Rejser i Juli

Sommerferien er over os

Med industriferie og skolernes sommerferie står juli måned på sommerferie for rigtig mange af os. Vi har drømt om sommerferien lige siden i vinters, og endelig er den her! Vi er mere end klar til at nyde solskin, varme og lange dage. Vi er klar til at kaste os over alle sommerlivets glæder og nyde, at vi har tid til at slappe af og være sammen med familien. Forventningerne til sommerferien er høje! Så lad SunCharter hjælpe dig og dine kære med at indfri dem.

Masser af rejser 

Hele juli måned står vi klar med ekstra mange rejser for at kunne sende dig godt af sted på den længeventede sommerferie. Vi har derfor ugentlige afgange til Kreta, Malta, Rhodos, og Korfu fra Aalborg Lufthavn. Så vælg din drømmedestination og rejs af sted på den dejligste sommerferie.

Få den bedste sommerferie

Når du rejser på sommerferie med SunCharter, garanterer vi dig med hjælp fra vores dygtige rejsekonsulenter og vores søde danske rejseledere den allerbedste sommerferie. På alle vores destinationer kan du i juli nyde temperaturer på 29-37 grader, vandtemperaturer på 24-25 grader samt masser af solskinstimer hver eneste dag. Det giver dig de perfekte rammer for en sol- og badeferie, hvor du kan slappe af ved poolen, boltre dig havets bølger eller tage på opdagelse i rejsemålets byer, natur, kultur, historie, gastronomi og øvrige seværdigheder. Når dagen går på held, kan du nyde de lune aften- og nattetimer med temperaturer mellem 19-29 grader, hvilket indbyder til middag, et godt glas vin og hyggelige stunder under åben himmel. Rejser I januar

Rejser i februar

Rejser i marts

Rejser I april

Rejser i maj

Rejser i juni

Rejser i juli

Rejser i august

Rejser i september

Rejser i oktober

Rejser i november

Rejser i december

Valgt finansiering:

Skift finansieringstype