SOMMERFERIE I TYRKIET

Solrig ferieperle med kulturrige oplevelser

Drømmer du om en ferie fyldt med sol, historie og kultur? En charterferie i Tyrkiet er svaret! Tyrkiet byder på en fascinerende blanding af øst og vest, med sine smukke strande, imponerende antikke ruiner og pulserende markeder. Udforsk den historiske borgruin, slap af på den flotte Kleopatrastrand, og nyd den autentiske tyrkiske mad, som helt sikkert vil forkæle dine smagsløg. En charterferie til Tyrkiet giver dig en perfekt kombination af afslapning og eventyr. 

I Tyrkiet kan du se frem til fantastiske og kulturelle oplevelser!

I Tyrkiet finder du et væld af fantastiske oplevelser, kulturelle seværdigheder og flot natur, som kan kombineres med badeferie på de skønne børnevenlige strande. Mange danske chartergæster vælger Tyrkiet, da landet kan prale af at have omkring 300 solskinsdage om året og du kan få meget ferie for pengene. Den lokale befolkning i Tyrkiet er venlige og gæstfrie, og ønsker du at gå på shopping, kan du med fordel købe spændende varer og souvenirs med hjem til familie og venner fra de lokale basarer og markeder. 

Det tyrkiske køkken er et af de bedste køkkener i verden, og er derfor også en oplevelse i sig selv. Det byder på langt mere end den kendte kebab, og du skal ikke snyde dig selv for at prøve deres populære meze, som består af små tyrkiske forretter. Prøv også en tyrkisk te, som er nationaldrikken i Tyrkiet. Hvis du vil opleve de mere autentiske og gastronomiske oplevelser, anbefaler vi, at du bevæger dig ned til de små lokale restauranter, som ofte findes i de små gader.

Lyder en sommerferie i Tyrkiet som noget for dig? Se vores udbud af tyrkiske rejsemål hér: