Ixian Grand (All Inclusive)
Din søgning
Aalborg 18-08-2019
1 uge
Antal værelser: 18-08-2019
2 voksne og 0 børn
Ret din søgning
Luk din søgning
Altid direkte rejser fra Aalborg Lufthavn
Eksklusivt voksenhotel

Et stort, lækkert og flot 5-stjernet All Inclusive hotel midt på Ixia-stranden. Ixia Grand er et voksenhotel, som kun sælges til personer over 16 år.

Hotellet

På Rhodos’ vestkyst finder du dette flotte All Inclusive hotel, som er et kategori 5 hotel, beliggende i luksuriøse omgivelser midt på stranden i Ixia. Byggestilen er moderne og stilren, hvilket ligeledes er kendetegnende for værelserne. Poolområdet består af to pools – en med saltvand og en med klor. Alt dette omsluttes af en eminent panoramaudsigt ud over havet. Søger du et hotel i luksuriøse omgivelser med en god All Inclusive, er Ixian Grand det ideelle valg for dig. Ixian Grand er et voksenhotel, som kun sælges til personer over 16 år.

Værelser

Der er flere muligheder for indlogering på hotellet. Dobbeltværelserne ligger i anneksbygningen og er 28 m2, mens deluxværelserne ligger i hovedbygningen og er 30 m2. Deluxværelserne fås både med og uden havudsigt. Fælles for værelserne er at alle er lyse, store og utrolig indbydende. Værelserne er dekoreret med minimalistisk design, varme farver og har en afslappende atmosfære. Alle værelserne har yderst komfortable senge, og ved 3 personer konverteres en sovesofa til en seng. Alle værelser er med fjernsyn, et lille køleskab, samt et stort badeværelse med bruser og hårtørrer. Du finder ligeledes en stor balkon med bord og stole til rådighed.

Pension

Dit ophold på Ixian Grand er med All Inclusive. Her serveres dagens måltider som udgangspunkt fra buffet, mens hotellets barer selvfølgelig skænker drikkevarer i løbet af dagen. De forskellige barer og restauranter tilbyder All Inclusive på forskellige tidspunkter, men nedenfor ses en oversigt over, hvad du kan finde rundt på hotellet i de angivne tidsrum*. Du kan kun forvente, at lokale drikkevarer, er inkluderet. Internationale mærker er ikke en del af konceptet. Vi gør opmærksom på, at der til aften er dresscode i hotellets restauranter - mænd skal bære lange bukser og lukkede sko.

Morgenmad 07:00 – 10:30
Frokost 12:30 – 15:00
Aftensmad 18:30 – 21:00
Snacks 12:00 – 18:00
Drikkevarer 11:00 – 23:30

*Hotellet kan til enhver tid ændre tidsrummene, uden at SunCharter kan stilles til ansvar for dette.

Beliggenhed

Ixian Grand er et af vores kategori 5 hoteller, beliggende nord på vestkysten af Rhodos, lige på Ixia-stranden. Feriebyen Ixia ligger tæt på den større ferieby Ialyssos ved Ialyssoskysten med mindre end 6 km til Rhodos By. Ixia tilbyder et mindre udbud af turistbutikker og restauranter med primært internationale menuer. For rigtig traditionel græsk mad, anbefales en tur til Rhodos By, som kan nås indenfor et kvarter med bus eller taxa.

