Troulakis Village (All Inclusive)
Din søgning
08-12-2021
1 uge
Antal værelser: 08-12-2021
2 voksne og 0 børn
Ret din søgning
Luk din søgning
Altid direkte rejser
Perfekt til familieferien

Velkommen til populære Troulakis Village i Platanias! Det ideelle All Inclusive hotel for både store og små!

Hotellet

Lettere tilbagetrukket fra den livlige hovedgade i Platanias, finder du Troulakis Village, som er et hotel for gæster i alle aldre. Hotellet er bygget op som en lille landsby, hvor små stier snor sig imellem de lavtliggende bebyggelser. Hotellet tilbyder dig blandt andet et hyggeligt poolområde med en pool til både store og små, samt en indendørs pool. Hotellets restaurant og bar, samt fællesområder indbyder til afslapning med bløde sofaer med udsigt til den omkringliggende natur og havet på den anden side af hovedvejen. Med både by og strand inden for 300 meter, bor du ikke langt fra alle Chaniakystens goder, samtidig med at du kan trække dig tilbage til dette charmerende familiehotel i frodige omgivelser. Troulakis Village er ejet af en græsk familie, som værner om sine gæster, og som gennem de sidste mange år har været vant til at tage imod gæster hovedsageligt fra Skandinavien. På hotellets fællesarealer finder du også wi-fi og en legeplads til de mindste. Vi gør opmærksom på at  internetforbindelsen i Grækenland kan variere, og udfald kan forekomme, samt at hotellet ikke er egnet for gangbesværede da hotellet ligger i højt terræn.

Lejligheder

Til trods for at dit ophold er med All Inclusive, indlogeres du i velindrettede lejligheder med plads til mellem 1 og 6 personer. Nogle lejligheder er etværelses, mens andre er to- eller treværelses, og nogle endda med egen pool. Det er eks. muligt at vælge en lejlighed med køjesenge, hvor der, udover køjesengene, er to almindelige enkeltsenge eller en dobbeltseng i lejligheden. Køjesengens madrasser måler 190 cm. i længden og 70 cm. i bredden. Her på hotellet er der en lejlighed for enhver smag, og med de mange valgmuligheder kan du skræddersy en ferie, som passer til lige netop dine behov. Alle lejligheder har en balkon eller terrasse, eget bad og toilet, et tekøkken, aircondition (tilkøbes mod gebyr fra 50-90€), TV og safetyboks (mod gebyr).

Valg af bestemt lejlighed:

Som noget helt unikt kan du forudbestille en bestemt lejlighed på Troulakis Village. Ønsker du at bo højt oppe, nede ved jorden eller er I flere som rejser sammen, kan du forudbestille værelser, så I kommer til at bo så tæt på hinanden som muligt. Forudbestilling af et bestemt værelse koster kr. 500,- pr. uge pr. værelse.

Vi gør opmærksom på at kun et begrænset antal værelser er tilgængelig for forudbestilling. Der tages forbehold for udsolgte afgange.

Pension

Dit ophold på Troulakis Village er med All Inclusive, som serveres fra hotellets restaurant og bar. Her er udvalget varieret med noget til både store og små, og her tilberedes såvel internationale retter som lokale specialiteter. Nedenfor ses en tidsplan over, hvornår der tilbydes All Inclusive i løbet af dagen*. Du kan kun forvente, at lokale drikkevarer er inkluderet. Internationale mærker er ikke en del af konceptet.

Morgenmad  08.00 - 10.00
Formiddagssnack 11.00 - 12.30
Frokost 13.00 - 15.00
Eftermiddagssnack 16.00 - 17.00
Aftensmad 18.30 - 21.00
Drikkevarer 10.00 - 22.30

*Hotellet kan til enhver tid ændre tidsrummene, uden at SunCharter kan stilles til ansvar for dette.

Beliggenhed

Med 200 meter til hovedgaden i Platanias og 300 meter til stranden får du næsten ikke en bedre beliggenhed end her på Troulakis. Hotellet ligger tilbagetrukket og indbyder derfor til ro og afslapning, dog med rig mulighed for at opleve både Platanias, Agia Marina og ikke mindst Chania, som ligger blot en kort køretur fra hotellet. 5 minutter fra hotellet finder du endvidere lokale busforbindelser, som blandt andet tager dig ind til Chania, hvor den hyggelige, græske stemning for alvor kan opleves.

