Oceanis (All Inclusive)
Din søgning
Aalborg 16-02-2019
1 uge
Antal værelser: 16-02-2019
2 voksne og 0 børn
Ret din søgning
Luk din søgning
Altid direkte rejser fra Aalborg Lufthavn
Familievenligt hotel tæt på stranden

Ønsker du et All Inclusive hotel med en dejlig placering lige overfor stranden og med et varieret og indbydende udvalg, så er Oceanis lige noget for dig.

Hotellet

Når man kommer ind i den store lobby på hotellet, bevæger man sig direkte ud til poolområdet; her er flere områder, hvor man kan nyde sine drinks/snacks i skyggen med udsigt over poolen og havet. Poolområdet er stort og omkranses af egen have. Små øer og broer skaber hygge og gør det sjovt at bevæge sig rundt i poolen. Er man til en ferie i afslappende omgivelser, ligger et ekstra poolområde på den anden side af hotellet, forbeholdt de gæster, der gerne vil slappe af i ro og mag. Hotellet har et pænt facilitetsudbud, som bl.a dækker over et stort indbydende loungeområde ved den store pool, en restaurant med udsigt til havet, tennisbaner og underholdning.

Værelser

På Oceanis bor man i hyggelige dobbelt- eller familieværelser. De fleste familieværelser ligger ved jorden med egen terrasse, mens dobbeltværelserne som regel ligger på de øvrige etager med egen balkon. Alle værelser er nydeligt indrettet med balkon/terrasse, TV, Aircondition, safetyboks, hårtørre, køleskab, TV, bad/toilet. Vi gør opmærksom på at begge værelsestyper er indrettet som ét rum.

Pension

Ønsker du et All Inclusive ophold med et varieret og indbydende udvalg, så er Oceanis lige noget for dig og din familie. Her sættes en ære i at lave en lækker og spændende buffet til gæsterne. Hovedrestaurant ligger med udsigt til havet og poolområdet, hvor man også finder poolbaren, som serverer snacks og forfriskninger i løbet af dagen. De forskellige barer og restauranten tilbyder All Inclusive på forskellige tidspunkter, men nedenfor ses en oversigt over, hvad du kan finde rundt på hotellet i de angivne tidsrum*. Du kan kun forvente, at lokale drikkevarer, er inkluderet. Internationale mærker er ikke en del af konceptet. Vi gør opmærksom på, at der til aften er dresscode i hotellets restaurant - mænd skal bære lange bukser og lukkede sko.

Morgenmad 07:00 – 10:00
Sen morgenmad 10:00 – 10:15
Frokost 12:30 – 14:30
Aftensmad 19:00 – 21:30
Snacks 10:00 – 18:00
Snacks 21:30 – 22:30
Drikkevarer 11:00 – 23:00

*Hotellet kan til enhver tid ændre tidsrummene, uden at SunCharter kan stilles til ansvar for.

Beliggenhed

Oceanis ligger i udkanten af ferieområdet Ixia med kun 5 kilometer til Rhodos By. Få meter fra hotellet, på den anden side af vejen, afgår den lokale bus som blandt andet kører mod Rhodos By. På modsatte side af vejen finder man også stranden, som typisk for den vestlige del af øen, er med rullesten.

Miljøafgift i Grækenland pr. 1/1-2018

De lokale myndigheder i Grækenland har indført en miljøafgift på hotelovernatninger fra og med d. 1. januar 2018. Afgiften er SunCharter uvedkommende, og er ikke inkluderet i rejsens pris. Afgiftspris pr. værelse pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,00, og betales direkte til hotellet ved check-in. Bemærk at SunCharters klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering på rejsemålet, som ligger til grund for afgiftens størrelse.

Læs mere
All Inclusive
Strand
50 m
Centrum
6 km
Pool
Ja
Børnepool
Ja
Se alle fakta om hotellet
Pension: All Inclusive
Afstand til strand: 50 m
Afstand til centrum: 6 km
Antal værelser: 270
Etager: 6
Indkøb: 0 m
Mini Marked: Ja
Børneaktiviteter: Ja
Legeplads: Nej
Havudsigt: Nej
Air conditioning: Ja
Safetyboks: Ja
Hårtørrer: Ja
Køleskab: Ja
Minibar: Nej
WiFi: Ja
Balkon / Terrasse: Ja
TV: Ja
Barneseng: Ja
Underholdning: Ja
Wellness: Ja
Fitnessrum: Nej
Afstand til lufthavnen: 8 km
Elevator: Ja
Reception: Ja
Restaurant: Ja
Bar: Ja
Pool: Ja
Antal pools:
Børnepool: Ja
Håndklædeservice: Nej
Gratis solsenge: Ja
Parasoller: Ja
WiFi: Ja
Shuttlebus til stranden: Nej
Rengøring: Ja
Rejseoplysninger:

Priserne justeres løbende
- alle døgnets 24 timer.

Bemærk at der i ovenstående priser er inkluderet et salgstillæg på 181 DKK pr. person for alle over 2 år.

Charterpakken:
Inklusiv:
  • Mad på flyet
  • Bagage
  • Transfer
Normal pris:
626 DKK
Din pris:
590 DKK pr. person
Valgfrie tillæg:

Bagage:
1 stk. a 20 kg t/r 199 DKK
Mad på flyet:
Standard menu t/r 198 DKK
Bustransfer:
Lufthavn - hotel t/r 229 DKK
Aalborg Lufthavn Lounge:
Adgang til lounge på udrejsedagen 129 DKK
Specifikke flysæder:
Alm. flysæde - 60 DKK pr. person pr. vej. 
Forrest i kabinen - 75 DKK pr. person pr. vej
Ekstra benplads - 175 DKK pr. person pr. vej

Det mener vores gæster

om Oceanis (All Inclusive)

Bedste All Inclusive!

Det absolut bedste all inclusive hotel jeg har prøvet. All inclusiven på Oceanis er kanon. Maden er hver dag varieret, hvor der dag for dag kører forskellige temaer. Dette gør virkelig at du ikke føler du overhovedet kører træt i buffetten. Dette er selvfølgelig aftensmaden, men morgenmad og frokost er lige så god. Altid godt tilberedt, gode smage og frisk mad. Sågar et show-køkken, hvor der bliver lavet frisk pasta og pizza hver dag. På min ferie til Oceanis oplevede mig og familien, at personalet var utroligt søde. De huskede min fars fødselsdag, som blev med flag og fejring ved bordet, både morgen, middag og aften. Meget opmærksomme. Lækker pool, hvor der var plads til alle og ikke en eneste dag, hvor der manglede solsenge.

Skrevet af Jonas, rejsekonsulent hos SunCharter

Oceanis

Dejligt hotel med en virkelig lækker all Inc. Og et dejligt pool område.

Skrevet af Jannie wammen

Pragtfuld hotel

Er lige kommet hjem efter en dejlig uge på dette skønne hotel som vi nu har boet på tre år i træk og kan med det samme sige at vi kommer igen. Utroligt venligt personale og der er pænt og rent overalt. Glæder os til næste gang.

Skrevet af Frank Petersen
Din gæstebedømmelse
Din mening betyder meget for os, og rigtig mange gæster bruger andre rejsendes anbefalinger, når de selv skal vælge deres næste rejse.
Derfor opfordrer vi dig til at fortælle om dine oplevelser på din ferie og give din bedømmelse af rejsemålet og hotel.
Giv dine oplevelser en karaktér