Luk besked

Aktuel information om coronavirus

Læs mere hér

SunCharter BilPleje - Gratis bilvask

Bestil tidlig - så plejer vi din "måve" bil imens du nyder ferien!

Som noget helt nyt tilbyder vi fra sommeren 2019 servicen SunCharter BilPleje til alle vores gæster, der bestiller deres rejse senest 60 dage før afrejse. Her får du rengjort din "måve" bil kvit og frit, mens du nyder ferien under sydens sol. Vi samarbejder med Byens Bilpleje Aalborg, som sørger for at give bilen en god pleje, mens den alligevel bare står parkeret i Aalborg Lufthavn. Der er nu ikke noget som at komme hjem fra en dejlig ferie til duften og synet af en rengjort bil!

Vores partner tager imod bilnøglen, inden du tager afsted på ferie, og når du vender hjem, står de klar til at aflevere den igen - og du nu kan køre fra lufthavnen i en helt ren bil! Samtidig foretages et såkaldt synstjek af bilen, og såfremt vores partner finder noget som ville være fordelagtigt, at få fikset, vil de tage kontakt til dig, med information om hvad de vil anbefale der skal laves. Her vil du opnå 10% SunCharter rabat på alle eventuelle reparationer eller ydelser, som du accepterer vores partner må udarbejde mens du er på ferie. Så skal bilen f.eks. have skiftet olie, kan du slippe for, at bruge tid på at få det klaret når du kommer hjem. Så har du en bekymring mindre at tænke på, og på den måde fortsætter vores servicering af dig som gæst herhjemme i Danmark, mens ferien nydes under sydens sol. 

SunCharter BilPleje indeholder:

 • Udvendig vask af bil
 • Overflade støvsugning
 • Aftørring af overflade på instrumentbord med fiberklud og duftspray
 • Udvendig puds af ruder
   

Din pris kr. 0,-

Betingelser:

 • Servicen er kun tilgængelig for rejser som er bestilt senest 60 dage før afrejse
 • SunCharter BilPleje tillægges kun én bil pr. 5 rejsedeltagere
 • Ikke anvendte SunCharter BilPleje kan ikke ombyttes til kontanter eller anden rabat
 • Ligesom ved normal parkering i Aalborg Lufthavn, er din bil kun dækket af egen forsikring. 
 • Der tages forbehold for at vind- og vejrforhold kan forsage støv på bilen efter denne har gennemgået SunCharter BilPleje.
 • Vi opfordrer til, at evt. personlige ejendele fjernes inden aflevering af bilnøgle til SunCharter BilPleje. Personlige ejendele efterlades på eget ansvar.

 

SunCharter BilPleje - Tilkøb:

Foruden SunCharter BilPleje, hvor vi vasker og plejer din "måve" bil imens du er på ferie, som er inkluderet i din rejse, når du bestiller senest 60 dage før afrejse, kan du også tilkøbe følgende tillægssydelser til din BilPleje ifm. bestilling af din rejse:

 1. Rens af sæder á kr. 895,-
 2. Imprægnering af sæder à kr. 500,-

Ovenstående tilkøb er kun tilgængelige for den pågældende bil som afleveres til SunCharter BilPleje service.
De tilkøbte serviceydelser vil blive lavet i forbindelse med vask og pleje af din bil mens du er på ferie.
Afregning af tilkøbene sker sammen med køb af rejse og senest 60 dage til afrejse.