Sivota
Det Græske Caribien
Priser fra  2.999 DKK
Vis hoteller
Se billeder Se video
Din søgning
24-05-2024
1 uge
Antal værelser: 24-05-2024
2 voksne og 0 børn
Ret din søgning
Luk din søgning
Altid direkte rejser

Information om Sivota

Sivota er også kendt som "Det Græske Caribien" og den lille charmerende kyst- og ferieby med en virkelig hyggelig havnepromenade er et af de smukkeste steder på det græske fastland.
Lige ud til kysten med udsigt til de frodige, grønne øer i området, finder du dette billedskønne område, som blandt grækerne selv er kendt som ”Det Græske Caribien”. Faktisk kan vi ikke andet end at give dem fuldstændig ret!

Lad dig fortrylle af "Det Græske Caribien"

Lige ud til kysten med udsigt til de frodige, grønne øer i området, finder du dette billedskønne område, som blandt grækerne selv er kendt som ”Det Græske Caribien”. Faktisk kan vi ikke andet end at give dem fuldstændig ret! Selve byen og området omkring er virkelig et af de smukkeste steder i Grækenland. Her finder du krystalklart vand, smukke og frodige ubeboede øer og den mest charmerende natur, som hovedsageligt består af oliventræer, cypres og pinjeskov. Dette uberørte sted byder på en overvældende og enestående skønhed, som kan anbefales for enhver, der søger nye ferieoplevelser i det græske.

Selve byen Sivota er en naturskøn kystby, hvor der findes en helt unik charme og græsk stemning. Byen ligger på det græske fastland, på den vestlige del, og blot 10 km fra sydspidsen af Korfu. Den lille kystby har alt, hvad en ferieby skal indeholde, for at man får en perfekt ferie. Selve havneområdet er smukt som et postkort og har et rigtig godt udvalg af stemningsfyldte tavernaer, hyggelige caféer, små butikker, smukke kirker og imponerende lystbåde. Strandene i området er meget populære og er aldrig overfyldte, selvom interessen for området er steget gevaldigt fra både udenlandske og græske turister i de seneste år. Strandene er generelt en blanding af sand og sten og krystalklart vand, hvilket bl.a. gør området helt ideelt til at gå på opdagelse under havets overflade med dykkerbriller og snorkel. I området omkring Sivota by finder du både klassiske strande med små tavernaer og en summen af liv samt små, uberørte bugter, hvor du kan have det hele for dig selv. ”Bella Vraka” stranden er den ikoniske strand, som kan nås ved at krydse havet til fods over på den lille ø på den anden side.

Turismen i Sivota er fortsat på et moderat niveau, selvom området i de seneste år er blevet en eftertragtet feriedestination for kræsne grækere.

Kystbyen og dets omkringliggende bugter er velbesøgte af lystsejlere fra hele Europa, der sejler hertil for at nyde de ubeboede øer og mange eksotiske bugter med uberørte strande. De antikke små kystbyer, hvor man møder en ægte, græsk gæstfrihed er også en af grundende til, at mange lystbåde gør stop i området.

Et ta’ selv bord af græske oplevelser

Er du til at gå på eventyr, giver beliggenheden på det græske fastland fri adgang til et væld af oplevelser. Vi kan især anbefale at leje en scooter eller bil og opleve de antikke bjerglandsbyer, bjergplateauer, kirker, klostre, den ubeskrivelige natur eller den spændende historie, der har efterladt tydelige spor i området.

De nærmeste, og største seværdigheder, skal opleves med båd fra vand siden. Dette område er så unikt, og er man på ferie her, er det helt klart et must at tage på opdagelse med båd. Dette kan bl.a. gøres ved at leje en lille motorbåd og selv tage afsted som kaptajn eller deltage på en af vores arrangerede udflugter, hvor vi har udvalgt de bedste oplevelser til jer. Vil man gerne opleve øerne i bugten og de nærliggende skjulte strande, er det den absolut nemmeste måde at transporteres rundt. I Sivota er det også muligt at hoppe på en vandtaxa, som kan tage dig billigt rundt i dette naturparadis.

Hotelstandarden i Sivota og området omkring er generelt højt, da størstedelen af hotellerne er relativt nye og placeret i eller omkring byen eller langs kysten med den smukkeste udsigt.

Når vi rejser til Sivota, flyver vi til Preveza lufthavn, hvorefter transferen til Sivota er omkring 1 time og 45 minutter.

Området kan ikke anbefales til gangbesværede, da mange af stederne ligger i kuperet terræn. Ønsker du alligevel at besøge Sivota, kan vi anbefale dig at finde et hotel omkring havneområdet, da dette område er mest fladt.

Læs mere
Alternative rejsemål
Se flere af vores flotte rejsemål hér