Troulakis Village (All Inclusive)
Din søgning
18-04-2024
1 uge
Antal værelser: 18-04-2024
2 voksne og 0 børn
Ret din søgning
Luk din søgning
Altid direkte rejser
Perfekt til familieferien

Velkommen til populære Troulakis Village i Platanias! Det ideelle All Inclusive hotel for både store og små!

Hotellet

Lettere tilbagetrukket fra den livlige hovedgade i Platanias, finder du Troulakis Village, som er et hotel for gæster i alle aldre. Hotellet er bygget op som en lille landsby, hvor små stier snor sig imellem de lavtliggende bebyggelser. Hotellet tilbyder dig blandt andet et hyggeligt poolområde med en pool til både store og små, samt en indendørs pool. Hotellets restaurant og bar, samt fællesområder indbyder til afslapning med bløde sofaer med udsigt til den omkringliggende natur og havet på den anden side af hovedvejen. Med både by og strand inden for 300 meter, bor du ikke langt fra alle Chaniakystens goder, samtidig med at du kan trække dig tilbage til dette charmerende familiehotel i frodige omgivelser. Troulakis Village er ejet af en græsk familie, som værner om sine gæster, og som gennem de sidste mange år har været vant til at tage imod gæster hovedsageligt fra Skandinavien. På hotellets fællesarealer finder du også wi-fi og en legeplads til de mindste. Vi gør opmærksom på at  internetforbindelsen i Grækenland kan variere, og udfald kan forekomme, samt at hotellet ikke er egnet for gangbesværede da hotellet ligger i højt terræn.

Beliggenhed

Med 200 meter til hovedgaden i Platanias og 300 meter til stranden får du næsten ikke en bedre beliggenhed end her på Troulakis. Hotellet ligger tilbagetrukket og indbyder derfor til ro og afslapning, dog med rig mulighed for at opleve både Platanias, Agia Marina og ikke mindst Chania, som ligger blot en kort køretur fra hotellet. 5 minutter fra hotellet finder du endvidere lokale busforbindelser, som blandt andet tager dig ind til Chania, hvor den hyggelige, græske stemning for alvor kan opleves.

Lejligheder

Til trods for at dit ophold er med All Inclusive, indlogeres du i velindrettede lejligheder med plads til mellem 1 og 6 personer. Nogle lejligheder er etværelses, mens andre er to- eller treværelses, og nogle endda med egen pool. Det er eks. muligt at vælge en lejlighed med køjesenge, hvor der, udover køjesengene, er to almindelige enkeltsenge eller en dobbeltseng i lejligheden. Køjesengens madrasser måler 190 cm. i længden og 70 cm. i bredden. Her på hotellet er der en lejlighed for enhver smag, og med de mange valgmuligheder kan du skræddersy en ferie, som passer til lige netop dine behov. Alle lejligheder har en balkon eller terrasse, eget bad og toilet, et tekøkken, aircondition (tilkøbes mod gebyr fra 80-150€), TV og safetyboks (mod gebyr).

Valg af bestemt lejlighed:

Som noget helt unikt kan du forudbestille en bestemt lejlighed på Troulakis Village. Ønsker du at bo højt oppe, nede ved jorden eller er I flere som rejser sammen, kan du forudbestille værelser, så I kommer til at bo så tæt på hinanden som muligt. Forudbestilling af et bestemt værelse koster kr. 500,- pr. uge pr. værelse.

Vi gør opmærksom på at kun et begrænset antal værelser er tilgængelig for forudbestilling. Der tages forbehold for udsolgte afgange.

Pension

Dit ophold på Troulakis Village er med All Inclusive, som serveres fra hotellets restaurant og bar. Her er udvalget varieret med noget til både store og små, og her tilberedes såvel internationale retter som lokale specialiteter. Nedenfor ses en tidsplan over, hvornår der tilbydes All Inclusive i løbet af dagen* .De inkluderede drikkevarer er lokale mærker af øl, hvidvin, rødvin, sodavand og spiritus.. Vi gør opmærksom på, at international kendte drikkevarer samt friskpresset juice ikke er inkluderet.

Morgenmad  08.00-10.00
Formiddagssnack 11.00-12.00
Frokost 13.00-15.00
Eftermiddagssnack 16.00-17.00
Aftensmad 18.30-21.00
Drikkevarer 10.00-22.30

*Hotellet kan til enhver tid ændre tidsrummene, uden at SunCharter kan stilles til ansvar for dette.

Ved sen hjemrejse er All Inclusive gældende til kl. 15.00 på afrejsedagen.

