Rejser med danske rejseledere og service i topklasse

På din ferie med SunCharter kan du slappe helt af og slippe for bekymringer. Vores danske rejseledere, som er kendt og rost af alle vores stamgæster, er nemlig 100% danske og leverer en personlig og professionel service til alle vores gæster uge efter uge. 

Det betyder at du kan forvente en flot velkomst af vores rejseleder i lufthavnen, og som følger dig i bussen, hvis du har tilkøbt transport til og fra lufthavnen. De holder inspirationsmøde i starten af din ferie, og de besøger alle hoteller flere gange i ugen. De planlægger et oplevelsesrigt udflugtsprogram med danske rejseledere; og sidst, men ikke mindst, er de til rådighed 24-timer i døgnet.

Vi har hos SunCharter store forventninger til vores rejseledere. Derfor har alle vores rejseledere også gennemgået en guideskole i minimum 4 uger, hvor undervisningen er utrolig intensiv og gjort så realistisk som muligt. Vi forventer også at vores rejseledere er nysgerrige og interesserer sig for det land, de bor i. Ligeså kan du som gæst forvente nogle entusiastiske unge mennesker, med en stor viden, der har hjertet på rette sted og elsker at yde en service i særklasse.