Arion Sea Side Hotel m/Mini All inclusive
Din søgning
24-05-2024
1 uge
Antal værelser: 24-05-2024
2 voksne og 0 børn
Ret din søgning
Luk din søgning
Altid direkte rejser
Skønt, lille hotel med hyggeligt poolområde og strand

Arion Sea Side Hotel er beliggende direkte ud til kysten med en høj beliggenhed og en betagende udsigt over det Ioniske Hav. Hotellet er et mindre morgenmadshotel, hvor værelsesbygningerne er placeret direkte ved hotellets hyggelige poolområde. Ved hotellets solterrasse finder du også liggestole, skyggesejl og poolbar og blot 100 meter fra hotellet ligger en hyggelig strand.

Skønt, lille hotel med hyggeligt poolområde og strand

Arion Sea Side Hotel er beliggende direkte ud til kysten med en høj beliggenhed og en betagende udsigt over det Ioniske Hav. Hotellet er et mindre morgenmadshotel, hvor værelsesbygningerne er placeret direkte ved hotellets hyggelige poolområde. Ved hotellets solterrasse finder du også liggestole, skyggesejl og poolbar og blot 100 meter fra hotellet ligger en hyggelig strand. Hotellet byder på få men fine faciliteter. Her finder du bl.a. et hyggeligt poolområde med liggestole, skyggesejl og poolbar, hvorfra de inkluderede drikkevarer kan nydes. Gratis udlån af pool- og strandhåndklæder. Der tilbydes gratis Wi-Fi på hotellet. Vi gør opmærksom på, at internetforbindelsen kan være varierende og udfald kan forekomme.

Beliggenhed

Hotellet har en rolig og tilbagetrukken beliggenhed. Indenfor 600 meter findes dog et par hyggelige tavernaer og indkøbsmuligheder. Den nærmeste by, Paleros, ligger ca. 5 km fra hotellet. Her findes et fint udvalg af restauranter, fortovscaféer, barer og enkelte indkøbsmuligheder. Det hele er centreret omkring byens torv og den lille lystbådehavn. Hotellet ligger desuden kun 100 meter fra den nærmeste strand. Stranden er med småsten, hvorfor badesko anbefales. Man flyver til Preveza lufthavn, hvorfra der blot er ca. 30 minutters kørsel gennem det flotte bjergrige græske landskab til Paleros. Vi gør opmærksom på at der kan forekomme ventetid i lufthavnen, grundet samkørsel med gæster, der ankommer med et andet fly.

Værelser

Alle værelser har bad/toilet, minikøleskab, kaffe faciliteter, elkedel, aircondition samt balkon eller terrasse. I 1-vær. lejlighederne er der desuden en mindre kitchennette med service, men ingen kogeplade eller ovn.

Pension

Opholdet på Arion Sea Side Hotel er med Mini All Inclusive, hvilket inkluderer morgenmad fra buffet samt frie, lokale drikkevarer. De inkluderede drikkevarer kan nydes i hotellets poolbar, som i perioder kan være selvbetjent.

Morgenmad: kl. 08.00 – 10.00
Drikkevarer: kl. 10.00 – 20.00

De frie lokale drikkevarer inkluderer vand, sodavand, øl, lokale vine, kaffe, te samt en lokal græsk cocktail med vodka, som er den eneste spiritus, der tilbydes.

Lavsæson

Vi gør opmærksom på, at der er lavsæson i Paleros i maj og oktober måned, hvor mange tavernaer, butikker og offentlige forlystelser ikke kan have åbnet endnu eller kan have påbegyndt nedlukning.

Ind- og udtjekning fra hotellet

Dette er som regel senest kl. 11.00 på afrejsedagen. For senere check-ud forhør direkte på hotellet. Kan dette lade sig gøre, er det ofte mod en ekstra betaling direkte til hotellet.

Miljøafgift i Grækenland pr. 1/1-2024

De lokale myndigheder i Grækenland har indført en miljøafgift på hotelovernatninger fra og med den 1. januar 2018. Afgiften betales direkte til hotellet ved check-in enten kontant eller med kreditkort og er ikke inkluderet i rejsens pris.
Pris pr. værelse pr. nat varierer fra € 1,50 - € 10,00. Der vil derfor maksimalt blive opkrævet € 70,- og dette ved en uges ophold på et 5-stjernet hotel/lejlighed. Bemærk at rejseselskabets klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering, som ligger til grund for afgiftens størrelse.

Læs mere
Mini All Inclusive
Strand
100 m
Centrum
5 km
Pool
Ja
Børnepool
Nej
Se alle fakta om hotellet
Pension: Mini All Inclusive
Afstand til strand: 100 m
Afstand til centrum: 5 km
Antal værelser: 13
Etager: 2
Indkøb: 500 m
Mini Marked: Nej
Børneaktiviteter: Nej
Legeplads: Nej
Mulighed for havudsigt: Ja
Aircondition (A/C) (evt. mod gebyr): Ja
Safetyboks (evt. mod gebyr): Nej
Hårtørrer: Ja
Køleskab: Ja
Minibar: Ja
WiFi på værelset: Ja
Balkon / Terrasse: Ja
TV: Ja
Barneseng (evt. mod gebyr): Nej
Underholdning: Nej
Wellness: Nej
Fitnessrum: Nej
Lufthavn: 30 km
Elevator: Nej
Reception: Nej
Restaurant: Nej
Bar: Nej
Pool: Ja
Antal pools: 1
Børnepool: Nej
Håndklædeservice (evt. mod gebyr): Ja
Gratis solsenge: Ja
Parasoller: Ja
WiFi på hotellet: Ja
Shuttlebus til stranden: Nej
Rengøring: Ja
Rejseoplysninger:

Energisikring - Undgå uventede meromkostninger

Vi ønsker, at du som rejsende, er sikret mod en efteropkrævning som følge af ekstraordinære prisstigninger på f.eks. brændstof.

Tilkøb Energisikring for kun kr. 149,- pr. person

Din garanti mod en eventuel efteropkrævning. Læs mere her.

Charterpakken:
Inklusiv:
  • Mad på flyet
  • Bagage
  • Transfer
Normal pris:
887 DKK
Din pris:
799 DKK pr. person
Valgfrie tillæg:

Bagage:
1 stk. a 20 kg t/r 349 DKK
Mad på flyet:
Standard menu t/r 249 DKK
Bustransfer:
Lufthavn - hotel t/r 289 DKK
Aalborg Lufthavn Lounge:
Adgang til lounge på udrejsedagen 129 DKK
Specifikke flysæder:
Bagerst i kabinen: 125 DKK pr. pers. pr. vej 
Forrest i kabinen: 150 DKK pr. pers. pr. vej
Ekstra benplads: 295 DKK pr. pers. pr. vej
To bagerste rækker: 100 DKK pr. pers. pr. vej

Se hotellets
beliggenhed hér
Åben kort 

Det mener vores gæster

om Arion Sea Side Hotel m/Mini All inclusive
Din gæstebedømmelse
Din mening betyder meget for os, og rigtig mange gæster bruger andre rejsendes anbefalinger, når de selv skal vælge deres næste rejse.
Derfor opfordrer vi dig til at fortælle om dine oplevelser på din ferie og give din bedømmelse af rejsemålet og hotel.
Giv dine oplevelser en karaktér