Spartochori
Vathi
Vathi
Ø-All Inclusive med gratis udlån af cykler
Ø-All Inclusive med gratis lån af båd i 1 time
Spilia Beach
Spilia Beach
Bådtur
Fanari Beach
Fanari Beach
Fanari Beach
Vathi
Vathi
Vathi
Vathi
Vathi
Spartochori
Spartochori
Spartochori
Porto Spilia

Rejser til Meganisi

Ægte græsk charme. Betagende udsigter. Eventyrligt landskab. Smukke strande med krystalklart vand. Autentiske oplevelser i særklasse. Meganisi er en ø som bestemt skal opleves mindst én gang.

Lad dig fortrylle af den græske ferieperle


SunCharters gæster indlogeres på det charmerende og hyggelige Esperides Resort, hvor Mini All Inclusive og Ø-All Inclusive er med i prisen for opholdet. Esperides Resort ligger i udkanten af den lille landsby Spartochori, som emmer af græsk charme med snørklede, små brostensbelagte gader og charmerende lokale spisesteder. Her kan man med fordel lægge vejen forbi og tage op til landsbyens udsigtspunkt, hvorfra man har en betagende udsigt over bugten, havnen Porto Spilia og den populære strand Spilia Beach.
Øens hovedby er Vathi – en idyllisk havneby med sin pittoreske havnepromenade, hvor hyggelige caféer, tavernaer og forretninger ligger side om side. Her kan man sidde og nyde et veltilberedt græsk måltid og en kold Mythos i maleriske rammer, og betragte livet omkring havnen, med de besøgende lystbådesejlere og lokale grækere.

Oplev mere på Meganisi

Overalt på øen er der en spektakulær udsigt og naturoplevelser ud over det sædvanlige, med de fantastiske bugte og deres fredfyldte strande, som bliver flittigt besøgt af lystsejlere fra hele verden. Vil man selv udforske øens indbydende bugter og smukke kyststrækning, kan det varmt anbefales at man lejer en båd og bruger en dag på vandet, som sin egen kaptajn.
Vil man begive sig på opdagelse rundt på øens landeveje, kan man med fordel leje en scooter eller cykel. Så vil man hurtigt opleve den unikke og autentiske stemning som hersker på Meganisi, når den forbipasserende lokale græker hilsner eller en flok geder vælger at krydse vejen til den næste olivenlund. Tager man rundt på egen hånd, kan man besøge den populære strand Fanari Beach, hvortil der tilbydes bustransport fra Esperides Resort mod gebyr.
Fra Meganisi er der udsigt til den privatejede ø Skorpios, hvor den kendte rigmand Aristoteles Onassis i 1968 giftede sig med præsident-enken Jacqueline Kennedy. Det var startskuddet til den store turisme på Lefkas. De mange journalister, der dækkede bryllupsceremonien boede i og omkring Nidri og blev dermed områdets første turister.

Besøg naboøen Lefkas


Kan man ikke få nok af den græske stemning kan man hoppe på færgen til havnebyen Nidri, som ligger blot 30 min sejlads fra Meganisi og er det største feriemål på Lefkas. Her er der et pænt udvalg af caféer, restauranter og souvenirbutikker.
Vil man have mulighed for mere shopping skal man tage til Lefkas By, som er hovedbyen på Lefkas. De mange gader er fyldt med lokale forretninger, små kirker, flotte bygningsværker og ved byens lokale torv finder man et bredt udvalg af fortovscaféer og lokale spisesteder.

Lefkas er af mange kendt som De Hvide Bugters Ø, og navnet kommer fra de imponerende, stejle, hvide klipper på øens vestkyst, som står i skarp kontrast til det smukke azurblå hav. Her finder man flere flotte strande, hvor flere af dem er på listen over Grækenlands smukkeste bl.a. den berømte Porto Katsiki, som har prydet et væld af postkort igennem tiden.


Ø-All Inclusive

Som noget helt unik har man ved ophold på Esperides Resort Ø-All Inclusive med i prisen, som giver adgang til flere transporttilbud, så du får rig mulighed for, at udforske Meganisi’s mange seværdigheder og autentiske, græske omgivelser. Med Ø-All Inclusive er du derved klædt godt på til evt. selv at fylde din ferie med spændende oplevelser.

  • Gratis færge fra Meganisi til Nidri på Lefkas t/r
  • Gratis lån af cykel
  • Gratis lån af scooter, som står til rådighed i op til 2 timer hver dag. Scooteren skal afleveres tilbage med fuld tank og forsikring afregnes separat til hotellet. Jf. nyeste lovgivning i Grækenland forudsætter lån/leje af scooter, at gyldigt kørekort med tilladelse til minimum AM (knallert, max 45 km/t) kan fremvises. 
  • Gratis lån af motorbåd i 1 time i løbet af opholdet. Brændstof afregnes med udlejer. Ønsker man mere tid som sin egen kaptajn, kan motorbåde udlejes på dagsbasis fra 80 euro.

