Bella Vraka
Meteora - verdensarv
Meteora - verdensarv

Rejser til Sivota

Sivota er også kendt som "Det Græske Caribien" og den lille charmerende kyst- og ferieby med en virkelig hyggelig havnepromenade er et af de smukkeste steder på det græske fastland.

Lad dig fortrylle af "Det Græske Caribien"

Lige ud til kysten med udsigt til de frodige, grønne øer i området, finder du dette billedskønne område, som blandt grækerne selv er kendt som ”Det Græske Caribien”. Faktisk kan vi ikke andet end at give dem fuldstændig ret! Selve byen og området omkring er virkelig et af de smukkeste steder i Grækenland. Her finder du krystalklart vand, smukke og frodige ubeboede øer og den mest charmerende natur, som hovedsageligt består af oliventræer, cypres og pinjeskov. Dette uberørte sted byder på en overvældende og enestående skønhed, som kan anbefales for enhver, der søger nye ferieoplevelser i det græske.

Selve byen Sivota er en naturskøn kystby, hvor der findes en helt unik charme og græsk stemning. Byen ligger på det græske fastland, på den vestlige del, og blot 10 km fra sydspidsen af Korfu. Den lille kystby har alt, hvad en ferieby skal indeholde, for at man får en perfekt ferie. Selve havneområdet er smukt som et postkort og har et rigtig godt udvalg af stemningsfyldte tavernaer, hyggelige caféer, små butikker, smukke kirker og imponerende lystbåde. Strandene i området er meget populære og er aldrig overfyldte, selvom interessen for området er steget gevaldigt fra både udenlandske og græske turister i de seneste år. Strandene er generelt en blanding af sand og sten og krystalklart vand, hvilket bl.a. gør området helt ideelt til at gå på opdagelse under havets overflade med dykkerbriller og snorkel. I området omkring Sivota by finder du både klassiske strande med små tavernaer og en summen af liv samt små, uberørte bugter, hvor du kan have det hele for dig selv. ”Bella Vraka” stranden er den ikoniske strand, som kan nås ved at krydse havet til fods over på den lille ø på den anden side.

Turismen i Sivota er fortsat på et moderat niveau, selvom området i de seneste år er blevet en eftertragtet feriedestination for kræsne grækere.

Kystbyen og dets omkringliggende bugter er velbesøgte af lystsejlere fra hele Europa, der sejler hertil for at nyde de ubeboede øer og mange eksotiske bugter med uberørte strande. De antikke små kystbyer, hvor man møder en ægte, græsk gæstfrihed er også en af grundende til, at mange lystbåde gør stop i området.

Et ta’ selv bord af græske oplevelser

Er du til at gå på eventyr, giver beliggenheden på det græske fastland fri adgang til et væld af oplevelser. Vi kan især anbefale at leje en scooter eller bil og opleve de antikke bjerglandsbyer, bjergplateauer, kirker, klostre, den ubeskrivelige natur eller den spændende historie, der har efterladt tydelige spor i området.

De nærmeste, og største seværdigheder, skal opleves med båd fra vand siden. Dette område er så unikt, og er man på ferie her, er det helt klart et must at tage på opdagelse med båd. Dette kan bl.a. gøres ved at leje en lille motorbåd og selv tage afsted som kaptajn eller deltage på en af vores arrangerede udflugter, hvor vi har udvalgt de bedste oplevelser til jer. Vil man gerne opleve øerne i bugten og de nærliggende skjulte strande, er det den absolut nemmeste måde at transporteres rundt. I Sivota er det også muligt at hoppe på en vandtaxa, som kan tage dig billigt rundt i dette naturparadis.

Hotelstandarden i Sivota og området omkring er generelt højt, da størstedelen af hotellerne er relativt nye og placeret i eller omkring byen eller langs kysten med den smukkeste udsigt.

Når vi rejser til Sivota, flyver vi til Preveza lufthavn, hvorefter transferen til Sivota er omkring 1 time og 45 minutter.

