Alkionides (Lejligheder)
Din søgning
08-12-2021
1 uge
Antal værelser: 08-12-2021
2 voksne og 0 børn
Ret din søgning
Luk din søgning
Altid direkte rejser
Beliggende direkte på stranden

Alkionides er et fantastisk lejlighedshotel på Kreta. Hotellet er populært blandt danskere.

Hotellet

Alkionides er en ægte charmerende græsk perle med en perfekt beliggenhed direkte på den 3 km lange strand i Platanias. Hotellet er ejet af et græsk ægtepar, men det er hele familien, der i fællesskab driver stedet. Her er danske stamgæster kommet i mere end 10 år, og vi er sikre på, at det også i fremtiden vil tiltale mange, som rejser med SunCharter. I området omkring Alkionides hersker der en fantastisk stemning af græsk imødekommenhed og plads til afslapning. Hotellet er delt i 2 lejlighedsbygninger. Gældende for hele komplekset er, at det er hyggen der er i fokus og at gæsterne her kan lide, at komme hinanden ved. Hotellets poolområde blev desuden renoveret i 2019. Ved poolen ligger den lille restaurant, hvor der serveres både mad og drikkevarer. Restauranten servicerer også strandens solsenge, som man kan benytte mod gebyr. Der er desuden Wi-fi på hotelområdet. Vi gør opmærksom på, at internetforbindelsen i Grækenland kan variere, og udfald kan forekomme.

Lejligheder

Gældende for alle lejligheder er, at de har et veludstyret køkken sammenlignet med mange andre lejlighedshoteller. Du bor enten i 1-værelses studio eller i 2-værelses lejlighed med separat soveværelse. Enkelte 2-værelses lejligheder har hems med 2 sovepladser samt en udtrækssofa i i stuen. Badeværelserne er typisk for de græske lejlighedshoteller, uden badeforhæng, men rengøringen er i top og personalet deler glædeligt ud af håndklæderne. Enkelte lejligheder vender mod nabohotellet, hvorfor der ingen sol vil være på terrassen eller balkonen i løbet af dagen. Aircondition kan tilkøbes mod et gebyr på 50-90€, alt efter hvilken lejlighed man bor i.

Valg af bestemt lejlighed:

Som noget helt unikt kan du forudbestille en bestemt lejlighed på Alkionides. Ønsker du at bo højt oppe, nede ved jorden eller er I flere som rejser sammen, kan du forudbestille lejligheder, så I kommer til at bo så tæt på hinanden som muligt. Forudbestilling af en bestemt lejlighed koster kr. 500,- pr. uge pr. værelse.

Vi gør opmærksom på at kun et begrænset antal værelser er tilgængelig for forudbestilling. Der tages forbehold for udsolgte afgange.

Pension

Dit ophold er uden pension, men du har mulighed for at tilkøbe morgenmad. Morgenmaden serveres fra restauranten, hvor familien selv står for morgenmaden til gæsterne. I området omkring hotellet, finder du masser af indkøbsmuligheder og restauranter inden for gåafstand. 

Beliggenhed

Få meter fra hovedgaden i Platanias, 10 km. fra Chania, finder man denne græske perle. Middelhavet er lige uden for døren og restauranterne og butikkerne, kun en kort gåtur herfra.

Miljøafgift i Grækenland pr. 1/1-2018

De lokale myndigheder i Grækenland har indført en miljøafgift på hotelovernatninger fra og med d. 1. januar 2018. Afgiften er SunCharter uvedkommende, og er ikke inkluderet i rejsens pris. Afgiftspris pr. værelse pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,00, og betales direkte til hotellet ved check-in. Bemærk at SunCharters klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering på rejsemålet, som ligger til grund for afgiftens størrelse.
Læs mere
Strand
0 m
Centrum
150 m
Pool
Ja
Børnepool
Ja
Se alle fakta om hotellet
Afstand til strand: 0 m
Afstand til centrum: 150 m
Antal værelser: 25
Etager: 3
Indkøb: 50 m
Mini Marked: Nej
Børneaktiviteter: Nej
Legeplads: Nej
Mulighed for havudsigt: Nej
Aircondition (A/C) (evt. mod gebyr): Ja
Safetyboks (evt. mod gebyr): Ja
Hårtørrer: Ja
Køleskab: Ja
Minibar: Nej
WiFi på værelset: Ja
Balkon / Terrasse: Ja
TV: Ja
Barneseng (evt. mod gebyr): Ja
Underholdning: Nej
Wellness: Nej
Fitnessrum: Nej
Afstand til lufthavnen: 29 km
Elevator: Nej
Reception: Ja
Restaurant: Ja
Bar: Ja
Pool: Ja
Antal pools: 1
Børnepool: Ja
Håndklædeservice (evt. mod gebyr): Ja
Gratis solsenge: Ja
Parasoller: Ja
WiFi på hotellet: Ja
Shuttlebus til stranden: Nej
Rengøring: Ja
Rejseoplysninger:

BESTIL DIN FERIE MED RO I MAVEN!

GRATIS TRYGHEDSPAKKE

  • Danske rejseledere og døgnåben servicetelefon på rejsemålet
  • Sikring via pakkerejseloven og garantifonden
  • Garanti for refusion indenfor 7 dage, hvis UM fraråder ikke-nødvendige
    rejser til dit rejsemål på afrejsetidspunktet

Rejs frit med dit EU-coronapas - Læs mere her

 

Charterpakken:
Inklusiv:
  • Mad på flyet
  • Bagage
  • Transfer
Normal pris:
827 DKK
Din pris:
749 DKK pr. person
Valgfrie tillæg:

Bagage:
1 stk. a 20 kg t/r 349 DKK
Mad på flyet:
Standard menu t/r 229 DKK
Bustransfer:
Lufthavn - hotel t/r 249 DKK
Aalborg Lufthavn Lounge:
Adgang til lounge på udrejsedagen 129 DKK
Specifikke flysæder:
Bagerst i kabinen: 100 DKK pr. pers. pr. vej 
Forrest i kabinen: 125 DKK pr. pers. pr. vej
Ekstra benplads: 275 DKK pr. pers. pr. vej

Se hotellets
beliggenhed hér
Åben kort 

Det mener vores gæster

om Alkionides (Lejligheder)

Super skøn sted

Har været der før og kommer igen 2 gange i 2022 og glæder os . Bliver godt modtaget og føler sig hjemme med det samme. Alt fungerer godt og tæt på indkøb og spisesteder.

Skrevet af John olesen

Dejligt hotel

Dejligt hotel som vi nu har besøgt to gange, og vi kommer helt sikkert igen. Dejlig beliggenhed, skøn personale og rigtig fine værelser.

Skrevet af Henriette Johansen

Skønt familiehotel

Dejligt mindre familiehotel. Skøn beliggenhed ned til stranden og 100 meter op til hovedgaden med dejlige restauranter og forretninger. Første gang på Kreta og vi glæder os til september hvor det forhåbentlig ikke er så varmt.

Skrevet af Jørgen Olesen
Din gæstebedømmelse
Din mening betyder meget for os, og rigtig mange gæster bruger andre rejsendes anbefalinger, når de selv skal vælge deres næste rejse.
Derfor opfordrer vi dig til at fortælle om dine oplevelser på din ferie og give din bedømmelse af rejsemålet og hotel.
Giv dine oplevelser en karaktér