Pressecenter

Vi ønsker at være en åben virksomhed, der via et tæt samarbejde med journalister og mediaorganisationer kan bidrage til den generelle debat om rejserelaterede emner. Alle henvendelser fra pressen bedes henvist til direktør i Travelheart Family Sun, Henrik Jensen på hj@primotours.dk eller telefon 26 79 08 73.

03.07.2024 Travelheart familien ændrer struktur og gør 11 ledere til partnere i rejsefamilien

 

Travelheart familien ændrer struktur og gør 11 ledere til partnere i rejsefamilien

Danskejede Travelheart Family, der består af 16 rejsebureauer som sender mere end 250.000 gæster på ferie årligt, ændrer struktur og udnævner 11 ledende medarbejdere til partnere.

Der er ikke kun nye hoteller og rejsemål, der bliver arbejdet på i danskejede Travelheart Family, som blandt andet står bag kendte rejseselskaber som Primo Tours, Bravo Tours og Nortlander. Der bliver også arbejdet på det organisatoriske, hvor rejsefamilien i dag præsenterer 11 nye partnere.

- Det er med stor glæde og stolthed, at vi kan udnævne 11 medarbejdere til partnere i Travelheart Family. Det er ledende medarbejdere, som alle har spillet en afgørende rolle i vores succes og udvikling. Samtidig er det naturligvis en anerkendelse af deres hårde arbejde, dedikation og evne til at levere enestående resultater, og det glæder mig hver gang, vi kan se mennesker vokse til nye roller i vores rejsefamilie, siger Bjarke Hansen, CEO for Travelheart Family.

 

Partnere skal sikre fortsat vækst

Formålet med etableringen af den nye partnergruppe er at sikre, at
Travelheart Family også fremadrettet vil være den stærkeste danske-ejede aktør på rejsemarkedet.

-   Partnerne har i dagligdagen det overordnede ansvar for familiens fortsatte positive udvikling og stærke vækst, og jeg ser frem til at styrke vores position på markedet yderligere med de nye partnere som stærke medspillere, siger Bjarke Hansen.

For at blive partner i Travelheart Family skal man som udgangspunkt være direktør for et af rejsefamiliens selskaber, en forretningsenhed eller et fagområde. Derudover skal man have været i stillingen i minimum et år og over en længere periode have præsteret på et højt niveau. En del af partnergruppen er således de nuværende fire medlemmer i direktionen for Travelheart Family.

-   Etableringen af en egentlig direktion er også nyt for os. Med den størrelse vores familie har fået, er det essentielt, at vi sikrer sammenhængskraften mellem alle vores selskaber og får udnyttet de synergimuligheder, vi har. Det bliver direktionens fornemste opgave at sikre dette og dermed understøtte, at de enkelte selskaber kan koncentrere sig 100% om at udvikle og sælge fantastiske rejser til vores gæster, siger Bjarke Hansen og fortsætter.

-   Der venter masser af spændende projekter foran os, og vi investerer derfor også markant i at gøre alle vores medarbejdere endnu dygtigere gennem vores nyoprettede akademier. Det gælder også for partnergruppen, hvor vi over det næste år vil gennemføre et forløb svarende til en Master i ledelse og filosofi. På den måde skærper vi fokus på de ledelsesmæssige kompetencer i familien og ruster os til en spændende fremtid også på den front.

 

Den nyudnævnte partnergruppe i Travelheart Family består af:

 

Bjarke Hansen, CEO i Travelheart Family
Lene Brønden, CPO i Travelheart Family
Thomas Høeg, CDO i Travelheart Family
Svend Erik Svendsen, CFO i Travelheart Family
Henrik Jensen, direktør i Primo Tours, Århus Charter og SunCharter
Peder Hornshøj, direktør i Bravo Tours
Gitte Søndergaard, CCO i Bravo Tours
Martin Aadal, direktør i Skinetworks
Kasper Kallesøe, CEO i Travelheart Hotels
Lars Møller Christiansen, direktør i Travelheart Leisure
Maibritt Kjeldgaard, COO i Tourpaq

For yderligere information, kontakt: Bjarke Hansen, CEO, Travelheart Family Email: bh@travelheartfamily.com | Telefon: 2176 4438

 

FAKTA
Travelheart Family er den største danskejede rejsefamilie, der hvert år betjener mere end 250.000 gæster gennem 16 forskellige rejsebureauer.

