Paleros
Det Autentiske Grækenland
Priser fra 2.999 DKK
Vis hoteller
Se billeder Se video
Din søgning
Aalborg 23-04-2019
1 uge
Antal værelser: 23-04-2019
2 voksne og 0 børn
Ret din søgning
Luk din søgning
Altid direkte rejser fra Aalborg Lufthavn

Information om Paleros

Paleros er ægte græsk charme, når det er bedst. Den lille ferieby er en perfekt kombination af ranke bjergkæder og azurblåt hav.
Den hyggelige ferieby Paleros er beliggende direkte ud til kysten på det græske fastland blot 30 km syd for Preveza lufthavn. Byen er bygget op omkring den lille lystbådehavn og det lokale torv, som er mødestedet for både lokale og turister. Særligt i aftentimerne er disse områder populære samlingssteder.

Det Autentiske Grækenland

Strandpromenaden i Paleros summer af liv fra de hyggelige, lokale restauranter, barer, tavernaer og små butikker.

Det smukke område er præget af charmerende sølvgrønne olivenlunde, vinmarker, pinjetræer og høje bjerge, der alt sammen bidrager til maleriske, græske omgivelser, som vi kender det bedst. Her er krystalklart badevand og smukke byer langs kysten med adgang til et hav af fantastiske oplevelsesmuligheder.

I området findes flere flotte strande, som er ideelle for både børn og voksne. Stranden i centrum af Paleros er lavvandet med hvidt, grovkornet sand, der giver havet sin karakteristiske azurblå farve. Stranden ved centrum har nem adgang til hovedgaden i Paleros, hvor der findes et fint udvalg af restauranter, fortovscaféer, souvenirbutikker og indkøbsmuligheder, så du nemt kan nyde en frokost, uden at skulle forlade din yndlingsplads på stranden.

Strande ved Paleros

Tager du ud af byen findes der ligeledes flere hyggelige strande nær Paleros, som bestemt er et besøg værd. Her kan Potamaki Beach blandt andet nævnes, som er beliggende kun omkring 3 km nord for centrum af Plaeros. Potamaki Beach er en 2 km lang familievenlig sandstrand, som er særlig velegnet til børn, da vandet er lavt og bliver gradvist dybere. Her findes caféer, udlejning af liggestole og parasoller samt flere vandsportsaktiviteter såsom jetski, windsurfing og kanoer.

Begiver du dig længere mod vest finder du stranden Varko Beach, som er en af de smukkeste strande i området. Denne strand ligger ca. 10 km fra Paleros og er et oplagt sted at besøge, hvis du ønsker at udforske området på egen hånd. Varko Beach er kendt af de lokale som Paleros’ perle, der med sin majestætiske udsigt, rolige atmosfære og krystalklare vand indbyder til en afslappende dag ved havet.

I Paleros findes de perfekte rammer for en fantastisk ferieoplevelse for både familien og parret - omend du søger en afslappende daseferie ved områdets magiske strande eller spændende oplevelser, hvor du kan tage på opdagelse i det græske landskab.

Det græske fastland byder på enestående naturoplevelser og kendte kulturelle perler, som har præget historien og den græske mytologi igennem mange år. Tag på en bådtur og oplev de smukke omgivelser fra kystsiden samt de mange enestående seværdigheder og områdets spændende kulturhistorie.

Læs mere
Alternative rejsemål
Se flere af vores flotte rejsemål hér