Din søgning
Aalborg 18-08-2019
1 uge
Antal værelser: 18-08-2019
2 voksne og 0 børn
Ret din søgning
Luk din søgning
Altid direkte rejser fra Aalborg Lufthavn
Skønt hotel med en god beliggenhed

Til strandløverne, børnefamilien, det ældre ægtepar eller singlen. Til dig som søger en ferie med frie rammer, en god beliggenhed, et indbydende hotel eller noget helt 3. Her opfyldes de flestes behov for en ægte charterferie.

Hotellet

Til strandløverne, børnefamilien, det ældre ægtepar eller singlen. Til dig som søger en ferie med frie rammer, en god beliggenhed, et indbydende hotel eller noget helt 3. Her dækkes de flestes ide om en ægte charterferie. Hotellet kan dateres tilbage til starten af 80’erne og er siden blevet renoveret i 2014, hvor det meste af området har fået en kærlig hånd. Bygningerne er bygget op omkring små gangstier, grønne pletter og et poolområde der inviterer til afslapning. Faciliteterne dækker ikke over et bredt udvalg og gæsterne vælger derfor Troulakis Beach, på grund af dets charme og den gode service. Slap af i solen mens de mindste leger i hotellets lille børnepool, eller nyd en let anretning i strandbaren med udsigt til havet og stranden. Troulakis Beach er i familie med Alkionides, og er ligeledes familiedrevet af to brødre, som man hovedsageligt møder bag disken i den lille strandbar.

Lejligheder

Stilen på hotellet er holdt i lyse nuancer med et strejf af Skandinavien. Både ude og inde, fremgår en helt speciel og hyggelig atmosfære, som i stor grad er til takke for den indretning, som det græske søskendepar har tillagt hotellet. Ikke to lejligheder er ens og man føler derfor, at der er lagt både hjerte og sjæl i stedet. Lejlighederne er indrettet med et tekøkken, der har de vigtigste faciliteter. Derudover har hver lejlighed aircondition (tilkøbes mod gebyr fra 50-90€), safetybox, TV og balkon eller terrasse.

På Troulakis Beach har du, såfremt lejlighedstypen er ledig, mulighed for at booke en 1,5 etages lejlighed. Denne er indrettet med en 'underetage', hvor køkken, bad og spiseplads er placeret, mens der på den høje hems, er indrettet et soveværelse. 

Valg af bestemt lejlighed:

Som noget helt unikt kan du forudbestille en bestemt lejlighed på Troulakis Beach. Ønsker du at bo højt oppe, nede ved jorden eller er I flere som rejser sammen, kan du forudbestille værelser, så I kommer til at bo så tæt på hinanden som muligt. Forudbestilling af et bestemt værelse koster kr. 400,- pr. uge pr. værelse.

Vi gør opmærksom på at kun et begrænset antal værelser er tilgængelig for forudbestilling. Der tages forbehold for udsolgte afgange.

Pension

Dit ophold på Troulakis Beach er uden pension, men det er muligt, at tilkøbe morgenmad. Morgenmaden serveres i strandbaren. Skal der købes ind til at lave lidt mad i lejligheden, findes mindre supermarkeder 50 meter fra hotellet, mens restauranterne findes langs hovedvejen.

Beliggenhed

Ønsker du en ferie i skønne omgivelser tæt på strand og by, så er Troulakis Beach bestemt et besøg værd. Man bor i udkanten af Agia Marina, på grænsen til Platanias. Her er ikke langt til et bredt udvalg af restauranter og butikker, og Troulakis Beach ligger næsten helt nede på stranden.