Miljøafgift i Grækenland pr. 1/1-2018

De lokale myndigheder i Grækenland har indført en miljøafgift på hotelovernatninger fra og med d. 1. januar 2018. Afgiften er SunCharter uvedkommende, og er ikke inkluderet i rejsens pris. Afgiftspris pr. værelse pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,00, og betales direkte til hotellet ved check-in. Bemærk at SunCharters klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering på rejsemålet, som ligger til grund for afgiftens størrelse.
Læs mere
All Inclusive
Strand
0 m
Centrum
800 m
Pool
Ja
Børnepool
Nej
Se alle fakta om hotellet
Pension: All Inclusive
Afstand til strand: 0 m
Afstand til centrum: 800 m
Antal værelser: 211
Etager: 4
Indkøb: m
Mini Marked: Ja
Børneaktiviteter: Nej
Legeplads: Nej
Havudsigt: Nej
Aircondition (A/C) (evt. mod gebyr): Ja
Safetyboks (evt. mod gebyr): Ja
Hårtørrer: Ja
Køleskab: Ja
Minibar: Nej
WiFi på værelset: Ja
Balkon / Terrasse: Ja
TV: Ja
Barneseng: Nej
Underholdning: Ja
Wellness: Ja
Fitnessrum: Ja
Afstand til lufthavnen: 10 km
Elevator: Ja
Reception: Ja
Restaurant: Ja
Bar: Ja
Pool: Ja
Antal pools:
Børnepool: Nej
Håndklædeservice (evt. mod gebyr): Nej
Gratis solsenge: Ja
Parasoller: Ja
WiFi på hotellet: Ja
Shuttlebus til stranden: Nej
Rengøring: Ja
Rejseoplysninger:

Priserne justeres løbende
- alle døgnets 24 timer.

Bemærk at der i ovenstående priser er inkluderet et salgstillæg på 181 DKK pr. person for alle over 2 år.

Charterpakken:
Inklusiv:
  • Mad på flyet
  • Bagage
  • Transfer
Normal pris:
626 DKK
Din pris:
590 DKK pr. person
Valgfrie tillæg:

Bagage:
1 stk. a 20 kg t/r 199 DKK
Mad på flyet:
Standard menu t/r 198 DKK
Bustransfer:
Lufthavn - hotel t/r 229 DKK
Aalborg Lufthavn Lounge:
Adgang til lounge på udrejsedagen 129 DKK
Specifikke flysæder:
Alm. flysæde - 60 DKK pr. person pr. vej. 
Forrest i kabinen - 75 DKK pr. person pr. vej
Ekstra benplads - 175 DKK pr. person pr. vej

Se hotellets
beliggenhed hér
Åben kort 

Det mener vores gæster

om Ixian Grand (All Inclusive)

Vældig luksuriøst!

Hotellet lever bestemt op til de 5 stjerner. Meget pænt hotel. Mad og drikkevarer er også lækkert, og stemmer også overens med stjernerne. Stor buffet med utrolig lækker mad. En god oplevelse, når man ønsker et hotel uden børn.

Skrevet af Jonas, rejsekonsulent hos SunCharter

LUXUS men :

Et virkeligt dejligt og flot hotel. Flot område, lækker mad, fantastisk beliggenhed lige ned til havet, dejligt poolområde og skøn velholdt have. MEN : Vi skulle have et superior værelse med haveudsigt. Værelset er udmærket omend lidt mørk. Haveudsigt er der ikke meget af. Vi bor på 3. Etage og hvis vi kigger ned fra altanen kan man da se et lille stykke med græs og en hæk. Ellers vender altanen lige ud til en trafikeret vej. Med de flotte haveanlæg der findes her på hotellet kunne man da sagtens have ønsket en smukkere udsigt. Vil vove at påstå at vi har hotellets absolut dårligste beliggenhed.

Skrevet af Jens Fonager Jensen

Ren luksus!

Der er ikke mange fejl jeg kan finde ved dette hotel, det eneste må være det meget ustabile wifi ligemeget hvor du befinder dig på hotellet. Men ellers er alt i top! :) Maden er meget lækker plus et væld af lækre desserter. Poolområdet er helt fantastisk! De ansatte er meget flinke! Osv..

Skrevet af Kasper Sivesgaard
Din gæstebedømmelse
Din mening betyder meget for os, og rigtig mange gæster bruger andre rejsendes anbefalinger, når de selv skal vælge deres næste rejse.
Derfor opfordrer vi dig til at fortælle om dine oplevelser på din ferie og give din bedømmelse af rejsemålet og hotel.
Giv dine oplevelser en karaktér