Luk besked

Aktuel information om coronavirus

Læs mere hér

God service hele vejen rundt

Hos SunCharter er vi meget opmærksomme på at levere god service hele vejen rundt. Vores dygtige rejseledere på destinationerne er med til at sørge for at alt er perfekt i forhold til din ferie. De vil gennem hele dit ophold være yderst tilgængelige og skulle en situation opstå, hvor du ønsker at informere om en mangel på din ferie, er det vigtigt, at du kontakter vores rejseledere med det samme.
Vi ønsker at løse alle situationer hurtigst muligt, så ferien kan leve op til det høje kvalitetsprodukt, vi er kendt for at levere.

Inden afrejse

Det er vigtigt, at du kontrollerer, at dit rejsebevis er korrekt straks efter bestilling af din rejse. Hvis der er en fejl, så kontakt en af SunCharters rejsekonsulenter hurtigst muligt, så fejlen kan blive rettet. Dette gøres på telefon 70 345 097, via hjemmesidens chatfunktion eller på e-mail info@suncharter.dk. Når du betaler depositum og/eller den fulde pris, ved mindre end 60 dage til afrejse, bekræfter du at have accepteret de på rejsebeviset angivne informationer.

På ferien

Vores dygtige rejseledere på destinationerne er med til at sørge for, at alt er perfekt i forhold til din ferie. De vil igennem hele dit ophold være yderst tilgængelige. Skulle en situation opstå, hvor du oplever en mangel på din ferie, anbefales det, at du straks kontakter vores rejseledere. Vi ønsker at løse alle situationer hurtigst muligt, så ferien med SunCharter kan leve op til det høje kvalitetsniveau, vi er kendt for at levere.

Efter ferien

Skulle det ske, at en løsning ikke er fundet på destinationen i samarbejde med SunCharters rejseledere, kan vores serviceafdeling kontaktes på kundeservice@suncharter.dk.

Al reklamation foregår skriftligt, og dit bookingnummer skal angives i emnefeltet.

Har du indgået en aftale med rejselederne om en tilfredsstillende løsning på destinationen, betragter SunCharter sagen som løst, og yderligere kompensation er ikke mulig. SunCharter forbeholder sig retten til at afvise reklamationer modtaget mere end 28 dage efter hjemkomst.