Ind – og udtjekning fra hotellet

Indtjekning på værelset kan som regel først ske fra klokken 15.00 grundet klargøring fra forrige gæster. I enkelte tilfælde kan det lade sig gøre at få sit værelse tidligere. Såfremt dette er muligt, oplyses det ved ankomst til hotellet. På hjemrejsedagen skal værelset på de fleste hoteller forlades mellem kl. 11.00 og kl. 12.00. Ønsker man at beholde værelset i længere tid, skal man forhøre sig om muligheden direkte på hotellet. Kan dette lade sig gøre, må der forventes en ekstra betaling, som afregnes direkte med hotellet.

Miljøafgift i Grækenland pr. 1/1-2024

De lokale myndigheder i Grækenland har indført en miljøafgift på hotelovernatninger fra og med den 1. januar 2018. Afgiften betales direkte til hotellet ved check-in enten kontant eller med kreditkort og er ikke inkluderet i rejsens pris.
Pris pr. værelse pr. nat varierer fra € 1,50 - € 10,00. Der vil derfor maksimalt blive opkrævet € 70,- og dette ved en uges ophold på et 5-stjernet hotel/lejlighed. Bemærk at rejseselskabets klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering, som ligger til grund for afgiftens størrelse.
Læs mere
All Inclusive
Strand
300 m
Centrum
300 m
Pool
Ja
Børnepool
Ja
Se alle fakta om hotellet
Pension: All Inclusive
Afstand til strand: 300 m
Afstand til centrum: 300 m
Antal værelser: 74
Etager: 2
Indkøb: 100 m
Mini Marked: Nej
Børneaktiviteter: Nej
Legeplads: Ja
Mulighed for havudsigt: Nej
Aircondition (A/C) (evt. mod gebyr): Ja
Safetyboks (evt. mod gebyr): Ja
Hårtørrer: Nej
Køleskab: Ja
Minibar: Nej
WiFi på værelset: Nej
Balkon / Terrasse: Ja
TV: Ja
Barneseng (evt. mod gebyr): Ja
Underholdning: Ja
Wellness: Nej
Fitnessrum: Ja
Lufthavn: 30 km
Elevator: Nej
Reception: Ja
Restaurant: Ja
Bar: Ja
Pool: Ja
Antal pools: 1
Børnepool: Ja
Håndklædeservice (evt. mod gebyr): Ja
Gratis solsenge: Ja
Parasoller: Nej
WiFi på hotellet: Ja
Shuttlebus til stranden: Nej
Rengøring: Ja
Rejseoplysninger:

Energisikring - Undgå uventede meromkostninger

Vi ønsker, at du som rejsende, er sikret mod en efteropkrævning som følge af ekstraordinære prisstigninger på f.eks. brændstof.

Tilkøb Energisikring for kun kr. 149,- pr. person

Din garanti mod en eventuel efteropkrævning. Læs mere her.

Charterpakken:
Inklusiv:
  • Mad på flyet
  • Bagage
  • Transfer
Normal pris:
887 DKK
Din pris:
799 DKK pr. person
Valgfrie tillæg:

Bagage:
1 stk. a 20 kg t/r 349 DKK
Mad på flyet:
Standard menu t/r 249 DKK
Bustransfer:
Lufthavn - hotel t/r 289 DKK
Aalborg Lufthavn Lounge:
Adgang til lounge på udrejsedagen 129 DKK
Specifikke flysæder:
Bagerst i kabinen: 125 DKK pr. pers. pr. vej 
Forrest i kabinen: 150 DKK pr. pers. pr. vej
Ekstra benplads: 295 DKK pr. pers. pr. vej
To bagerste rækker: 100 DKK pr. pers. pr. vej

Se hotellets
beliggenhed hér
Åben kort 

Det mener vores gæster

om Troulakis Village (All Inclusive)

min ferie

God mad. God service. Venlighed. Rent i lejligheden. Gode handle muligheder

Skrevet af pernille højer jensen

3 stjerner

Det er et dejlig hotel med god mad og service Men hotel er slidt så max 3 stjerne her fra

Skrevet af Bruno Christensen

Skønt familiehotel i Platanies

Skønt hotel tæt på strand, byliv, natur og busstoppested til Chania. Venligt og imødekommende personale. Rent og hyggelig hotel med flot og velholdt have. Dejlig tilbagetrukken fra hovedgaden men alligevel tæt på det hele. Ingen larm. Maden var fin og masser af frisk salat mm i buffeten. Der var altid noget vi kunne lide. Fuld valuta for pengene til prisen. Kommer gerne igen.

Skrevet af Lone Vestergaard
Din gæstebedømmelse
Din mening betyder meget for os, og rigtig mange gæster bruger andre rejsendes anbefalinger, når de selv skal vælge deres næste rejse.
Derfor opfordrer vi dig til at fortælle om dine oplevelser på din ferie og give din bedømmelse af rejsemålet og hotel.
Giv dine oplevelser en karaktér