Lavsæson

Vi gør opmærksom på, at der er lavsæson på Meganisi i maj og oktober måned, hvor mange tavernaer, butikker og offentlige forlystelser ikke kan have åbnet endnu eller kan have påbegyndt nedlukning.

Læs mere
Esperides Resort med panoramaudsigt
Esperides Resort med hovedbygningen i midten
Pool med panoramaudsigt
Esperides Resort med hovedbygningen i midten
Esperides Resort ligger i naturskønne omgivelser
Dejlig pool med spa
Dobbeltvær. m/terrasse, op til 2 opredninger
Dobbeltværelse m/terrasse
Suite
Suite
Tagterrasse, suite
Dobbeltvær. m/havudsigt, op til 2 opredninger
Dobbeltværelse m/havudsigt
Balkon på værelser med havudsigt
Mulighed for tilkøb af specifikt værelsesnummer
Fantastisk udsigt
Buffetrestaurant
Buffetrestaurant
Buffetrestaurant
Ø-All Inclusive med gratis lån af scooter 2 timer dagligt
Ø-All Inclusive med gratis udlån af cykler
Ø-All Inclusive med gratis udlån af båd i 1 time
Indkørsel til hotellet
Udsigt til Lefkas
Hyggeligt ved aftentid
Solnedgangen skal opleves
MeganisiEsperides Resort Mini All Inclusive & Ø-All Inclusive

Esperides Resort er et flot hotel med en imponerende udsigt over det ioniske hav. Hotellet har en skøn solterrasse med pool og når man vælger et ophold på Esperides Resort er både Mini All Inclusive samt Ø-All Inclusive, hvor forskellige transport muligheder er medregnet i prisen.

  • Centrum: 800 m
  • Strand: 1.5 km
  • Pool: Ja
  • Børnepool: Ja
  • WiFi på hotellet: Ja
  • Mulighed for tilkøb: All Inclusive
Varighed: 7 dage Afrejselufthavn: Aalborg Afrejse: 30.08.2024

OPLEV MEGANISI

Udflugter i Meganisi

Oplev Sivota med vores danske rejseledere, der vil give dig personlige og uforglemmelige ferieoplevelser.

Tilmelding til udflugterne skal ske til SunCharters rejseledere på rejsemålet eller via vores Gæste App senest 24 timer før den pågældende udflugts begyndelse. Udflugterne kan ikke bestilles online.

Udflugterne har begrænset antal pladser og vi anbefaler derfor, at du bestiller din udflugt i god tid. Vi tager forbehold for prisændring, aflysning eller ændring som følge af manglende tilslutning, eller hvis vejret ikke lever op til kravene for gennemførsel af udflugten. Derudover gør vi opmærksom på, at udvalgte udflugter er sæsonbetinget, hvorfor vores udflugtsprogram kan variere efter høj- og lavsæson og ikke alle udflugter kan garanteres hele sæsonen. Alderen for børn er til og med 11 år. Børn under 2 år er gratis. 

Læs mere
Vasiliki by
Vin 3
vin 2
Vin 1
Oliven 3
Oliven 1
Indgang oliven
Vasiliki strand

Smag på Lefkas

NYHED JULI 2024! - SMAG PÅ LEFKAS Vi kan i år, som noget helt nyt tilbyde dig at komme rundt at se og smage Lefkas bedste sider. Turen starter med at vi besøger det lokale olivenolie museum "Fabbrica", der ligger i den lille by Syvros. Det har tidligere været en gammel olivenolie fabrik, der blev bygget i det tidlige 1800-tallet. Det var i brug indtil midten af 1970'erne, og i år 2003 blev lavet til et olivenolie museum. Den gamle fabrik og senere museum har været i familien lige siden starten i 1800-tallet. Familien har blandt andet en af de ældste stamtræer på Lefkas. På vores besøg fortæller en privat guide hvordan olivenolien blev lavet i gamle dage, samt hvordan det produceres den dag i dag. Der er tid til at smage på de lækre produkter, og købe lidt med hjem. Derefter går turen videre hen til den lokale vingård "Lefkaditiki Gi Vinery", som har været til siden år 2000. Deres mission er at lave højt kvalitetsvin. Her bliver I taget med ind tæt på produktionen af vinen, og ser hvordan vinen opbevares, til at den kommer på flaske. Derefter skal vi selvfølgelig smage på den lokale vin. Efter vi har smagt på Lefkas går turen videre til Vasiliki Beach. Her er der mulighed for at bade og ligge ved stranden, eller gå en tur gennem Vasilikis hyggelige gader. Stranden er kendt for de mange windsurfere, som ofte slår vejen forbi Vasiliki Beach. Prisen på turen er 55€ for 1 voksen og 22,50€ for børn under 12 år.
bus
Errikos, Vathi
Vathi
Fanari Beach, Jammin in Paradise
Agrilia, ved søen
Stravnam, Thilia Beach
bus
vathi
bus
bus

