Oceanis Hotel (All Inclusive)
Din søgning
07-06-2023
1 uge
Antal værelser: 07-06-2023
2 voksne og 0 børn
Ret din søgning
Luk din søgning
Altid direkte rejser
Familievenligt hotel tæt på stranden

Ønsker du et All Inclusive hotel med en dejlig placering lige overfor stranden og med et varieret og indbydende udvalg, så er Oceanis lige noget for dig.

Hotellet

Når man kommer ind i den store lobby på hotellet, bevæger man sig direkte ud til poolområdet; her er flere områder, hvor man kan nyde sine drinks/snacks i skyggen med udsigt over poolen og havet. Poolområdet er stort og omkranses af egen have. Små øer og broer skaber hygge og gør det sjovt at bevæge sig rundt i poolen. Er man til en ferie i afslappende omgivelser, ligger et ekstra poolområde på den anden side af hotellet, forbeholdt de gæster, der gerne vil slappe af i ro og mag. Hotellet har et pænt facilitetsudbud, som bl.a dækker over et stort indbydende loungeområde ved den store pool, en restaurant med udsigt til havet, tennisbaner og underholdning. Der er desuden Wi-fi på hotellet. Vi gør opmærksom på, at internettet i Grækenland har varierende dækning, og udfald kan forekomme.

Værelser

På Oceanis bor man i hyggelige dobbelt- eller familieværelser. De fleste familieværelser ligger ved jorden med egen terrasse, mens dobbeltværelserne som regel ligger på de øvrige etager med egen balkon. Alle værelser er nydeligt indrettet med balkon/terrasse, TV, Aircondition, safetyboks, hårtørre, køleskab, bad/toilet. Vi gør opmærksom på at begge værelsestyper er indrettet som ét rum.

Pension

Ønsker du et All Inclusive ophold med et varieret og indbydende udvalg, så er Oceanis lige noget for dig og din familie. Her sættes en ære i at lave en lækker og spændende buffet til gæsterne. Hovedrestaurant ligger med udsigt til havet og poolområdet, hvor man også finder poolbaren, som serverer snacks og forfriskninger i løbet af dagen. De forskellige barer og restauranten tilbyder All Inclusive på forskellige tidspunkter, men nedenfor ses en oversigt over, hvad du kan finde rundt på hotellet i de angivne tidsrum*. Du kan kun forvente, at lokale drikkevarer, er inkluderet. Internationale mærker er ikke en del af konceptet..

Morgenmad 07:00 – 10:00
Sen morgenmad 10:00 – 10:15
Frokost 12:30 – 14:30
Aftensmad 19:00 – 21:30
Snacks 11:00 – 18:00
Is
11:00 – 12:00
Is
15.00 – 16.00
Drikkevarer 10:00 – 23:25

*Hotellet kan til enhver tid ændre tidsrummene, uden at SunCharter kan stilles til ansvar for.

Beliggenhed

Oceanis ligger i udkanten af ferieområdet Ixia med kun 5-6 kilometer til Rhodos By. Få meter fra hotellet, på den anden side af vejen, afgår den lokale bus som blandt andet kører mod Rhodos By. På modsatte side af vejen finder man også stranden, som typisk for den vestlige del af øen, er med rullesten.

Miljøafgift i Grækenland pr. 1/1-2018

De lokale myndigheder i Grækenland har indført en miljøafgift på hotelovernatninger fra og med d. 1. januar 2018. Afgiften er SunCharter uvedkommende, og er ikke inkluderet i rejsens pris. Afgiftspris pr. værelse pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,00, og betales direkte til hotellet ved check-in. Bemærk at SunCharters klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering på rejsemålet, som ligger til grund for afgiftens størrelse.

Læs mere
All Inclusive
Strand
50 m
Centrum
6 km
Pool
Ja
Børnepool
Ja
Se alle fakta om hotellet
Pension: All Inclusive
Afstand til strand: 50 m
Afstand til centrum: 6 km
Antal værelser: 270
Etager: 5
Indkøb: 300 m
Mini Marked: Ja
Børneaktiviteter: Ja
Legeplads: Nej
Mulighed for havudsigt: Ja
Aircondition (A/C) (evt. mod gebyr): Ja
Safetyboks (evt. mod gebyr): Ja
Hårtørrer: Ja
Køleskab: Ja
Minibar: Nej
WiFi på værelset: Ja
Balkon / Terrasse: Ja
TV: Ja
Barneseng (evt. mod gebyr): Ja
Underholdning: Ja
Wellness: Ja
Fitnessrum: Nej
Afstand til lufthavnen: 9 km
Elevator: Ja
Reception: Ja
Restaurant: Ja
Bar: Ja
Pool: Ja
Antal pools: 2
Børnepool: Ja
Håndklædeservice (evt. mod gebyr): Ja
Gratis solsenge: Ja
Parasoller: Ja
WiFi på hotellet: Ja
Shuttlebus til stranden: Nej
Rengøring: Ja
Rejseoplysninger:

Energisikring - Undgå uventede meromkostninger

Vi ønsker, at du som rejsende, er sikret mod en efteropkrævning som følge af ekstraordinære prisstigninger på f.eks. brændstof.

Tilkøb Energisikring for kun kr. 149,- pr. person

Din garanti mod en eventuel efteropkrævning. Læs mere her.

Charterpakken:
Inklusiv:
  • Mad på flyet
  • Bagage
  • Transfer
Normal pris:
827 DKK
Din pris:
749 DKK pr. person
Valgfrie tillæg:

Bagage:
1 stk. a 20 kg t/r 349 DKK
Mad på flyet:
Standard menu t/r 229 DKK
Bustransfer:
Lufthavn - hotel t/r 249 DKK
Aalborg Lufthavn Lounge:
Adgang til lounge på udrejsedagen 129 DKK
Specifikke flysæder:
Bagerst i kabinen: 100 DKK pr. pers. pr. vej 
Forrest i kabinen: 125 DKK pr. pers. pr. vej
Ekstra benplads: 275 DKK pr. pers. pr. vej

Se hotellets
beliggenhed hér
Åben kort 

Det mener vores gæster

om Oceanis Hotel (All Inclusive)

Skøn ferie

Vi var 6 voksne der er kommet hjem fra en fantastisk ferie, hvor vi boede på Oceanis. Sødt personale, lækkert mad, god snackbar og dejlige omgivelser.

Skrevet af Birgitte

Fantastisk hotel

Oceanis er et virkeligt dejligt hotel har været der 4 gange . Alt er som det skal være til en god ferie. Gode og rene værelser . Søde og venlige personale alle steder på hotellet. Fantastisk varieret mad hver dag. Underholdning hver dag, helt i top. Dejlig poolområde. Vil klart anbefale dette hotel.

Skrevet af Annette Ribeiro

Dejlig ferie

En dejlig ferieuge er ved at være slut. Dejlige værelser, super søde personaler. Fantastisk dejligt og varieret mad, luksus. Vejret har været med os, vi har badet såvel i poolen som i havet, 28 grader hele ugen. Skøn uge.

Skrevet af Familien Soltveit + Ib
Din gæstebedømmelse
Din mening betyder meget for os, og rigtig mange gæster bruger andre rejsendes anbefalinger, når de selv skal vælge deres næste rejse.
Derfor opfordrer vi dig til at fortælle om dine oplevelser på din ferie og give din bedømmelse af rejsemålet og hotel.
Giv dine oplevelser en karaktér