GRUPPEREJSER

Rejser du i en større gruppe?

Rejser I som gruppe, kan I bestille jeres charterrejse igennem SunCharter. Vi tilbyder pakkerejser, som inkluderer flybillet og hotelophold. Herudover er der flere muligheder for tilkøb af eksempelvis transport til og fra hotellet, mad ombord på flyet, bagage samt udflugter og arrangementer. Gældende for vores grupperejser er, at vi skræddersyer rejsen, så den passer til netop jeres ønsker og behov.

Når I rejser i en gruppe, skaber det nogle særlige bånd imellem de rejsende og derudover får I en masse gode oplevelser med hjem, som I kan dele med hinanden. Alt efter hvor stor en gruppe I er, er det muligt at planlægge jeres rejse med egen dansk rejseleder, som møder jer både på hotellet og på eventuelle udflugter. Planlægger du som arbejdsgiver en firmarejse med virksomhedsbesøg eller særlige oplevelser, som ryster medarbejderne sammen, eller skal du invitere hele familien med på en rejse til varmere himmelstrøg med alt inkluderet – så udfyld nedenstående formular, så sender vi dig et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

Herunder kan se et uddrag og læse mere om hvad vi bl.a. kan tilbyde, og måske kan vi inspirerer til nye muligheder for jer.

AKTIVE GRUPPEREJSER

Vandreferie

Vi sidder klar til at lave en inspirerende vandretursoplevelse til jer. Ønsker i lange eller korte ruter, byvandringer, skønne udsigtspointer eller noget helt andet. Vi kan lave varierende og oplevelsesrige turer der kan giver minder med hjem. Så finder vi den rette løsning for netop jer.

 

Dykkerrejser

Ønsker I at opleve verden under havoverfladen, så har vi i Sun Charter rammerne til at skabe forskellige type dykkerture. Din næste grupperejser med dykning kan skræddersyes lige efter jeres niveau og dykkerturens varighed.

Dykkercertifikat eller ej - så er vores dykkerrejser for grupper gældende alle, og blot med til at skabe unikke oplevelser og minder, som I kan deles om når I kommer hjem.

I både Middelhavet og Atlanterhavet finder du gode muligheder for dykning. På blandt andet Porto Santo, har hotel Vila Baleira sit eget dykkercenter. Her vil du og dine medrejsende få muligheden for at udforske havets "skatte" med blandt andet et skibsvrag. 

 

Golfrejser

SunCharter tilbyder direkte flyvninger til Porto Santo, som er en uspoleret perle i det smukke Atlanterhav.

Der er mange gode grunde til at tage på en golfrejse. Det er en oplagt mulighed for at prøve nye baner af og få udfordret sine golfevner. Det er en fantastisk mulighed for at få en god oplevelse med sine golfkammerater, og eventuelt at deltage turneringer. Når du ikke spiller golf, kan du nyde området og tage på udflugter, se forskellige seværdigheder eller blot slappe af ved poolen. Mange tager på ferie med golfkammeraterne og får en golfoplevelse, som de sent vil glemme.

Her har du muligheden for at få gratis golf med i opholdet, og vores danske rejseledere står klar til at byde din gruppe af golfentusiaster velkommen og ønsker en god kamp.

Ø-All Inclusive er et unikt koncept der kan tilkøbe på rejser til Porto Santo. Når du bor på Hotel Vila Baleira eller Hotel Porto Santo er der en lang række gratis aktivitetsmuligheder inkluderet, som du får fordel af på din ferie.

Ø-All Inclusive består af:

Gratis golf
Gratis transport til og fra golfbanen
Gratis tennis
Gratis cykeleje
Gratis Thalassa og spa på Vila Baleira
Gratis guidede vandreture

Når du ankommer til destinationen, står vores danske rejseledere klar til at hjælpe dig med at få den bedste rejse. Derfor vil du altid være i trygge hænder, når du rejser med os.

BRIDGEREJSER

Trænger bridge klubben til nye inspirerende omgivelser til næste spil, så tøv ikke med at kontakte os, så hjælper vi med at finde den rette destination til jeres næste duel.

Bridge er et næsten 100 år gammelt kortspil, hvor du med din partner gør alt for at vinde. Spillet blev i sin tid uofficielt kåret som det mest geniale spil, da det både udfordrer den logiske sans, din selvdisciplin, din samarbejdsevne - men også din fantasi. 

