Din søgning
08-12-2021
1 uge
Antal værelser: 08-12-2021
2 voksne og 0 børn
Ret din søgning
Luk din søgning
Altid direkte rejser
Skønt hotel med en god beliggenhed

Til strandløverne, børnefamilien, det ældre ægtepar eller singlen. Til dig som søger en ferie med frie rammer, en god beliggenhed, et indbydende hotel eller noget helt 3. Her opfyldes de flestes behov for en ægte charterferie.

Hotellet

Til strandløverne, børnefamilien, det ældre ægtepar eller singlen. Til dig som søger en ferie med frie rammer, en god beliggenhed, et indbydende hotel eller noget helt 3. Her dækkes de flestes ide om en ægte charterferie. Hotellet kan dateres tilbage til starten af 80’erne og er siden blevet renoveret i 2014, hvor det meste af området har fået en kærlig hånd. Bygningerne er bygget op omkring små gangstier, grønne pletter og et poolområde der inviterer til afslapning. Faciliteterne dækker ikke over et bredt udvalg og gæsterne vælger derfor Troulakis Beach, på grund af dets charme og den gode service. Slap af i solen mens de mindste leger i hotellets lille børnepool, eller nyd en let anretning i strandbaren med udsigt til havet og stranden. Troulakis Beach er i familie med Alkionides, og er ligeledes familiedrevet af to brødre, som man hovedsageligt møder bag disken i den lille strandbar. Der er desuden Wi-fi på hotelområdet. Vi gør opmærksom på, at internetforbindelsen i Grækenland kan variere, og udfald kan forekomme.

Lejligheder

Stilen på hotellet er holdt i lyse nuancer med et strejf af Skandinavien. Både ude og inde, fremgår en helt speciel og hyggelig atmosfære, som i stor grad er til takke for den indretning, som det græske søskendepar har tillagt hotellet. Ikke to lejligheder er ens og man føler derfor, at der er lagt både hjerte og sjæl i stedet. Lejlighederne er indrettet med et tekøkken, der har de vigtigste faciliteter. Derudover har hver lejlighed aircondition (tilkøbes mod gebyr fra 50-90€), safetybox (tilkøbes for 20€), TV og balkon eller terrasse.

På Troulakis Beach har du, såfremt lejlighedstypen er ledig, mulighed for at booke en 1,5 etages lejlighed. Denne er indrettet med en 'underetage', hvor køkken, bad og spiseplads er placeret, mens der på den høje hems, er indrettet et soveværelse. 

Valg af bestemt lejlighed:

Som noget helt unikt kan du forudbestille en bestemt lejlighed på Troulakis Beach. Ønsker du at bo højt oppe, nede ved jorden eller er I flere som rejser sammen, kan du forudbestille værelser, så I kommer til at bo så tæt på hinanden som muligt. Forudbestilling af et bestemt værelse koster kr. 500,- pr. uge pr. værelse.

Vi gør opmærksom på at kun et begrænset antal værelser er tilgængelig for forudbestilling. Der tages forbehold for udsolgte afgange.

Pension

Dit ophold på Troulakis Beach er uden pension, men det er muligt, at tilkøbe morgenmad for 500,- om ugen pr. person. Morgenmaden serveres i strandbaren. Skal der købes ind til at lave lidt mad i lejligheden, findes mindre supermarkeder 50 meter fra hotellet, mens restauranterne findes langs hovedvejen. Derudover laver hotellet også lækkert mad fra det græske køkken, som kan købes i løbet af dagen.

Beliggenhed

Ønsker du en ferie i skønne omgivelser tæt på strand og by, så er Troulakis Beach bestemt et besøg værd. Man bor i udkanten af Agia Marina, på grænsen til Platanias. Her er ikke langt til et bredt udvalg af restauranter og butikker, og Troulakis Beach ligger næsten helt nede på stranden, hvor der er mulighed for at leje liggestole.

