Tilvalg til din ferie

- Se alle SunCharters mulige tilvalg til din rejse hér

   

Charterpakken

Hos SunCharter skal det være nemt, enkelt og fantastisk at holde ferie. Derfor tilbyder vi dig med charterpakken alt, hvad du behøver til ferien. Så er der med ét klik styr på alt det praktiske, og du kan i stedet koncentrere dig om at holde ferie.

Inkluderet i charterpakken er:

  • Bustransport til og fra lufthavnen (Normalpris op til 289,-)
  • Mad ombord på flyet tur/retur (Normalpris 249,-)
  • Indchecket bagage tur/retur (Normalpris 349,-)

DIN PRIS kr. 799,- pr. person
Pris: op til 887,-
Du sparer op til 88,- pr. person.

Forudbestil specifikt flysæde

Opgradér din flyrejse og bestil din favoritplads på flyet.
På flyet har du mulighed for, at bestille lige præcis dit favoritsæde, og du kan ydermere få 100% garanti for, at du og dine medrejsende sidder sammen på både ud- og hjemrejsen.

Priser

Standard sæde: kr. 125,- pr. person pr. vej
Standard sæde i den forreste del af kabinen: kr. 150,- pr. person pr. vej
Sæde med ekstra benplads: 295,- pr. person pr. vej

Valg af bestemt sæde på flyet kan foretages indtil 48 timer før afgang. 

OBS! Sæder med ekstra benplads kan kun bestilles af personer, som er fuldt mobile, min. 16 år og ikke gravide.

Transfer t/r

Når du bestiller bustransport kommer du med på Suncharters transferbusser, hvor vores danske rejseledere sørger for, at du kommer godt frem til dit hotel på ankomsten, og når du skal hjem, bliver du hentet ved dit hotel og kørt til lufthavnen, mens vores rejseledere forklarer om indtjekningsproceduren i lufthavnen inden hjemrejsen. Du er dermed i trygge hænder ved både ankomst og hjemrejse, når du bestiller bustransport hjemmefra.

Priser: 289 DKK pr. person t/r

Kan bestilles helt indtil afrejse.

Mad på flyet t/r

Spis godt ombord
God mad er en vigtig del af en vellykket ferie, og vi mener, at vores gæster fortjener et måltid af den højeste kvalitet. Derfor tilbyder vi velsmagende måltider med høj kvalitet af råvarer, som er tilpasset det tidspunkt på dagen, du skal flyve. Et godt måltid på flyrejsen giver et dejligt afbræk og sikrer, at du er tanket op, når du lander på dit rejsemål, så du kan nyde resten af turen ud til dit hotel.

Værd at vide
Du skal bestille måltid senest 48 timer inden afrejse. Vi skal gøre opmærksom på, at man ikke må medbringe egen mad ombord på flyet pga. miljø-, hygiejne- og allergimæssige årsager.

Specielle ønskemål
Hvis du har specielle krav eller ønskemål, for eksempel på grund af allergi, kan vi oftest bestille dette. Lige som med anden mad, bestiller du specialkost senest 48 timer inden afrejse.

Pris: 249 DKK pr. person t/r

Bagage

Antal kilo man må medbringe som bagage kan variere, alt efter hvilket flyselskab man flyver med. 

Airseven
Det er tilladt at medbringe 5 kg håndbagage. Der kan tilkøbes indchecket kuffert á 20 kg. Håndbagagen må ikke være større end 55x40x25 cm. Børn under 2 år må medbringe pusletaske samt 5 kg håndbagage.

Jettime
Det er tilladt at medbringe 5 kg håndbagage. Der kan tilkøbes indchecket kuffert á 15 kg. Håndbagagen må ikke være større end 55x40x25 cm. Børn under 2 år må medbringe pusletaske samt 5 kg håndbagage.

Pris: 349 DKK pr. person t/r

Kan bestilles helt indtil afrejse. 

Rejseforsikringer

En god forsikring er vigtigere end nogen sinde. Rejs derfor ALDRIG uden en rejseforsikring.

Det gule sygesikringskort blev pr. 1. august 2014 erstattet af det blå sygesikringskort, som skal medbringes på ferier inden for EU. Det blå sygesikringskort har dog en begrænset dækning, så derfor bør du ALDRIG rejse uden en rejseforsikring. For mere info om det blå sygesikringskort: www.huskdetblaa.dk.

Læs mere her

Energisikring

Tilkøb Energisikring – undgå uventede meromkostninger

 For kun kr. 149,- pr. person kan du tilkøbe en energisikring, som er din garanti mod en eventuel efteropkrævning som følge af ekstraordinære prisstigninger på f.eks. flybrændstof.

Læs mere her. 

Afbestillingsforsikring

Der er ting, som vi ikke altid kan forudse, og derfor vil vi opfordre dig til at tjekke din afbestillingsforsikring med det samme, så du er godt dækket, hvis uheldet skulle være ude.

En afbestillingsforsikring skal bl.a. dække dig, hvis du bliver syg, opsagt eller oplever dødsfald i nærmeste familie, så du ikke kan rejse på den planlagte ferie.

Læs mere her.