Travelheart Family består af solrejsebureauerne Primo Tours, Bravo Tours, Århus Charter, SunCharter og Amisol. Derudover ejer gruppen Skinetworks, der udbyder skirejser i bureauerne Danski, Slopetrotter og Nortlander. Samtidig indgår skirejsebureauet SnowTours også i gruppen. I specielrejsebureauerne USA tours, DANexplore, Unique Travel og Top Tours tilbydes skræddersyede rejser til oversøiske destinationer. Koncernen er desuden hovedaktionær i flyselskabet Airseven, og driver egne hoteller under navnet Heart Hotels. I selskabet Tourpaq udvikler og leverer man software-løsninger til rejsebranchen.

Hovedaktionærer i Travelheart Family er stifter og CEO Bjarke Hansen. Læs mere på www.travelheartfamily.com

27.06.2024 stærkt regnskab fra Århus Charter, Primo Tours og SunCharter

 

Solen trækker stadig i danskerne 

Når de danske charterrejsende er på udkig efter sol, kigger de ofte i retning af rejsebureauerne Århus Charter, Primo Tours og SunCharter, der i 2023 kunne notere sig fremgang og et positivt og tilfredsstillende resultat.

 

Travelheart Family voksede markant i 2023 og dækker nu over hele 16 forskellige brands, der dækker bredt i forhold til danskernes rejsebehov. Af disse har Århus Charter, Primo Tours og SunCharter særligt fokus på charterrejser til sydens sol, og de tre rejseselskaber kan som samlet enhed præsentere et solidt resultat for det forgangne år. Overskuddet blev således på 22 mio. kroner efter skat i 2023 mod et sammenligneligt resultat på 5 mio. kroner i 2022.

 

“Vi har en stærk bagvedliggende struktur, som tillader Århus Charter, Primo Tours og SunCharter at være særlige hver især, og vi betegner det samlede resultat som både positivt og tilfredsstillende, særligt på baggrund af de forhold, der gjorde sig gældende fra årets start i 2023,” forklarer direktør for de tre selskaber, Henrik G. Jensen og uddyber.

 

“I slutningen af 2022 var danskernes rejselyst stadig præget af energikrise på grund af krigen i Ukraine, og vi oplevede selv markante produktionsomkostninger af samme årsag, hvilket smittede af på afviklingen af årets første måneder. Sommersæsonen viste dog, at danskernes rejselyst var mere end intakt, og de positive takter forsatte efterfølgende på vores attraktive vinterdestinationer over efteråret og sidst på året 2023,” konstaterer Henrik G. Jensen, som kan se tilbage på et år, hvor omtrent 75.000 gæster blev sendt afsted på en vellykket charterferie med de tre rejsebureauer. Derfor forventer han også en positiv udvikling for 2024.

 

“Sidste år var vores volumenmæssigt største rejsemål Kreta, efterfulgt af Sivota, som ikke uden grund kaldes “Det Græske Caribien”, og som år efter år stiger i popularitet. Vi oplever en stigende interesse for området generelt, og ser meget frem til, at vi forventeligt fra juni 2025 kan udvide kapaciteten og byde vores gæster velkomne på vores eget nybyggede femstjernede Heart Hotel i Sivota.

 

I 2024 kapacitetsvækster vi knap 20 procent i forhold til det forgangne år, hvilket blandt andet skyldes en udvidelse af vores kommende vinterprogram fra Aalborg Lufthavn. Vi noterer os generelt stor efterspørgsel efter klassiske rejselande som Grækenland og Spanien, men vi er også glade for, at et land som Tyrkiet for alvor er tilbage i danskernes bevidsthed. Her får du stadigt meget for pengene, og standarden er god, fordi man er vant til et højt serviceniveau.”

 

I tilfælde af flere spørgsmål kontakt gerne: Henrik G. Jensen, direktør for Århus Charter, Primo Tours og SunCharter.

Tlf: 2679 0873

Mail: hj@primotours.dk

 

Fakta:

I dag er følgende rejsebureauer en del af Travelheart Family: Primo Tours, Bravo Tours, SunCharter, Århus Charter, Amisol Travel, Nortlander, Danski, Slopetrotter, SnowTours, USA Tours, Top Tours, DANexplore og Unique Travel. Derudover er flyselskabet Airseven, bookingplatformen Tourpaq og hotelselskabet Heart Hotels også alle en del af Travelheart Family.