Sivota Diamond Spa Resort
Helpension
 • Luksushotel
Mulighed for tilkøb af pension: Nej

Lækkert luksushotel med panoramaudsigt

Hotel Sivota Diamond Spa Resort er perfekt beliggende på toppen af en bakke og har en imponerende udsigt til det smukke hav og de mange smukke øer i området. Arkitekten bag hotellet har virkelig opnået sine mål med at bygge et unikt hotel i rustik stil i enestående omgivelser. Hotellet er opført i rå kampesten kombineret med et utal af flotte detaljer og udsøgte materialer.

Overalt er det den betagende udsigt, som brænder sig fast på nethinden. Solterrassen er en verden for sig med sine imponerende azurblå swimmingpools og skønne opholdsområder med solstole og parasoller. Sivota Diamond Spa Resort har fået tildelt flere æresbevisninger grundet det høje service- og kvalitetsniveau og ikke mindst de skønne omgivelser. Sivota Diamond Spa Resort er det perfekte ferieparadis, og stedet kan anbefales til alle, dog ikke gangbesværede, da hotellet er bygget i kuperet terræn med en del trapper.

Fra receptionen træder du ud på hotellets skønne solterrasse med imponerende panoramaudsigt. Her findes 3 dejlige swimmingpools, hvoraf den ene har afskærmet børnepool. Der er liggestole og parasoller til fri afbenyttelse. I hotelbaren kan der bestilles kølige forfriskninger, som kan nydes i solstolen eller i den udendørs lounge. Buffetrestauranten ligger ligeledes i forbindelse med pool-området, så der er rig mulighed for at nyde maden og udsigten enten indendørs eller fra den overdækkede terrasse. Sivota Diamond Spa Resort har endvidere a’la carte restaurant (kan være lukket i ydersæson), et mindre fitnessrum samt gode konferencefaciliteter. Poolhåndklæder står til gratis rådighed - dog betales et depositum, som tilbagebetales ved aflevering. Der tilbydes gratis Wi-Fi. Vi gør opmærksom på, at internetforbindelsen kan være varierende og udfald kan forekomme. Sivota Diamond Spa Resort råder over et dejligt spaområde med mulighed for dampbad, sauna og indendørs swimmingpool samt forskellige former for behandlinger mod gebyr. Der er ingen adgang for børn under 16 år i spaområdet. Hotellet tilbyder vaskeri-service mod gebyr.

Beliggenhed

Hotellet ligger på bjergskråningen over den charmerende ferieby Sivota - også kaldet "det græske Caribien".  Der er cirka 10 minutters gang i kuperet terræn til byens centrum og omkring 800 m. til den nærmeste strande. Man flyver til lufthavnen i Preveza, hvorfra der er godt 1 time og 30 minutters kørsel gennem det flotte landskab til Sivota.

Værelser

Indkvarteringen foregår i flotte og moderne værelser af forskellig størrelse. Alle værelser er elegante og smagfuldt indrettet med bad/toilet, hårtørrer, telefon, TV, køleskab/minibar, gratis aircondition, gratis safetyboks samt balkon eller terrasse. Der er mulighed for at låne babyseng og elkedel. Check-ud på Sivota Diamond Spa Resort er typisk kl. 11.00 på afrejsedagen.

Dobbeltværelse (2-3 personer), ca.21 m2.


Dobbeltværelser har som udgangspunkt udsigt mod havnen og bjergene.


Bungalow med havudsigt (2-3 personer), ca. 24-28 m2.


Alle værelser i bungalow har balkon og udsigt mod havet. Der er 4-6 værelser i hver bungalow, så man har ikke sin egen bungalow.
Rejser I flere familier sammen, er der mulighed for connecting door mellem værelse 701-702, 705- 706 samt 801-802.

Bungalow med privat pool (2-3 personer), ca. 24-28 m2.


Alle værelser i bungalow med privat pool har terrasse og havudsigt. Der er 4-6 værelser i hver bungalow, så man har ikke sin egen bungalow. De øvrige værelser har naturligvis ikke adgang til den private pool. Rejser I flere familier sammen, er der mulighed for connecting door mellem værelse 805-806.


Junior suite (2-4 personer), ca. 32-35 m2.


Alle junior suites består af ét stort rum med god plads og fås både med og uden havudsigt

Junior suite (2-3 voksne+1 barn) ca. 32 m2

Mindre junior suite består af et stort rum fåes kun uden havudsigt.


2-værelses suite m. havudsigt (2-5 personer), ca. 55 m2.


Hotellets mest luksuriøse suite (K32), som er placeret over restauranten med smuk panoramaudsigt over havet. Suiten består af et stort opholdsrum med dobbeltseng, hvorfra der er trin ned til opholdsstue med sofa. Desuden separat soveværelse med og dejlig balkon.


2-værelses suite (2-5 personer), ca. 50 m2.


Vi råder over to 2-værelses suiter, som er forskellige.
Den ene (K7) er størst og består af 2 soveværelser med hver sin balkon med mountain view og fælles entré. Der er to badeværelser hvoraf ét har bruser og ét har badekar.