Miljøafgift i Grækenland pr. 1/1-2018

De lokale myndigheder i Grækenland har indført en miljøafgift på hotelovernatninger fra og med d. 1. januar 2018. Afgiften er SunCharter uvedkommende, og er ikke inkluderet i rejsens pris. Afgiftspris pr. værelse pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,00, og betales direkte til hotellet ved check-in. Bemærk at SunCharters klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering på rejsemålet, som ligger til grund for afgiftens størrelse.
Læs mere
Morgenmad
Strand
0 m
Centrum
800 m
Pool
Ja
Børnepool
Ja
Se alle fakta om hotellet
Pension: Morgenmad
Afstand til strand: 0 m
Afstand til centrum: 800 m
Antal værelser: 20
Etager: 1
Indkøb: 100 m
Mini Marked: Nej
Børneaktiviteter: Ja
Legeplads: Ja
Mulighed for havudsigt: Nej
Aircondition (A/C) (evt. mod gebyr): Ja
Safetyboks (evt. mod gebyr): Ja
Hårtørrer: Ja
Køleskab: Ja
Minibar: Nej
WiFi på værelset: Ja
Balkon / Terrasse: Ja
TV: Ja
Barneseng (evt. mod gebyr): Ja
Underholdning: Ja
Wellness: Nej
Fitnessrum: Nej
Afstand til lufthavnen: 29 km
Elevator: Nej
Reception: Ja
Restaurant: Ja
Bar: Ja
Pool: Ja
Antal pools: 1
Børnepool: Ja
Håndklædeservice (evt. mod gebyr): Ja
Gratis solsenge: Ja
Parasoller: Ja
WiFi på hotellet: Ja
Shuttlebus til stranden: Nej
Rengøring: Ja
Rejseoplysninger:

BESTIL DIN FERIE MED RO I MAVEN!

GRATIS TRYGHEDSPAKKE

  • Danske rejseledere og døgnåben servicetelefon på rejsemålet
  • Sikring via pakkerejseloven og garantifonden
  • Garanti for refusion indenfor 7 dage, hvis UM fraråder ikke-nødvendige
    rejser til dit rejsemål på afrejsetidspunktet

Rejs frit med dit EU-coronapas - Læs mere her

 

Charterpakken:
Inklusiv:
  • Mad på flyet
  • Bagage
  • Transfer
Normal pris:
827 DKK
Din pris:
749 DKK pr. person
Valgfrie tillæg:

Bagage:
1 stk. a 20 kg t/r 349 DKK
Mad på flyet:
Standard menu t/r 229 DKK
Bustransfer:
Lufthavn - hotel t/r 249 DKK
Aalborg Lufthavn Lounge:
Adgang til lounge på udrejsedagen 129 DKK
Specifikke flysæder:
Bagerst i kabinen: 100 DKK pr. pers. pr. vej 
Forrest i kabinen: 125 DKK pr. pers. pr. vej
Ekstra benplads: 275 DKK pr. pers. pr. vej

Se hotellets
beliggenhed hér
Åben kort 

Det mener vores gæster

om Troulakis Beach

Sikker ferie

Altid en dejlig oplevelse at komme på Troulakis. Har været der 5 gange og har booket den næste. Vi kalder det at komme “hjem”. Super personale og service og fint udvalg på menukortet. Kan så meget anbefales 5 stjerner herfra.

Skrevet af Charlotte birk karlsson

Dejligt

Har lige haft en dejlig uge på Troulakis Beach. Dejligt personale hele vejen rundt. Bestemt et besøg værd, som kan komme næste år. Fortsat god sommer til alle på hotellet.

Skrevet af Søren Jensen

Dejligt beliggende hotel

Har været der flere gange, super beliggende - kan varmt anbefale det.

Skrevet af Niels Bo
Din gæstebedømmelse
Din mening betyder meget for os, og rigtig mange gæster bruger andre rejsendes anbefalinger, når de selv skal vælge deres næste rejse.
Derfor opfordrer vi dig til at fortælle om dine oplevelser på din ferie og give din bedømmelse af rejsemålet og hotel.
Giv dine oplevelser en karaktér