Esperides Resort
Mini All Inclusive & Ø-All Inclusive
Mulighed for tilkøb af pension: Ja

All Inclusive

Hyggeligt hotel med suveræn havudsigt

Velkommen til Esperides Resort på den eventyrlige græske ø Meganisi. Esperides Resort er et flot 4-stjernet hotel, med imponerende udsigt over Det Ioniske Hav og de omkringliggende naboøer.
Hotellet har en skøn stor solterrasse hvorfra man kan nyde solen og udsigten fra en liggestol og tage en svalende dukkert i den store pool, som ligeledes har integreret børnepool og jacuzzi. På Esperides Resort tilbydes der mod depositum gratis udlån af pool- og strandhåndklæder. Der tilbydes gratis WiFi i receptionsområdet. Vi gør opmærksom på at internettet i Grækenland har varierende dækning og at udfald kan forekomme.

Den populære strand Spilia Beach ligger ca. 1,5 km fra Esperides Resort. Her er der mulighed for leje af liggestole og WiFi og på stranden er der ligeledes beachbar. Hotellet tilbyder gratis bustransport til Spilia Beach eller Stravnam Beach én gang dagligt.  Ønsker man at besøge havnebyen Vathi eller den flotte Fanari strand, tilbydes der desuden daglig transport mod gebyr. Gæster som besøger Fanari stranden og lejer liggestole hér, vil få mulighed for at prøve kræfter med padle boards ganske gratis.

Hotellet ligger i kuperet terræn og kan derfor ikke anbefales til gangbesværede.

Beliggenhed

Esperides Resort ligger i udkanten af den mindre by Spartochori på Meganisi’s nordkyst, hvorfra man har en fænomenal udsigt over havet og naboøerne Lefkas og Skorpios. Hotellet er højt beliggende i rolige omgivelser over færgelejet Porto Spilia.

På afgangene til Meganisi flyver man til Preveza Lufthavn på det græske fastland, hvorfra der er ca. 1 times kørsel over naboøen Lefkas og fra havnebyen Nidri sejler man med færge i ca. 30 min det sidste stykke over til Meganisi. Bestiller man bustransfer hjemmefra tages der forbehold for, at der kan forekomme op til et par timers ventetid i Nidri ifm. den lokale færges tider. Der er mulighed for opbevaring af bagage, så man er fri til at nyde Nidris hyggelige lokale byliv, gå en tur langs havnepromenaden eller kigge i de mange små butikker.

Ø-All Inclusive

Som noget helt nyt har man ved ophold på Esperides Resort Ø-All Inclusive med i prisen, som giver én adgang til flere transporttilbud, så du får rig mulighed for, at udforske Meganisi’s mange seværdigheder og autentiske, græske omgivelser. Med Ø-All Inclusive er du derved klædt godt på til evt. selv at fylde din ferie med spændende oplevelser.
• Gratis færge fra Meganisi til Nidri på Lefkas t/r
• Gratis lån af cykel
• Gratis lån af scooter, som står til rådighed i op til 2 timer hver dag. Scooteren skal afleveres tilbage med fuld tank og forsikring afregnes separat til hotellet. Jf. nyeste lovgivning i Grækenland forudsætter lån/leje af scooter, at gyldigt kørekort med tilladelse til minimum AM (knallert, max 45 km/t) kan fremvises.

• Gratis lån af motorbåd i 1 time i løbet af opholdet. Brændstof afregnes med udlejer. Ønsker man mere tid som sin egen kaptajn, kan motorbåde udlejes på dagsbasis fra 80 euro.

Værelser

På Esperides Resort indlogeres man nydelige værelser, hvor der på hotellet tilbydes flere forskellige værelsestyper, som alle er indrettet med bad/toilet, TV, hårtørrer, køleskab, aircondition og safetyboks.

Dobbeltværelse med havudsigt:

Rustikt indrettede dobbeltværelser med plads til 2-3 personer eller 2-3 voksne + 1 barn (opredningsseng 180cm) Værelserne ligger på 1. eller 2. sal og har egen balkon med cafébord, stole samt en imponerende panoramaudsigt.

Dobbeltværelse med delvis/begrænset havudsigt & trin til terrasse:

Dobbeltværelserne er placeret i grundplan med mulighed for 1 opredning (Længde opredningsseng 180 cm). Fra værelset er der en lille trappe op til en dejlig solterrasse med to solsenge og parasol, dog kan der i ydersæsonen være begrænset sol på terrasserne.

Suite:

Hotellet råder over to suiter, der ligger på øverste etage i hotellets hovedbygning. Suiterne er på ca. 80 m2 og er indrettet med opholdsstue med sofa arrangement, to separate soveværelser med dobbeltseng og med plads til 3-4 voksne + 2 børn (opredningsseng 180 cm). Suiterne er indrettet med et bad/toilet til hvert soveværelse og har en dejlig tagterrasse med bord, stole, parasol og to solsenge, hvorfra man kan nyde den smukke udsigt.

Valg af bestemt værelsesnummer

Som noget helt unikt kan du forudbestille et bestemt værelsesnummer på Esperides Resort. Ønsker du at bo ved jorden, højt oppe eller er I flere som rejser sammen, kan du forudbestille værelser, så I kommer til at bo så tæt på hinanden som muligt. Forudbestilling af et bestemt værelsesnummer koster kr. 500,- pr. uge pr. værelse.
Værelserne 325+326 er med connecting doors.