Den anden (K14) er består af rummelig opholdsrum m. dobbeltseng og sofa, et badeværelse samt separat soveværelse og lille terrasse i forbindelse med indgangen til suiten. Ved belægning med 5 personer, må maks 4 heraf være voksne.


Deluxe Villa med privat pool (2-5 personer), ca. 60 m2.


Deluxe Villa består af dejligt opholdsrum med udgang til terrasse med privat pool samt separat soveværelse. Badeværelse med bruser og badekar med jacuzzi. TV og minibar såvel opholdsrum som soveværelse, mini bibliotek, DVD afspiller og elkedel. Lille have med privat pool på 21 m2. Ved belægning med 5 personer, må maks 3 heraf være voksne.

Værelsesvalg

Som noget helt unikt kan man booke et specifikt værelsesnummer på Sivota Diamond Spa Resort. En stor fordel, hvis man eksempelvis ønsker at bo tæt ved eller længst fra fællesområdet, eller hvis man er flere, der rejser sammen og gerne vil bo samlet. På Sivota Diamond Spa Resort er der endvidere i nogle få værelser mulighed for "connecting door" til naboværelset (se under hotelbilleder). Det koster 500 kr. pr. uge pr. værelsesnummer, der bookes specifikt.

Pension

Opholdet er med helpension, hvilket inkluderer morgen-, middags-, og aftensmad. Alle måltider serveres fra buffet.

Morgenmad: kl. 07.30-10.00.
Frokost: kl. 13.00-15.00.
Aftensmad: kl. 19.30-22.00.

Drikkevarer afregnes direkte med hotellet.

Ind – og udtjekning fra hotellet

Indtjekning på værelset kan som regel først ske fra klokken 15.00 grundet klargøring fra forrige gæster. I enkelte tilfælde kan det lade sig gøre at få sit værelse tidligere. Såfremt dette er muligt, oplyses det ved ankomst til hotellet. På hjemrejsedagen skal værelset på de fleste hoteller forlades mellem kl. 11.00 og kl. 12.00. Ønsker man at beholde værelset i længere tid, skal man forhøre sig om muligheden direkte på hotellet. Kan dette lade sig gøre, må der forventes en ekstra betaling, som afregnes direkte med hotellet.

Miljøafgift i Grækenland pr. 1/1-2024

De lokale myndigheder i Grækenland har indført en miljøafgift på hotelovernatninger fra og med den 1. januar 2018. Afgiften betales direkte til hotellet ved check-in enten kontant eller med kreditkort og er ikke inkluderet i rejsens pris.
Pris pr. værelse pr. nat varierer fra € 1,50 - € 10,00. Der vil derfor maksimalt blive opkrævet € 70,- og dette ved en uges ophold på et 5-stjernet hotel/lejlighed. Bemærk at rejseselskabets klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering, som ligger til grund for afgiftens størrelse.
Faciliteter

 • hotelfaciliteter
 • byggeår 2010
 • etager 2
 • værelser 73
 • elevator Ja
 • reception Ja
 • bar Ja
 • pool bar Ja
 • antal pools 3
 • børnepool Ja
 • fitnessrum Ja
 • wifi på hotellet Ja
 • legeplads Nej
 • børneaktiviteter Nej
 • indkøb 1000
 • værelsesfacilitier
 • balkon / terrasse Ja
 • tv Ja
 • elkedel Ja
 • køleskab Ja
 • minibar Ja
 • hårtørrer Ja
 • pension
 • mini all inclusive Nej
 • all inclusive Nej
 • morgenmad Nej
 • helpension Ja
 • afstande
 • centrum 700 m
 • strand 800 m
 • indkøb 1 km
 • lufthavn 90 km
Næste >

Sivota

Selve byen Sivota er en naturskøn kystby, hvor der findes en helt unik charme og græsk stemning. Byen ligger på det græske fastland, på den vestlige del, og blot 10 km fra sydspidsen af Korfu. Den lille kystby har alt, hvad en ferieby skal indeholde, for at man får en perfekt ferie. Selve havneområdet er smukt som et postkort og har et rigtig godt udvalg af stemningsfyldte tavernaer, hyggelige caféer, små butikker, smukke kirker og imponerende lystbåde. Strandene i området er meget populære og er aldrig overfyldte, selvom interessen for området er steget gevaldigt fra både udenlandske og græske turister i de seneste år. Strandene er generelt en blanding af sand og sten og krystalklart vand, hvilket bl.a. gør området helt ideelt til at gå på opdagelse under havets overflade med dykkerbriller og snorkel. I området omkring Sivota by finder du både klassiske strande med små tavernaer og en summen af liv samt små, uberørte bugter, hvor du kan have det hele for dig selv. ”Bella Vraka” stranden er den ikoniske strand, som kan nås ved at krydse havet til fods over på den lille ø på den anden side.

Vil du læse mere om Sivota? Åben siden i ny fane her.

Anbefalede hoteller til dig