Området kan ikke anbefales til gangbesværede, da mange af stederne ligger i kuperet terræn. Ønsker du alligevel at besøge Sivota, kan vi anbefale dig at finde et hotel omkring havneområdet, da dette område er mest fladt.

Læs mere
OPLEV SIVOTA

Udflugter i Sivota

Oplev Sivota med vores danske rejseledere, der vil give dig personlige og uforglemmelige ferieoplevelser.

Tilmelding til udflugterne skal ske til SunCharters rejseledere på rejsemålet eller via vores Gæste App senest 24 timer før den pågældende udflugts begyndelse. Udflugterne kan ikke bestilles online.

Udflugterne har begrænset antal pladser og vi anbefaler derfor, at du bestiller din udflugt i god tid. Vi tager forbehold for prisændring, aflysning eller ændring som følge af manglende tilslutning, eller hvis vejret ikke lever op til kravene for gennemførsel af udflugten. Derudover gør vi opmærksom på, at udvalgte udflugter er sæsonbetinget, hvorfor vores udflugtsprogram kan variere efter høj- og lavsæson og ikke alle udflugter kan garanteres hele sæsonen. Alderen for børn er til og med 11 år. Børn under 2 år er gratis. 

Læs mere
Shuttlebus

Shuttle: The view - Sivota - The view

Shuttle service til og fra strandene i Sivota. Ved køb, er både turen ud og hjem inkluderet. (Se bustider nedenunder) Bustur ud: The view (11:40) - Drafi (11:45) - Mikri Ammos (11:50) - Mega Ammos (11:55) - Sivota (12:00) Bustur hjem: Sivota (16:20) - Mega Ammos (16:25) - Mikri Ammos (16:30) - Drafi (16:35) - The view (16:40)
Shuttlebus

Shuttle: Sivota - The view - Sivota

Shuttle service til og fra strandene i Sivota. Ved køb, er både turen ud og hjem inkluderet. (Se bustider nedenunder) Bustur ud: Sivota (11:20) - Mega Ammos (11:25) - Mikri Ammos (11:30) - Drafi (11:35) - The view (11:40) Bustur hjem: The view (16:00) - Drafi (16:05) - Mikri Ammos (16:10) - Mega Ammos (16:15) - Sivota (16:20)
Shuttlebus

Shuttle: The view - Sivota - The view

Shuttle service til og fra strandene i Sivota. Ved køb, er både turen ud og hjem inkluderet. (Se bustider nedenunder) Bustur ud: The view (10:40) - Drafi (10:45) - Mikri Ammos (10:50) - Mega Ammos (10:55) - Sivota (11:00) Bustur hjem: Sivota (15:40) - Mega Ammos (15:45) - Mikri Ammos (15:50) - Drafi (10:55) - The view (16:00)
Shuttlebus

Shuttle: The view - Sivota - The view

Shuttle service til og fra strandene i Sivota. Ved køb er både turen ud og hjem inkluderet. (Se bustider nedenunder) Bustur ud: The view (11:40) - Drafi (11:45) - Mikri Ammos (11:50) - Mega Ammos (11:55) - Sivota (12:00) Bustur hjem: Sivota (16:20) - Mega Ammos (16:25) - Mikri Ammos (16:30) - Drafi (16:35) - The view (16:40)
Shuttlebus

Shuttle: The vIew - Sivota - The view

Shuttle service til og fra strandene i Sivota. Ved køb er både turen ud og hjem inkluderet. (Se bustider nedenunder) Bustur ud: The view (1o:40) - Drafi (10:45) - Mikri Ammos (10:50) - Mega Ammos (10:55) - Sivota (11:00) Bustur hjem: Sivota (15:40) - Mega Ammos (15:45) - Mikri Ammos (15:50) - Drafi (15:55) - The view (16:00)
Shuttlebus

Shuttle: Sivota - The vIew - Sivota

Shuttle service til og fra strandene i Sivota. Ved køb er både turen ud og hjem inkluderet. (Se bustider nedenunder) Bustur ud: Sivota (11:20) - Mega Ammos (11:25) - Mikri Ammos (11:30) - Drafi (11:35) - The view (11:40) Bustur hjem: The view (17:00) - Drafi (17:05) - Mikri Ammos (17:10) - Mega Ammos (17:15) - Sivota (17:20)
Shuttlebus