Pension

Opholdet på Esperides Resort er med Mini All Inclusive der inkluderer morgenmad, som serveres fra buffet i hotellets restaurant samt frie lokale drikkevarer i løbet af dagen, som omfatter kaffe, the, lokale mærker af øl, vin, sodavand og spiritus.
Morgenmad 07:30 - 9:30
Drikkevarer 10:00 - 22:30

Du har desuden mulighed for at opgradere til All Inclusive

Pris pr. voksen pr. uge: 800 DKK
Pris pr. barn pr. uge: 500 DKK

Morgenmad 07:30 - 9:30
Frokost 12:30 - 14:00
Snacks
15:00 - 16:00
Is til børn u. 12
15:00 - 16:00
Aftensmad
19:00 - 21:00
Drikkevarer 10:00 - 22:30

Hovedmåltiderne i All Inclusive serveres fra buffet. På grund af hotellets størrelse må der kun forventes et mindre udvalg i buffeten. Aftensmaden ved All Inclusive består typisk af et udvalg af 2-3 lune retter med tilbehør, grøntsager, suppe og brød samt frugt og dessert.

*Is serveres til børn under 12 år.
Baren lukker kl. 23:00, hvor de drikkevarer som bestilles efter kl. 22:30 afregnes med hotellet.
Hotellet kan til enhver tid ændre tidsrummene, uden at SunCharter kan stilles til ansvar for.

Lavsæson

Vi gør opmærksom på, at der er lavsæson på Meganisi i maj og oktober måned, hvor mange tavernaer, butikker og offentlige forlystelser ikke kan have åbnet endnu eller kan have påbegyndt nedlukning.

VisitSun hotel med mange fordele

Esperides Resort er ét af vores populære VisitSun hoteller. Her får du en række fordele som bl.a. direkte transfer til/fra lufthavnen og gratis WiFi. Læs mere om vores VisitSun koncept her

Ind – og udtjekning fra hotellet

Indtjekning på værelset kan som regel først ske fra klokken 15.00 grundet klargøring fra forrige gæster. I enkelte tilfælde kan det lade sig gøre at få sit værelse tidligere. Såfremt dette er muligt, oplyses det ved ankomst til hotellet. På hjemrejsedagen skal værelset på de fleste hoteller forlades mellem kl. 11.00 og kl. 12.00. Ønsker man at beholde værelset i længere tid, skal man forhøre sig om muligheden direkte på hotellet. Kan dette lade sig gøre, må der forventes en ekstra betaling, som afregnes direkte med hotellet.

Miljøafgift i Grækenland pr. 1/1-2024

De lokale myndigheder i Grækenland har indført en miljøafgift på hotelovernatninger fra og med den 1. januar 2024. Afgiften betales direkte til hotellet ved check-in enten kontant eller med kreditkort og er ikke inkluderet i rejsens pris.
Pris pr. værelse pr. nat varierer fra € 1,50 - € 10,00. Der vil derfor maksimalt blive opkrævet € 70,- og dette ved en uges ophold på et 5-stjernet hotel/lejlighed. Bemærk at rejseselskabets klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering, som ligger til grund for afgiftens størrelse.

Faciliteter

 • hotelfaciliteter
 • byggeår 2006
 • etager 3
 • værelser 58
 • elevator Nej
 • reception Ja
 • bar Ja
 • pool bar Ja
 • antal pools 1
 • børnepool Ja
 • fitnessrum Nej
 • wifi på hotellet Ja
 • legeplads Nej
 • børneaktiviteter Nej
 • indkøb 600
 • værelsesfacilitier
 • balkon / terrasse Ja
 • tv Ja
 • elkedel Nej
 • køleskab Ja
 • minibar Ja
 • hårtørrer Ja
 • pension
 • mini all inclusive Ja
 • all inclusive Nej
 • morgenmad Nej
 • helpension Nej
 • afstande
 • centrum 800 m
 • strand 1.5 km
 • indkøb 600 m
 • lufthavn 50 km
Næste >

Meganisi

Overalt på øen er der en spektakulær udsigt og naturoplevelser ud over det sædvanlige, med de fantastiske bugte og deres fredfyldte strande, som bliver flittigt besøgt af lystsejlere fra hele verden. Vil man selv udforske øens indbydende bugter og smukke kyststrækning, kan det varmt anbefales at man lejer en båd og bruger en dag på vandet, som sin egen kaptajn.
Vil man begive sig på opdagelse rundt på øens landeveje, kan man med fordel leje en scooter eller cykel. Så vil man hurtigt opleve den unikke og autentiske stemning som hersker på Meganisi, når den forbipasserende lokale græker hilsner eller en flok geder vælger at krydse vejen til den næste olivenlund. Tager man rundt på egen hånd, kan man besøge den populære strand Fanari Beach, hvortil der tilbydes bustransport fra Esperides Resort mod gebyr.
Fra Meganisi er der udsigt til den privatejede ø Skorpios, hvor den kendte rigmand Aristoteles Onassis i 1968 giftede sig med præsident-enken Jacqueline Kennedy. Det var startskuddet til den store turisme på Lefkas. De mange journalister, der dækkede bryllupsceremonien boede i og omkring Nidri og blev dermed områdets første turister.

Vil du læse mere om Meganisi? Åben siden i ny fane her.

Anbefalede hoteller til dig