Miljøafgift i Grækenland pr. 1/1-2018

De lokale myndigheder i Grækenland har indført en miljøafgift på hotelovernatninger fra og med d. 1. januar 2018. Afgiften er SunCharter uvedkommende, og er ikke inkluderet i rejsens pris. Afgiftspris pr. værelse pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,00, og betales direkte til hotellet ved check-in. Bemærk at SunCharters klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering på rejsemålet, som ligger til grund for afgiftens størrelse.
Læs mere
Morgenmad
Strand
0 m
Centrum
50 m
Pool
Ja
Børnepool
Ja
Se alle fakta om hotellet
Pension: Morgenmad
Afstand til strand: 0 m
Afstand til centrum: 50 m
Antal værelser: 20
Etager: 1
Indkøb: 100 m
Mini Marked: Nej
Børneaktiviteter: Nej
Legeplads: Ja
Havudsigt: Nej
Aircondition (A/C) (evt. mod gebyr): Ja
Safetyboks (evt. mod gebyr): Ja
Hårtørrer: Nej
Køleskab: Ja
Minibar: Nej
WiFi på værelset: Ja
Balkon / Terrasse: Ja
TV: Ja
Barneseng: Ja
Underholdning: Nej
Wellness: Nej
Fitnessrum: Nej
Afstand til lufthavnen: 30 km
Elevator: Nej
Reception: Ja
Restaurant: Ja
Bar: Ja
Pool: Ja
Antal pools: 1
Børnepool: Ja
Håndklædeservice (evt. mod gebyr): Nej
Gratis solsenge: Ja
Parasoller: Ja
WiFi på hotellet: Ja
Shuttlebus til stranden: Nej
Rengøring: Ja
Rejseoplysninger:

Priserne justeres løbende
- alle døgnets 24 timer.

Bemærk at der i ovenstående priser er inkluderet et salgstillæg på 181 DKK pr. person for alle over 2 år.

Charterpakken:
Inklusiv:
  • Mad på flyet
  • Bagage
  • Transfer
Normal pris:
626 DKK
Din pris:
590 DKK pr. person
Valgfrie tillæg:

Bagage:
1 stk. a 20 kg t/r 199 DKK
Mad på flyet:
Standard menu t/r 198 DKK
Bustransfer:
Lufthavn - hotel t/r 229 DKK
Aalborg Lufthavn Lounge:
Adgang til lounge på udrejsedagen 129 DKK
Specifikke flysæder:
Alm. flysæde - 60 DKK pr. person pr. vej. 
Forrest i kabinen - 75 DKK pr. person pr. vej
Ekstra benplads - 175 DKK pr. person pr. vej

Se hotellets
beliggenhed hér
Åben kort 

Det mener vores gæster

om Troulakis Beach

Det bedste sted

troulakis beach,er nok det bedste sted,på Kreta,det gælder både beliggenhed og strandbar,som bliver betjent af to brødre den ene lille og tyk og meget underholdende,den anden yorgos er altid villig og hjælpsom.Et godt valgtil to uger i solen.MVH. Mogens (den tykke hedder Costas)

Skrevet af mogens holm henriksen

Supert personale overalt.

Det var et rigtigt dejligt sted. Men vi fik en dårlig oplevelse først men det blev løst af guiden Simone. Skønt personale både ved maden og i baren. Mader var meget varieret og man kunne altid blive mæt. Hotellet er fint og daglig redt senge vasket gulv opvask og ordnet badeværelse. Da jeg har dårlig ryg og ikke kunne sove i sengen, den var for blød sagde jeg det til damen som redte senge jeg ville sove på sofaen og hun hentede en tyk rullemadras og der blev redt op til mig på sofaen(rigtig god service).fint hotel og god service overalt.

Skrevet af Kirsten og Leo Sørensen

Lækkert hotel!

Troulakis Beach er et meget lækkert lejlighedshotel. Gode og store lejligheder, hvor du føler dig hjemme. Du føler dig også hjemme ved personalet, da de virkelig formår at lave en varm velkomst og varde dig op i løbet af ferien. De har altid et smil på læberne og ligner de virkelig nyder deres arbejde på hotellet og hotellets restaurant, som også er hvor morgenmaden spises, hvis du har det med i opholdet.

Skrevet af Jonas, rejsekonsulent hos SunCharter
Din gæstebedømmelse
Din mening betyder meget for os, og rigtig mange gæster bruger andre rejsendes anbefalinger, når de selv skal vælge deres næste rejse.
Derfor opfordrer vi dig til at fortælle om dine oplevelser på din ferie og give din bedømmelse af rejsemålet og hotel.
Giv dine oplevelser en karaktér