Meganisi Rundt

Med minibus tager vi rundt til øens unikke, uspolerede punkter, der byder på frodige olivenlunde, idylliske bugter med krystalklart havvand og traditionelle landsbyer. Turen starter på den vestlige del af øen, hvor vi kører langs kysten ned til det sydligste punkt. Vi skal lige så langt ned, som vi kan med den offentlige vej. Derefter drejer vi op til de lokale landsmænds olivenlunde. I dette område går landbrugsdyrene sommetider frit rundt på vejene. Fra olivenlundene kører vi gennem den første landsby, Spartochori. Denne landsby er sammen med Katomeri en af de mest lokale landsbyer på øen, og den har sin helt egen charme med de små labyrintgader og tavernaer. Vores næste stop er et kort visit i landsbyen Katomeri, hvor vi skal ind og se det lokale liv, og derefter sætter vi kursen mod havnebyen Vathi, hvor vi ser det berømte propelfly, der ligger i byens havn. Det sidste stop vi har, er en af de mest eftertragtede strande på Meganisi, Fanari Beach. Her holder vi et badestop, hvor det bliver muligt at dyppe sig i det klare vand eller få sig lidt koldt at drikke inden vi kører af den nordlige kystvej tilbage til hotellet.
båd
båd
båd
båd
båd
båd
båd
Hop
Scorpios
Papanikolis grotten

Bådtur på det Ioniske Øhav

Bådturen tager udgangspunkt fra den lille havn, Spilia, hvor vi sejler syd på langs kysten til Grækenlands anden største havgrotte, Papanikolis, hvor man tilbage under 2. verdenskrig gemte en ubåd af samme navn. Efter et badestop inde i grotten, sætter vi kursen videre til øen Lefkas eller en tilfældig strand på fastlandet, hvor vi vil gøre et længere stop. Imens vi nyder solen og den højere temperatur på stranden, vil bådmandskabet tænde op i grillen, for at grille sauvlaki. Til det velsmagende kød vil der blive serveret græsk salat, tzatziki, brød og drikkevarer, hvor man kan vælge imellem vin, sodavand og vand. Efter frokost og hygge på stranden sejler vi videre til den meget omtalte ø, Scorpios, der tilbage i 1963 blev købt af Aristoteles Onassis. På vej til Scorpios vil vi skrue tiden tilbage og fortælle om den kæmpe udvikling øen har været igennem og hvilken betydning det store bryllup mellem Jackie Kennedy og Aristoteles Onassis har haft for turismen på Lefkas og Meganisi. Ved Scorpios vil vi gå i land på den eneste strand, der er åben for offentligheden. Det er en fantastisk bådtur, hvor man får mere baggrundsviden omkring øerne og oplever den smukke natur med de mange bugter og grotter.
Scooter Safari
Fanari Beach
Præsen fra Spartochori
Agios Ioannis
Errikos, Vathi
Vathi
Stravnam, Thilia Beach
Jammin' in Paradise
scooter
Vathi havnelandsby
Agios Ioannis

Scooter Safari

De tre landsbyer på Meganisi består hovedsageligt af små labyrintgader, og vejene rundt på øen er enten af asfalt eller grus. Derfor har vi arrangeret en ø-rundtur på en lidt anderledes måde end normalt. Vi skal nemlig køre scooter. Dette giver den ultimative helhedsoplevelse, hvor alle sanser kommer i brug. Vi starter på Hotel Esperides Resort, hvor vi laver en lille testkørsel inden vi begiver os ud på de offentlige veje og gader. Til at starte med, tager vi turen ud mod den vestlige del af øen, hvor vi ser nærmere på den smukke uspolerede natur og får en god udsigt til de mange naboøer. Her fortsætter vi ned til det sydligste punkt, vi kan komme med den offentlige vestkyst, og drejer op til de lokale landmænds olivenlunde. I dette område går landbrugsdyrene frit omkring og passerer sommetider vejene når vi kommer kørerende på vej til det næste indtryk. Katomeri en af de mest lokale landsbyer på øen og har sin helt egen charme med de små labyrintgader og tavernaer. I landsbyen Katomeri går vi en lille tur og ser det lokale liv og møder en skøn ældre dame, som viser hendes håndværk frem. Herefter sætter vi kursen videre til havnebyen, Vathi, hvor vi skal se det berømte propelfly, der ligger i byens havn. Vores sidste stop er den mest eftertragtede strand på Meganisi. Her gør vi et badestop, nyder det gode vejr og får strukket benene inden turen går hjemad langs øens nordlige vestkyst. Husk: Vand, kamera, badetøj og håndklæde. Benzin og ansvarsforsikring er inkluderet. Materielle skader på scootere er for egen regning. 1 voksen = 1 scooter. 1 barn = ekstra passager.
Afgange samme weekend

Alternative rejsemål

Vores andre gæster kigger også på

Næste >