Miljøafgift i Grækenland pr. 1/1-2018

De lokale myndigheder i Grækenland har indført en miljøafgift på hotelovernatninger fra og med d. 1. januar 2018. Afgiften er SunCharter uvedkommende, og er ikke inkluderet i rejsens pris. Afgiftspris pr. værelse pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,00, og betales direkte til hotellet ved check-in. Bemærk at SunCharters klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering på rejsemålet, som ligger til grund for afgiftens størrelse.
Læs mere
All Inclusive
Strand
300 m
Centrum
300 m
Pool
Ja
Børnepool
Ja
Se alle fakta om hotellet
Pension: All Inclusive
Afstand til strand: 300 m
Afstand til centrum: 300 m
Antal værelser: 74
Etager: 2
Indkøb: 100 m
Mini Marked: Ja
Børneaktiviteter: Nej
Legeplads: Ja
Mulighed for havudsigt: Nej
Aircondition (A/C) (evt. mod gebyr): Ja
Safetyboks (evt. mod gebyr): Ja
Hårtørrer: Nej
Køleskab: Ja
Minibar: Nej
WiFi på værelset: Nej
Balkon / Terrasse: Ja
TV: Ja
Barneseng (evt. mod gebyr): Ja
Underholdning: Nej
Wellness: Nej
Fitnessrum: Ja
Afstand til lufthavnen: 29 km
Elevator: Nej
Reception: Ja
Restaurant: Ja
Bar: Ja
Pool: Ja
Antal pools: 1
Børnepool: Ja
Håndklædeservice (evt. mod gebyr): Ja
Gratis solsenge: Ja
Parasoller: Nej
WiFi på hotellet: Ja
Shuttlebus til stranden: Nej
Rengøring: Ja
Rejseoplysninger:

BESTIL DIN FERIE MED RO I MAVEN!

GRATIS TRYGHEDSPAKKE

  • Danske rejseledere og døgnåben servicetelefon på rejsemålet
  • Sikring via pakkerejseloven og garantifonden
  • Garanti for refusion indenfor 7 dage, hvis UM fraråder ikke-nødvendige
    rejser til dit rejsemål på afrejsetidspunktet

Rejs frit med dit EU-coronapas - Læs mere her

 

Charterpakken:
Inklusiv:
  • Mad på flyet
  • Bagage
  • Transfer
Normal pris:
827 DKK
Din pris:
749 DKK pr. person
Valgfrie tillæg:

Bagage:
1 stk. a 20 kg t/r 349 DKK
Mad på flyet:
Standard menu t/r 229 DKK
Bustransfer:
Lufthavn - hotel t/r 249 DKK
Aalborg Lufthavn Lounge:
Adgang til lounge på udrejsedagen 129 DKK
Specifikke flysæder:
Bagerst i kabinen: 100 DKK pr. pers. pr. vej 
Forrest i kabinen: 125 DKK pr. pers. pr. vej
Ekstra benplads: 275 DKK pr. pers. pr. vej

Se hotellets
beliggenhed hér
Åben kort 

Det mener vores gæster

om Troulakis Village (All Inclusive)

Super lækkert hotel

Super dejligt hotel, med super skønne omgivelser. Havde mor med som er kørestolsbruger, og der var ingen problemer med at få hende med rundt på hotellet. Selvom restauranten ligger oppe så var der en "sti" hvor vi kunne skubbe/trække mor op af, når ikke tjenerne stod klar for at køre hende op. Dejlige lejligheder, med dejlige senge, og jeg sov selv på sovesofaen i stuen og den var super behagelig. Maria som ejer hotellet er super skøn og hjælpsom. Alt personale hilser pænt, og er dejlig smilene. Maden bliver triviel når man er der i 14 dage, men masser af gode spisesteder nede i byen. 5 stjerner herfra.

Skrevet af Laila Kristensen

Skønt sted.

Troulakis Village er et skønt hotel. Dejlige lejligheder, rent og pænt og et godt personale. Det er allinclusive - det bærer maden nok lidt præg af - ikke det vildeste græske mad, men der var altid noget man kunne vælge. Fin poolbar med venlig betjening, og havde man et problem var de ansatte altid utroligt hjælpsomme. Ligger rigtig godt - lidt tilbagetrukket, men tæt på shoppemuligheder og strand. Vi er fans!

Skrevet af Dorthe Skov

Igen, igen……

Har været der MANGE gange, og kommer altid tilbage. Fantastisk personale, gode værelser og dejlig mad. Ikke langt til stranden, og ikke placeret i en hovedgade - så her er plads til at slappe af. Suncharter er det bedste rejseselskab - hvor vi sidste år pga corona ikke kom afsted - pengene retur 3 dage efter aflysning

Skrevet af Henrik
Din gæstebedømmelse
Din mening betyder meget for os, og rigtig mange gæster bruger andre rejsendes anbefalinger, når de selv skal vælge deres næste rejse.
Derfor opfordrer vi dig til at fortælle om dine oplevelser på din ferie og give din bedømmelse af rejsemålet og hotel.
Giv dine oplevelser en karaktér