Paleros Beach Hotel (Halvpension)
Din søgning
Aalborg 18-08-2019
1 uge
Antal værelser: 18-08-2019
2 voksne og 0 børn
Ret din søgning
Luk din søgning
Altid direkte rejser fra Aalborg Lufthavn
Flot nyrenoveret hotel med flere feriefaciliteter

Hotellet er nyrenoveret i 2019 og tilbyder en bred vifte af feriefaciliteter og sportsaktiviteter. Her er plads til alle hvad enten man rejser alene, som par eller med hele familien. Paleros Beach Hotel ligger desuden ved stranden nord for Paleros og nær den kendte Potamaki Beach.

Hotellet

Paleros Beach Hotel er et moderne og stilfuldt hotel beliggende i rolige omgivelser tæt på den eftertragtede Potamaki Beach nord for Paleros. Hotellet der er ny renoveret i 2019 fremstår nyt og flot, og er indrettet i charmerende landsbystil med små stisystemer der forbinder hotellets forskellige bygninger. Her kan man se frem til at nyde ferien ved de to store solterrasser, hvoraf den ene solterrasse huser voksenpoolen og ved den anden solterrasse findes familiepoolen samt børnepoolen. Begge solterrasser har desuden liggestole og parasoller. Pool- eller strandhåndklæder tilbydes mod depositum. Hotellet har derudover et fint udvalg af feriefaciliteter såsom to restauranter, tre barer, spa- og wellness afdeling hvor diverse skønhedsbehandlinger kan tilkøbes, børneklub, legeplads og underholdning for både store og små. Lige overfor hotellet findes hotellets eget strandafsnit, med liggestole, parasoller samt strandbar. Der er WiFi på hotellers fællesområder. Vi gør opmærksom på at internettet i Grækenland har varierende dækning og at udfald kan forekomme.

Til de aktive er Paleros Beach Hotel også et oplagt valg, da hotellet tilbyder en bred vifte af sportsfaciliteter bl.a. fitnesscenter, cykelcenter, hele fire tennisbaner hvor udstyr kan lejes på hotellet samt diverse vandsportsaktiviteter. På hotellet arrangeres desuden diverse holdundervisning både til lands og til vands.


Beliggenhed

Paleros Beach Hotel ligger nord for Paleros By, nær en af de mere eftertragtede strande i området, Potamaki Beach. Der er cirka 30 minutters gang langs kystvejen til Paleros centrum, hvor der findes et fint udvalg af restauranter, fortovscaféer, barer, souvenirbutikker og enkelte indkøbsmuligheder; alt sammen centreret om byens torv, strandpromenade og lystbådehavn. Man flyver til lufthavnen i Preveza, hvorfra der er godt 30 minutters kørsel gennem det flotte bjergrige græske landskab til Paleros.

Værelser

Paleros Beach Hotel er opbygget i landsbystil, hvor værelserne er beliggende i mindre bygninger og forbundet af små stisystemer. Her indlogeres man i pæne dobbeltværelser med plads til 2-3 voksne + 1 barn (2-12 år) eller familieværelse til 3-4 voksne som er indrettet med skydedør. Alle værelser er nydeligt indrettet med enkelt- eller dobbeltseng, hvor opredning er på sovesofa, balkon/terrasse, bad/toilet, hårtørrer, telefon, TV, WiFi, lille køleskab, aircondition, safetyboks, elkedel og mulighed for at lave kaffe eller the.

Pension

Opholdet er med halvpension, hvor du får hhv. morgenmad og aftensmad. Fem aftener om ugen serveres aftensmaden fra buffet i hotellets hovedrestaurant, som er placeret central på hotellets området i frodige omgivelser. Hotellet tilbyder et pænt udvalg af både lokale og internationalt kendte retter, hvor der er noget for både børn og voksne. To aftener om ugen serveres aftensmaden på hotellets traditionelle taverna, som er beliggende nær stranden, hvor temaet disse aftener er BBQ. Det anbefales at bestille bord i receptionen til BBQ aftenen. Ønsker man at tilkøbe frokost kan dette gøres direkte på hotellet.

Lavsæson

Vi gør opmærksom på, at der er lavsæson i Paleros i maj og oktober måned, hvor mange tavernaer, butikker og offentlige forlystelser ikke kan have åbnet endnu eller kan have påbegyndt nedlukning.

Miljøafgift i Grækenland pr. 1/1-2018

De lokale myndigheder i Grækenland har indført en miljøafgift på hotelovernatninger fra og med d. 1. januar 2018. Afgiften er SunCharter uvedkommende, og er ikke inkluderet i rejsens pris. Afgiftspris pr. værelse pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,00, og betales direkte til hotellet ved check-in. Bemærk at SunCharters klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering på rejsemålet, som ligger til grund for afgiftens størrelse.
Læs mere
Halvpension
Strand
100 m
Centrum
3 km
Pool
Ja
Børnepool
Ja
Se alle fakta om hotellet
Pension: Halvpension
Afstand til strand: 100 m
Afstand til centrum: 3 km
Antal værelser: 150
Etager: 1
Indkøb: 3 km
Mini Marked: Ja
Børneaktiviteter: Nej
Legeplads: Nej
Havudsigt: Nej
Aircondition (A/C) (evt. mod gebyr): Ja
Safetyboks (evt. mod gebyr): Ja
Hårtørrer: Ja
Køleskab: Ja
Minibar: Nej
WiFi på værelset: Nej
Balkon / Terrasse: Ja
TV: Ja
Barneseng: Ja
Underholdning: Ja
Wellness: Ja
Fitnessrum: Ja
Afstand til lufthavnen: 25000 km
Elevator: Nej
Reception: Ja
Restaurant: Ja
Bar: Ja
Pool: Ja
Antal pools: 1
Børnepool: Ja
Håndklædeservice (evt. mod gebyr): Ja
Gratis solsenge: Ja
Parasoller: Ja
WiFi på hotellet: Ja
Shuttlebus til stranden: Nej
Rengøring: Ja
Rejseoplysninger:

Priserne justeres løbende
- alle døgnets 24 timer.

Bemærk at der i ovenstående priser er inkluderet et salgstillæg på 181 DKK pr. person for alle over 2 år.

Charterpakken:
Inklusiv:
  • Mad på flyet
  • Bagage
  • Transfer
Normal pris:
626 DKK
Din pris:
590 DKK pr. person
Valgfrie tillæg:

Bagage:
1 stk. a 20 kg t/r 199 DKK
Mad på flyet:
Standard menu t/r 198 DKK
Bustransfer:
Lufthavn - hotel t/r 229 DKK
Aalborg Lufthavn Lounge:
Adgang til lounge på udrejsedagen 129 DKK
Specifikke flysæder:
Alm. flysæde - 60 DKK pr. person pr. vej. 
Forrest i kabinen - 75 DKK pr. person pr. vej
Ekstra benplads - 175 DKK pr. person pr. vej

Se hotellets
beliggenhed hér
Åben kort 

Det mener vores gæster

om Paleros Beach Hotel (Halvpension)
Din gæstebedømmelse
Din mening betyder meget for os, og rigtig mange gæster bruger andre rejsendes anbefalinger, når de selv skal vælge deres næste rejse.
Derfor opfordrer vi dig til at fortælle om dine oplevelser på din ferie og give din bedømmelse af rejsemålet og hotel.
Giv dine oplevelser en karaktér