Din søgning
Aalborg 16-10-2019
1 uge
Antal værelser: 16-10-2019
2 voksne og 0 børn
Ret din søgning
Luk din søgning
Altid direkte rejser fra Aalborg Lufthavn
Beliggende direkte på stranden

Alkionides er et fantastisk lejlighedshotel på Kreta. Hotellet er populært blandt danskere.

Hotellet

Alkionides er en ægte græsk perle med en perfekt beliggenhed direkte på den 3 km lange strand i Platanias. Hotellet er ejet af et græsk ægtepar, men det er hele familien, der i fællesskab driver stedet. Her er danske stamgæster kommet i mere end 10 år, og vi er sikre på, at det også i fremtiden vil tiltale mange, som rejser med SunCharter. I området omkring Alkionides hersker der en fantastisk stemning af græsk imødekommenhed og plads til afslapning. Hotellet er delt i 2 lejlighedsbygninger. Gældende for hele komplekset er, at det er hyggen der er i fokus og at gæsterne her kan lide, at komme hinanden ved. Ved poolen ligger den lille restaurant, hvor der serveres både mad og drikkevarer. Restauranten servicerer også strandens solsenge, som man kan benytte mod gebyr. Der er desuden Wi-fi på hotelområdet. Vi gør opmærksom på, at internetforbindelsen i Grækenland kan variere, og udfald kan forekomme.

Lejligheder

Gældende for alle lejligheder er, at de har et veludstyret køkken sammenlignet med andre lejlighedshoteller. Du bor i enten studio, eller en lejlighed med separat sove- og opholdsrum. Badeværelserne er typisk for de græske lejlighedshoteller, uden badeforhæng, men rengøringen er i top og personalet deler glædeligt ud af håndklæderne. Enkelte lejligheder vender mod nabohotellet, hvorfor der ingen sol vil være på terrassen eller balkonen i løbet af dagen. Aircondition kan tilkøbes mod et gebyr på 50-90€, alt efter hvilken lejlighed man bor i.

Valg af bestemt lejlighed:

OBS! Vi gør opmærksom på at værelsesvalg kun er gældende på rejser i 2019!

Som noget helt unikt kan du forudbestille en bestemt lejlighed på Alkionides. Ønsker du at bo højt oppe, nede ved jorden eller er I flere som rejser sammen, kan du forudbestille lejligheder, så I kommer til at bo så tæt på hinanden som muligt. Forudbestilling af en bestemt lejlighed koster kr. 400,- pr. uge pr. værelse.

Vi gør opmærksom på at kun et begrænset antal værelser er tilgængelig for forudbestilling. Der tages forbehold for udsolgte afgange.

Pension

Dit ophold er uden pension, men du har mulighed for at tilkøbe morgenmad. Morgenmaden serveres fra restauranten, hvor familien selv står for morgenmaden til gæsterne. I området omkring hotellet, finder du masser af indkøbsmuligheder og restauranter inden for gåafstand. 

Beliggenhed

Få meter fra hovedgaden i Platanias, 10 km. fra Chania, finder man denne græske perle. Middelhavet er lige uden for døren og restauranterne og butikkerne, kun en kort gåtur herfra. Til børnene er der en legeplads i skyggen, som både kan ses fra stranden og poolområdet.

Miljøafgift i Grækenland pr. 1/1-2018

De lokale myndigheder i Grækenland har indført en miljøafgift på hotelovernatninger fra og med d. 1. januar 2018. Afgiften er SunCharter uvedkommende, og er ikke inkluderet i rejsens pris. Afgiftspris pr. værelse pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,00, og betales direkte til hotellet ved check-in. Bemærk at SunCharters klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering på rejsemålet, som ligger til grund for afgiftens størrelse.
Læs mere
Strand
0 m
Centrum
150 m
Pool
Ja
Børnepool
Ja
Se alle fakta om hotellet
Afstand til strand: 0 m
Afstand til centrum: 150 m
Antal værelser: 25
Etager: 2
Indkøb: 200 m
Mini Marked: Nej
Børneaktiviteter: Nej
Legeplads: Ja
Havudsigt: Nej
Aircondition (A/C) (evt. mod gebyr): Ja
Safetyboks (evt. mod gebyr): Ja
Hårtørrer: Ja
Køleskab: Ja
Minibar: Nej
WiFi på værelset: Ja
Balkon / Terrasse: Ja
TV: Ja
Barneseng: Ja
Underholdning: Nej
Wellness: Nej
Fitnessrum: Nej
Afstand til lufthavnen: 30 km
Elevator: Nej
Reception: Ja
Restaurant: Ja
Bar: Ja
Pool: Ja
Antal pools: 1
Børnepool: Ja
Håndklædeservice (evt. mod gebyr): Ja
Gratis solsenge: Ja
Parasoller: Ja
WiFi på hotellet: Ja
Shuttlebus til stranden: Nej
Rengøring: Ja
Rejseoplysninger:

Priserne justeres løbende
- alle døgnets 24 timer.

Bemærk at der i ovenstående priser er inkluderet et salgstillæg på 181 DKK pr. person for alle over 2 år.

Charterpakken:
Inklusiv:
  • Mad på flyet
  • Bagage
  • Transfer
Normal pris:
626 DKK
Din pris:
590 DKK pr. person
Valgfrie tillæg:

Bagage:
1 stk. a 20 kg t/r 199 DKK
Mad på flyet:
Standard menu t/r 198 DKK
Bustransfer:
Lufthavn - hotel t/r 229 DKK
Aalborg Lufthavn Lounge:
Adgang til lounge på udrejsedagen 129 DKK
Specifikke flysæder:
Alm. flysæde - 60 DKK pr. person pr. vej. 
Forrest i kabinen - 75 DKK pr. person pr. vej
Ekstra benplads - 175 DKK pr. person pr. vej

Se hotellets
beliggenhed hér
Åben kort 

Det mener vores gæster

om Alkionides

Igen og igen og igen

Så boede jeg for 3. gang på det skønne Alkionides. Skønne lejligheder, pragtfuld atmosfære og man føler sig SÅ velkommen. De skønneste måltider bliver tryllet ud af det lille køkken ved poolbaren. Jeg glæder mig, til jeg igen skal hilse på de dejlige værter på Alkionides

Skrevet af Joan Norup Petersen

Dejligt sted at holde ferie , var der i 2018 . Kunne godt tænke mig at komme igen. Stile og roligthotelog dejligt mad

5

Skrevet af Gudrun Færch

Dejligt familie hotel.

Fantastisk hyggeligt hotel som drives af en sød og gæstfri familie. Vi var 8 voksne og 4 børn afsted og har boet på dette hotel to gange og skal bo der igen :) Dejligt med pool, restaurant/ bar og strand lige uden for døren og tilpas tilbage trukket fra hovedgaden. Kan varmt anbefales.

Skrevet af Karina Zaar
Din gæstebedømmelse
Din mening betyder meget for os, og rigtig mange gæster bruger andre rejsendes anbefalinger, når de selv skal vælge deres næste rejse.
Derfor opfordrer vi dig til at fortælle om dine oplevelser på din ferie og give din bedømmelse af rejsemålet og hotel.
Giv dine oplevelser en karaktér