Hvorfor ikke kombinere et dejligt og udfordrende spil bridge med sydens sol og varme. Nyd udsigten over det azurblå hav eller gå en tur mellem spillet i frodige områder, se kulturelle bygninger eller tage en slentre tur på stranden.

Hos SunCharter tilbyder vi altid hyggelige rammer under lune himmelstrøg, hvor du og dine medrejsende kan nyde et fantastisk spil bridge, samt altid fornøjelsen af vores danske rejseleder på rejsemålene.

Skriv eller ring til vores grupperejsekonsulenter, på tlf. 70 345 097, som sidder klar til at hjælpe eller udfyld formularen nederst på siden.

FIRMAREJSER

Hos SunCharter kan du komme på billige firmarejser til nogle af Europas mest populære rejsemål. Når du rejser med os, er der altid danske rejseledere på rejsemålet, som står klar til at hjælpe og guide Jer under Jerse rejse. Hos os er kunden altid i fokus, og vi vil gøre alt for, at I får en god rejseoplevelse. Dig og din virksomhed kan derfor trygt ligge den næste firmarejse i vores hænder. 

En firmarejse har rigtig mange gode fordele. Først og fremmest bliver medarbejderne udhvilede og får ladet batterierne op, så de igen er klar til at arbejde, når I kommer retur fra ferien. Det kan være meget givende med en rejse oven på en stresset periode med mange opgaver. Samtidig er det en fantastisk oplevelse at være ude af vante omgivelser med sine kollegaer, og det er med til at styrke sammenholdet blandt kollegaerne, samt give en afslappet atmosfære. Medarbejderne kommer til at føle sig endnu mere værdsatte, hvis du vælger at tage på en firmarejse. Det er nemlig ikke mange virksomheder, der gør det. Lav forskellige sjove ting under rejsen, opbyg nye kompetencer og skab minder, som I kan tale om langt ud i fremtiden. Det er med til at styrke forholdet blandt kollegaerne. 

 

Har du spørgsmål til vores firmarejser, så kontakt din personlige grupperejsekonsulent tlf. 70 345 097 - Du kan også udfylde nedenstående kontaktformular med dine ønsker og behov - så kontakter vi dig.

FORENINGER

Samle din forening under sydens sol. Som en del af en forening, besidder man de samme interesser, hvad enten det er sport, kultur eller naturliv. 

Når man, som forening tager ud at rejse, lærer man nye sider af hinanden at kende. Man får nye oplevelser sammen på spændende destinationer, som kan styre sammenholdet og give minder med hjem.

Hvad enten foreningens formål er, så er det at rejse i samlet flok sydpå, bare noget helt unikt. I får lov til at samles som flok over jeres specifikke interesse og samtidig nyde sommerens sol og varme. På alle vores rejsemål vil der også være spændende og kulturelle seværdigheder, som bare venter på at blive udforsket.

 

Har du spørgsmål til vores foreningsrejserr, så kontakt din personlige grupperejsekonsulent tlf. 70 345 097
Du kan også udfylde nedenstående kontaktformular med dine ønsker og behov - så kontakter vi dig.

FORENINGER

Søger I en ny træningslejr under varmere himmelstrøg, kan vi hjælpe med at finde den rette destination for jer og få lagt et program der passer til netop jer.

Om det er fodbold-, håndbold-, cykel-, petanque-, svømmeklubben eller noget helt andet, så sidder vi klar til at hjælpe.

Ikke nok med, at en træningslejr på ex Porto Santo giver dig og din forening mulighed for at udvikle jer på det sportslige plan - så er en træningslejr også med til at påvirke det sociale på et hold. På en træningslejr kommer man tæt på hinanden og lærer nye sider af sine holdkammerater bedre at kende.

Kontakt den personlige grupperejsekonsulent tlf. 70 345 097 - eller udfyld formular nederst på siden.

FORENINGER

Hos SunCharter tilbyder vi også rejser til seniorgrupper og foreninger! Få hjælp af vores gruppeansvarlige Kim Johansen, som er vores specialist med mange års erfaring i foreningsrejser.

Kim Johansen
Tlf: 88 18 46 24
E-mail: kjo@suncharter.dk

 

Send din forespørgsel på en grupperejse hér: