SOMMERFERIE I GRÆKENLAND

Glæd dig til en ferie i charmerende og indbydende Grækenland

Drømmer du om sol, strand og krystalklart vand? Så er en charterferie i Grækenland det perfekte valg for dig. Uanset om du vil slappe af på de gyldne sandstrande, udforske antikke ruiner eller nyde det pulserende natteliv, har Grækenland det hele. Vores destinationer som Kreta, Rhodos, Sivota, Zakynthos, Meganisi, Paleros og Parga byder på lokal stemning, autentisk græsk mad og en varm gæstfrihed, som får dig til at føle dig hjemme. Kendt for sine utallige øer og smukke kystlinjer er det ikke uden grund, at dette paradis i Middelhavet er en favorit blandt rejsende verden over.

Glæd dig til en ferie i charmerende og indbydende Grækenland

Når du vælger at rejse til Grækenland, venter der dig en verden af ferieoplevelser! Grækenland byder på et utal af unikke rejsemål, uanset om du rejser til en af de græske øer eller vælger at tage til en smuk oase på det græske fastland. Det smukke azurblå hav, de skønne sandstrande, de betagende solnedgange, de hvidkalkede huse, de små kirker og ikke mindst de imødekommende lokale indbyggere er netop det, der gør Grækenland og det græske øhav så unikt, og er bestemt et besøg værd. 

Er du historieinteresseret, så har Grækenland ligeledes en lang og imponerende historie, samt mange historiske bygninger, museer og seværdigheder, der gør landet spændende for turister. Her kan du opleve historiens vingesus og komme helt tæt på den græske mytologi ved de mange antikke templer, borge og arkæologiske områder. 

Det lokale køkken er uden tvivl et af højdepunkterne ved en ferie i Grækenland! Her får du masser af gastronomiske oplevelser og det græske køkken er elsket af de fleste danskere. De traditionelle græske klassikere mousaka, tzatziki, souvlaki og græsk salat med feta gør enhver besøgende sulten efter mere. Forkæl dig selv med en smagsoplevelse på en lokal græsk taverna, hvor råvarerne er friske og maden lavet som hjemme i de lokales køkken.