Hvem er SunCharter?

Med SunCharter kan du læne dig tilbage og slappe helt af og nyde ferien. Vores mange års erfaring, bl.a. med udelukkende danske rejseledere gør, at din ferie er lagt i trygge hænder. SunCharter er skønne ferieoplevelser for unge, ældre og hele familien.

SunCharter er et 100 % dansk rejseselskab med udspring fra den jyske muld, og vi sidder klar til at servicere alle vores gæster.

Charterrejser er en lækker måde at rejse på, hvor afslapning og kvalitetstid med familien er i højsædet, og det ved vi i SunCharter bedre end nogen andre. Derfor har vi gjort det nemt at sammensætte drømmerejsen, hvor du ikke skal tænke på andet end at nyde det gode vejr og ferien.

Vi ved, at det er vigtigt, at charterferien har noget at tilbyde til alle i familien. På alle vores destinationer finder du smukke strande, betagende landskaber og masser af spændende aktiviteter for alle aldre.

Når du tager på ferie, skal kvaliteten være i orden. Af denne grund er vi selv med i alle led i rejsen. Vi gør meget ud af, at vores rejseledere er godt rustede og blandt de bedste i branchen. Vi er altid i personlig kontakt med vores samarbejdspartnere og hotelejere. Vi er altid til rådighed for dig 24 timer i døgnet på vores servicetelefon på destinationerne. På den måde er vi aldrig langt fra dig på din ferie, og vi er således altid i stand til at yde den bedste service.

Vi ønsker dig en dejlig ferie, og vi glæder os til at se dig under solen.