Shuttle: The View - Sivota - The view

Shuttle service til og fra strandene i Sivota. Ved køb er både turen ud og hjem inkluderet. (Se bustider nedenunder) Bustur ud: The view (11:45) - Drafi (11:50) - Mikri Ammos (11:55) - Mega Ammos (12:00) - Sivota (12:05) Bustur hjem: Sivota (16:10) - Mega Ammos (16:15) - Mikri Ammos (16:20) - Drafi (16:25) - The view (16:30)
Shuttlebus

Shuttle: Sivota - The vIew - Sivota

Shuttle service til og fra strandene i Sivota. Ved køb er både turen ud og hjem inkluderet. (Se bustider nedenunder) Bustur ud: Sivota (11:20) - Mega Ammos (11:25) - Mikri Ammos (11:30) - Drafi (11:35) - The view (11:40) Bustur hjem: The view (16:30) - Drafi (16:35) - Mikri Ammos (16:40) - Mega Ammos (16:45) - Sivota (16:50)
parg1
busparga
nn
bb

Parga By Night

Ikke langt fra Sivota, på Grækenlands vestkyst, ligger byen Parga. Omgivet af pinje- og oliventræer smyger de små huse sig op langs bjergsiden i en blød runding, alt imens byen summer af liv og hygge. Ved ankomst til Parga, går vi samlet langs havnepromenaden. Blandt de skæve gader ligger det lille autentiske olivenoliemuseum, Paragaea, som tager os med tilbage i tiden. Her udvandt man før i tiden olivenolie med håndkraft og remedier, der stadig den dag i dag er bevaret. Vi får herefter mulighed for at smage på de forskellige olivenolier, tapenader og olivendressinger - alt sammen produceret af selv samme familie. Hvis der er åben til den velbevarede borgruinen, tager vi gåturen op til toppen af bakken med fantastisk udsigt over byen og det Ioniske øhav. Her er der rig mulighed for at tage det perfekte feriebillede, og gå på opdagelse i den forhistoriske stortid. Borgen blev bygget i det 11. århundrede, og blev i sin tid brugt til at beskytte byen mod pirater og tyrkere fra både fastlandet og havet. Efter et historisk indblik, er der tid på egen hånd til at udforske Pargas autentiske omgivelser, med mange små hyggelige gader, butikker og især de græske tavernaer, der serverer lokale specialiteter, som man kan nyde inden turen går tilbage til Sivota. Husk: Kamera, en trøje til aftentimerne, gode sko og eventuelt kontanter til museet. Vær opmærksom på at entrebilletten på 4€ til olivenoliemuseet, samt middag ikke er inkluderet.
mmm

Vingårdstur

Dagens vintur er en tur til en lokal vinmager! Vi besøger Alexandros, en 3. generations indbygger i Filiates, som bor i et traditionelt græsk stenhus. Han er 2. generations vinmager. Alexandros er uddannet vinkemiker i Italien. Han overtog den lille vinfabrik fra sin far, og har allerede siden 2016 fordoblet vingårdene! Han har beholdt den karakteristiske måde, hvorpå de laver vinen i hånden! Under dagens program vil vi bl.a. besøge Alexandros’ første vindgård. Han vil fortælle os om hans historie, vise os vingården og forklare os om området, jorden og de sorter, der bruges her. Vi skal også prøve tre vine - en rød, en hvid og en rose, ledsaget med olivenolie, oliven og brød. Der bliver tid til at shoppe og så fortsætter vi til Fru Zoi i landsbyen Dafni, kun 5 minutter væk, hvor vi skal have en traditionel let frokost med blandet grøn salat, en butter cheese pie og grøntsagstærte, ved siden af floden og under den tykke skygge af plantaintræerne.
Afgange samme weekend

Alternative rejsemål

Vores andre gæster kigger også på