Værelsestyper & lejligheder

Her på siden kan du læse om de generelle forskelle på typer af værelser og lejligheder. Nærmere informationer eller specifikationer om indretning, værelsesfaciliteter mm. er angivet under det enkelte hotels yderligere information.

Dobbeltværelse (2 personer)

Et værelse med enten dobbeltseng eller to enkeltsenge. Der er eget bad/toilet på værelset og ofte balkon eller terrasse medmindre andet er angivet.

Superior dobbeltværelse

Et værelse en anelse større end alm. dobbeltværelser med enten dobbeltseng eller to enkeltsenge. Der er eget bad/toilet på værelset og ofte balkon eller terrasse medmindre andet er angivet. Ofte er superior værelser nyere istandsat eller har flere faciliteter end alm. dobbeltværelser.

Dobbeltværelse med opredning (2-3 personer)

Et værelse med enten dobbeltseng eller to enkeltsenge plus ekstra opredning til tredje person. Opredningen kan enten være sovesofa, weekendseng eller regulær enkeltseng. Der er eget bad/toilet på værelset og ofte balkon eller terrasse medmindre andet er angivet.

Eneværelse

Et mindre værelse beregnet til én person med bad/toilet og ofte balkon eller terrasse medmindre andet er angivet. Ofte ikke af samme standard som øvrige værelser på hotellet. Hos SunCharter har man også mulighed for, at bestille et dobbeltværelse til enebrug, hvorfor der afregnes et gebyr for enkeltværelse.

Juniorsuite

Et større værelse, god plads med enten dobbeltseng eller to enkeltsenge plus ekstra opredning, bad/toilet og ofte balkon eller terrasse medmindre andet er angivet. Juniorsuiter har som oftest plads til 2-3 personer eller 2 voksne + evt. 2 børn - der tages forbehold for ændringer - se nærmere information om værelsets kapacitet under værelsesbeskrivelsen på det enkelte hotel.

Suite

Som oftest bestående af to værelser - et soveværelse samt stue/opholdsrum, med enten dobbeltseng eller to enkeltsenge, samt opredninger. Der er eget bad/toilet på værelset og ofte balkon eller terrasse medmindre andet er angivet.

Et-værelses lejlighed

Denne lejlighedstype er ofte også kendt som en studio lejlighed. Et værelse enten dobbeltseng eller to enkeltsenge plus ekstra seng til evt. tredje person, samt køkkenniche, køleskab. Der er eget bad/toilet på værelset og ofte balkon eller terrasse medmindre andet er angivet. Normalt maksimalt soveplads til tre personer.

To-værelses lejlighed

Stue-/opholdsrum med køkkenniche, køleskab og separat soveværelse med enten dobbeltseng eller to enkeltsenge. Der er eget bad/toilet på værelset og ofte balkon eller terrasse medmindre andet er angivet. Normalt maksimalt soveplads til fire personer, hvoraf to af sovepladserne er opredninger i stuen.

Tre-værelses lejlighed

Stue-/opholdsrum med køkkenniche, køleskab og to separate soveværelser med enten dobbeltseng eller to enkeltsenge. Der er eget bad/toilet på værelset og ofte balkon eller terrasse medmindre andet er angivet. Normalt maksimalt plads til seks personer med to opredninger i stuen.

Bungalow

Normalt lavt bebygget og fritliggende bygning eller bungalow. Består normalt af værelse med enten dobbeltseng eller to enkeltsenge. Der er eget bad/toilet på værelset og ofte balkon eller terrasse medmindre andet er angivet. Kan indeholde køkken og have flere separate soveværelser. Se nærmere beskrivelse under det enkelte hotel, da denne kategori ofte varierer meget blandt de forskellige rejsemål.

Maisonetteværelse eller -lejlighed

 Værelser eller lejligheder i 2 etager med indenvendig trappe op til niveauet over. Ofte er soverummet placeret på 2. niveau hvor opholdsrum er på 1. niveau. I Maisonette lejligheder er køkkenfaciliteter placeret på 1. niveau af rummet. Værelserne/lejlighederne er også ofte indrettet med balkon eller terrasse medmindre andet er angivet

Værelse med connecting door

Er kun muligt såfremt, at der bestilles 2 værelser med connecting door. Connecting door, betyder blot, at der tildeles to værelser forbundet med en dør i mellem. For familier der ønsker lidt bedre plads under deres ferie kunne denne løsning derfor være rigtig attraktiv. Dette giver jer betydeligt mere plads og to badeværelser.

Obs. Såfremt der kun bestilles ét værelse med connectiong door, vil døren ind til det andet værelse med andre gæster være aflåst.

Der tages forbehold for, at ovenstående beskrivelser kan variere fra rejsemål til rejsemål.