vores hoteller i Alanya og bestil en ferie, der passer perfekt til dine behov.

 

Fakta

Religion: Islam

Valuta: Tyrkiske Lira (TRY) eller €uro (€)

Sprog: Tyrkisk

Indbyggertal: 74.724.000 (2011)

Hav: Sortehavet, Det Ægæiske Hav og Middelhavet

 0m

3500m

Pool

All inclusive

Mellieha Bay (All Inclusive / Halvpension)

Mellieha, Malta, Mellieha Bay Resort
Ophold med havudsigt fra alle værelser.

200m

0m

Pool

All inclusive

San Antonio (All Inclusive)

St. Paul's Bay, Malta, San Antonio
San Antonio Hotel, er beliggende i den nordlige del af øen Malta, lige i hjertet af Qawra, St. Paul's ... Se mere

0m

5000m

Pool

All inclusive

Ramla Bay (All Inclusive)

Mellieha, Malta, Ramla Bay
Beliggenheden på Maltas nordkyst sikrer en fantastisk udsigt til øerne Gozo og Comino. Hotellets All Inclusive e... Se mere

0m

0m

Pool

Seashells Resort (Morgenmad)

St. Paul's Bay, Malta, Seashells Resort
Her tilbydes faciliteter for hele familien, hvor specielt det lækre poolområde med poolbar og vandrutsjebane til de mindste, vil blive omdrejningspunktet for din ferie.

0m

6000m

Pool

Paradise Bay Resort

Mellieha, Malta
Paradise Bay vinder på omgivelserne. Hotellet byder på et hyggeligt poolområde med flere pools samt et privat strandafsnit, som kan tilgås direkte fra hotellet.

450m

200m

Pool

Blue Sea Santa Maria (Morgenmad)

St. Paul's Bay, Malta, Blue Sea Santa Maria Hotel
Blue Sea Santa Maria hotel egner sig rigtig godt til dig som ønsker at bo tæt på det meste. Du vil bo c... Se mere

0m

50m

Pool

Sunny Coast

St. Paul's Bay, Malta, Sunny Coast
Sunny Coast ligger langs Qawra promenade med alt, hvad du måtte have behov for, under din ferie. Den nærm... Se mere

2000m

0m

Pool

Maritim Antonine (Morgenmad)

Mellieha, Malta, Maritim Antonine
Ønsker du at bo i hjertet af Mellieha, med alt i gåafstand? Så vil Maritim Antonine være lige noget for dig. Her bor du både centralt og har lækre omgivelser på hotellet.

50m

2000m

Pool

All inclusive

Seabank Resort (All Inclusive)

Mellieha, Malta, Seabank Resort
Hotellet, der har alt. Tæt på i hvert fald. Ønsker du et ophold med All Inclusive kan du allerede nu se frem til ... Se mere

Kun flybillet

Malta
Billige flybilletter til Malta.

500m

1500m

Pool

Luna Holiday

Mellieha, Malta
Et hotel hvor du kan kombinere en skøn beliggenhed med oplevelser på din ferie.

10m

0m

Pool

Plaza & Regency Hotel (Morgenmad)

Sliema, Malta, Plaza & Regency Hotel
Hyggeligt byhotel med fremragende beliggenhed og udsigt til havnen i Sliema og den skønne havnepromenade lige u... Se mere

0m

500m

Pool

Dolmen Resort (Morgenmad)

St. Paul's Bay, Malta, Dolmen Resort
Dolmen Resort er et flot hotel i høj standard, der med sin enestående beliggenhed på Maltas nordkyst byder på ... Se mere

50m

0m

Pool

Plevna (Morgenmad)

Sliema, Malta, Plevna hotel
For dig, der søger et byhotel centralt med kun 5 minutters gang til det pulserende Slima, hvor du finder et bredt udv... Se mere
Golden Tulip Vivaldi

500m

0m

Pool

Golden Tulip Vivaldi

St. Julian's, Malta, Golden Tulip Vivadi
Golden Tulip Vivaldi er et af de finere byhoteller. Hotellet er beliggende centralt i St. Juilian og byder på en af byens flotteste panoramaudsigter fra det lækre poolområde.
Radisson Blu St Julian

700m

2000m

Pool

Radisson Blu St. Julian´s (Morgenmad)

St. Julian's, Malta, Radisson Blu
Dette hotel er i en klasse for sig selv og lever fuldt ud op til sin kategori 5.

200m

0m

Pool

Park (Morgenmad)

Sliema, Malta, Park
Hvis du sætter pris på, at bo på et funktionelt byhotel, vil du fra første øjekast kunne lide Park Hotel, der ligger lig... Se mere

Chancen Malta (Uspecificeret)

Malta, Uspecificeret hotel på Malta
Et billigt alternativ

5000m

50m

Pool

Blubay

Sliema, Malta, Blubay
Ønsker du at bo enkelt men centralt på Malta, med et væld af faciliteter inden for rækkevide? Så kunne Blubay, der er beligg... Se mere

5000m

0m

Pool

Bayview

Sliema, Malta, Bayview
Bayview er beliggende i Sliema, Maltas mest livlige by. Hotellet henvender sig til enhver, der ønsker et centralt beliggend... Se mere

2000m

0m

Sliema (Morgenmad)

Sliema, Malta, Sliema
Perfekt beliggende byhotel ved havnepromenaden midt i Sliema by.

500m

600m

Pool

Gillieru Harbour (Morgenmad)

St. Paul's Bay, Malta, Gillieru Harbour
Gillieru er ideelt for dig, som ønsker at bo centralt og samtidig have havet lige uden for døren.

600m

500m

Pool

Victoria (Morgenmad)

Sliema, Malta, Victoria
Victoria er et indbydende voksenhotel med en central beliggenhed i hjertet af Sliema med en utrolig udsigt over både Sliema, Valletta og De Tre Byer.

5000m

200m

Pool

Alexandra (Morgenmad)

St. Julian's, Malta, Alexandra
Byhotellet Alexandra byder dig velkommen til en skøn byferie med det summende byliv lige uden for døren og stranden kun en gåtur væk.

Valgt finansiering:

Skift finansieringstype