De blå grotter
Kalamaki stranden
Banana Beach
De blå grotter
Cameo øen
Laganas hovedgade
Laganas stranden
Agios Nikolaos
Kalamaki strand
Alykanas stranden
Cape Keri
Agios Sostis
Marathonisi
Marathonisi
Zakynthos by
Laganas stranden
Anafonitria klostret
Zakynthos by
Zakynthos by
Grotter langs kysten
Grotter langs kysten
Navagio strand
St. Nicholas Beach og Banana Beach
St. Nicholas Beach og Banana Beach
Keri fyrtårn
Agios Nikolaos
Makris Gialos stranden
Porto Vromni stranden
Korithi
Porto Roxa strand
Porto Roxa
Trapper ned til de blå grotter
Xigia strand
Zakynthos by
Zakynthos by
Marathonisi

Rejser til Zakynthos

Zakynthos er i særdeleshed elsket for sine brede, gyldne, børnevenlige sandstrande samt sit skønne, behagelige klima.

Oplev Skildpaddernes Ø

Zakynthos er den sydligste beliggende og tredje største af De Ioniske Øer, og er i særdeleshed elsket for sine brede, gyldne, børnevenlige sandstrande samt sit skønne, behagelige klima. Landskabet er frodigt og prydet med sølvgrønne olivenlunde, citrusplantager, etagemarker med vinplanter samt smukke cypresser og eukalyptus træer.

Øen brillerer med fantastiske udsigtspunkter, som du måske kender fra græske postkort. På nordkysten finder man øens vartegn; skibsvraget ved Navaghio Beach - et smuglerskib der i 1980 skyllede op på stranden under en storm. I dag ligger skibet fortsat på stranden, som er omringet af de stejle, hvide klipper, der står i skarp kontrast til det smukke turkise hav. Et andet smukt udsigtspunkt er ved Bohali, hvor man fra ruinerne af den venetianske borg har en imponerende udsigt over øens hovedby; Zakynthos By og dens travle havn samt mange farverige bygninger. Byens er bestemt et besøg værd og man kan her gå på opdagelse i de snørklede gader, hvor man finder lokale forretninger, caféer, spisesteder og fortovscaféer. I Zakynthos By finder man desuden kirken som er tilegnet Skt. Dionysios.

Zakynthos er desuden berømt for, at være et af de største ynglesteder for den truede havskildpadde Caretta Caretta og er derfor igennem årene blevet kendt som Skildpaddernes Ø. Havskildpadderne finder man oftest i Laganas-bugten ved øens sydkyst, og det er blandt andet hér du finder den mest lavvandede og børnevenlige strand, som foruden turister også lægger sand til de mange skildpadder, som benytter strandene som yngleplads fra maj til august. Stranden bliver derfor patruljeret af UNESCO, hvis opgave er at beskytte skildpadderne og deres reder.

Feriebyen Laganas

I Laganas-bugtens vestlige ende finder man den livlige ferieby, Laganas. Byens primære attraktion er uden tvivl den brede, gyldne sandstrand som er særdeles børnevenlig. Her udlejes liggestole, parasoller og har man lyst til at give sig i kast med vandsport er der ligeledes udlejning af cykel-både, kajakker, bananbåde og meget andet. Melder sulten eller tørsten sig skal man heldigvis ikke langt væk, da der langs med strandkanten findes der et bredt udvalg af strandbarer som tilbyder kølige drikkevarer og lettere snack menuer. For enden af stranden finder man byens havn, hvor lystbåde, fiskerkuttere og turistbåde ligger side om side. Herfra kan man også gå via gangbro over til Bryllupsøen, som eftersom er blevet lidt af et tilløbsstykke. Langs med byens hovedgade findes et bredt udvalg af restauranter, caféer, butikker og de mange barer og diskoteker bidrager til det pulserende natteliv, som Laganas ligeledes er kendt for.

Læs mere
OPLEV Zakynthos

Udflugter på Zakynthos

Oplev Zakynthos med vores danske rejseledere, der vil give dig personlige og uforglemmelige ferieoplevelser.

Tilmelding til udflugterne skal ske til SunCharters rejseledere på rejsemålet eller via vores Gæste App senest 24 timer før den pågældende udflugts begyndelse. Udflugterne kan ikke bestilles online.

Udflugterne har begrænset antal pladser og vi anbefaler derfor, at du bestiller din udflugt i god tid. Vi tager forbehold for prisændring, aflysning eller ændring som følge af manglende tilslutning, eller hvis vejret ikke lever op til kravene for gennemførsel af udflugten. Derudover gør vi opmærksom på, at udvalgte udflugter er sæsonbetinget, hvorfor vores udflugtsprogram kan variere efter høj- og lavsæson og ikke alle udflugter kan garanteres hele sæsonen. Alderen for børn er til og med 11 år. Børn under 2 år er gratis. 

Læs mere
Afgange samme weekend

Alternative rejsemål

Vores andre gæster kigger også på

Næste >