Stranden ved Thalassa Hotel
Nabobyen Mytikas
Porto Katsiki, Lefkas

Rejser til Paleros

Paleros er en lille idyllisk by med smukke strande og stemningsfyldte, uspolerede omgivelser. Kort fortalt emmer området af ægte græsk charme.

Det Autentiske Grækenland

I Paleros findes de perfekte rammer for en fantastisk ferieoplevelse for både familien og parret - omend du søger en afslappende daseferie ved områdets magiske strande eller spændende oplevelser, hvor du kan tage med vores rejseledere på udflugter. Det er også muligt leje en bil og køre på opdagelse på det græske fastland på egen hånd. Der findes ingen lokalbusser i området.

Turismen er så småt begyndt at blomstre i Paleros, men den græske charme og det lokale liv er stadig det som karakteriserer byen. Et besøg i Paleros er en unik mulighed for at opleve det autentiske Grækenland, som du ikke finder på andre charterdestinationer.

Det græske fastland byder på enestående naturoplevelser og kendte kulturelle perler, som har præget historien og den græske mytologi igennem mange år. Tag på en bådtur og oplev de smukke omgivelser fra kystsiden samt de mange enestående seværdigheder og områdets spændende kulturhistorie.

Det smukke område er præget af charmerende sølvgrønne olivenlunde, vinmarker, pinjetræer og høje bjerge, der alt sammen bidrager til maleriske, græske omgivelser, som vi kender det bedst. Her er fantastiske muligheder for at opleve det ægte Grækenland på egen hånd.

Strande ved Paleros

Strandpromenaden i Paleros er byens centrum, og her finder man de hyggelige, lokale restauranter, barer, tavernaer og enkelte butikker.

I området findes flere flotte strande, som er ideelle for både børn og voksne. Stranden i centrum af Paleros er lavvandet med større og mindre sten der giver havet sin karakteristiske azurblå farve. Ved stranden langs havnepromenaden, finder man et fint udvalg af restauranter og fortovscaféer. Hvis man bevæger sig lidt væk fra stranden finder man souvenirbutikker, som har alt man skal bruge for at få en hyggelig dag ved stranden.

Tager du ud af byen findes der ligeledes flere hyggelige strande nær Paleros, som bestemt er et besøg værd. Her kan Potamaki Beach blandt andet nævnes, som er beliggende kun omkring 3 km nord for centrum af Paleros. Potamaki Beach er en 2 km lang familievenlig sandstrand, som er særlig velegnet til børn, da vandet er lavt og bliver gradvist dybere. Her findes caféer, udlejning af liggestole og parasoller.

Begiver du dig længere mod vest finder du stranden Varko Beach, som er en af de smukkeste strande i området. Denne strand ligger ca. 10 km fra Paleros og er et oplagt sted at besøge, hvis du ønsker at udforske området på egen hånd. Varko Beach er kendt af de lokale som Paleros’ perle, der med sin majestætiske udsigt, rolige atmosfære og krystalklare vand indbyder til en afslappende dag ved havet.

Læs mere
OPLEV SIVOTA

Udflugter i Paleros

Oplev Sivota med vores danske rejseledere, der vil give dig personlige og uforglemmelige ferieoplevelser.

Tilmelding til udflugterne skal ske til SunCharters rejseledere på rejsemålet eller via vores Gæste App senest 24 timer før den pågældende udflugts begyndelse. Udflugterne kan ikke bestilles online.

Udflugterne har begrænset antal pladser og vi anbefaler derfor, at du bestiller din udflugt i god tid. Vi tager forbehold for prisændring, aflysning eller ændring som følge af manglende tilslutning, eller hvis vejret ikke lever op til kravene for gennemførsel af udflugten. Derudover gør vi opmærksom på, at udvalgte udflugter er sæsonbetinget, hvorfor vores udflugtsprogram kan variere efter høj- og lavsæson og ikke alle udflugter kan garanteres hele sæsonen. Alderen for børn er til og med 11 år. Børn under 2 år er gratis. 

Læs mere
Paleros

Cruise med delfiner

Denne dag vil vi se delfiner i det fri, bade i det klare blå hav og se den smukke græske natur fra havets overflade. Vi bliver kørt til Preveza, hvor vi derefter vil bevæge os langs havnen, hvor båden, Amvrakikos, afventende hviler ved kajen og venter på os. Vi sejler ud fra Preveza havn og bevæger os ud i den Ambrancianske golf, hvor vi vil få de helt fantastiske delfiner af se. I løbet af dagen vil der være et spise- og badestop, hvor vi hopper i fra båden og ned i det lækre azurblå hav. Resten af turen foregår nu på båden, hvor vi kan nyde Grækenlands fantastiske natur, til vi når tilbage til Preveza. På båden vil det være en god ide at medbringe drikkelse og snack. Der vil være drikkelse til maden. Maden består af fisk fra havet, kød, salat og en form for kartofler. Husk: Solcreme, badetøj, håndklæde, evt. snacks til turen. (En trøje i ydersæsonen, da det kan være lidt køligt på båden). Praktisk: Alt efter hotel bliver man hentet omkring kl. 08:00 og kan forvente sig at være tilbage i Paleros omkring kl. 14:30- 15:00. Frokost er inkluderet.
Vonitsa Marked

Vonitsa Marked

Tag med på den hyggeligste tur til den lokale by, Vonitsa. Bussen vil sætte os af tæt på det lokale frugtmarked, hvor der vil være rig mulighed for at købe de mest friske og lokalproducerede grøntsager.i byen. Det oser af græsk stemning og rigtig lækkert, lokalt frugt og den helt rigtige stemning på markedet.   Efter besøget på markedet, vil vi køre op til det gamle slot i Vonitsa. Her vil man kunne gå og opleve slottet på tæt hånd og nyde den helt fantastiske udsigt over den smukke Ambrancianske golf og Vonitsa by. Derefter tager vi ned og går en tur igennem den smukke skov omkring slottet og tilbage til byen, hvor du kommer helt tæt på de lokale bygninger, såsom bager og kirker.  Sidste stop på turen, er den helt fantastiske lille ø ved navn Kokumenitsa, som ligger ude i vandet og kan ses tydeligt fra promenaden. Der er et helt skovområde med mulighed for et flot kig ind til byen.
Hades floden
Parga

Hades floden og Parga

Herkules, Zeus, Hades, Hera og Afrodite. Nogle vil straks tænke på Disney filmen om Herkules, mens andre får ledt tankerne hen på den græske mytologi. Om det er barns minder eller religion, du associerer disse navne med, er du på rette spor. Ligegyldigt hvor dine tanker bliver ført hen, så træder vi et lille skridt ind i de Græske Guders verden, når vi på denne tur har mulighed for at sejle op af den turkisblå flod, som efter sigende skulle lede til Hades dødsrige. Første stop på turen er ved Hadesfloden, hvor vi sejler op langs floden. Betalte du ikke bådmanden for at komme ned til dødsriget, kan du følge med videre til næste stop, Parga. Inden vi bevæger os ned til kysten, skal vi op over byen hvorfra vi har adgang til slottet, som beretter om en lang og krigsfuld historie. Fra borgen tager vi trapperne, som fører os gennem de små fine lokale gader og ned til havnefronten. Inden turen går hjem, får I tid til at boltre jer i Pargas små gader blandt de pastelfarvede huse, butikker, cafeer og krystalklare vand, som omgiver byen. Her er der tid til at I kan finde noget godt at spise, sightseeing eller tage en dukkert i det lækre klare vand.
Afgange samme weekend

Alternative rejsemål

Vores andre gæster kigger også på