Esperides Resort (Mini All Inclusive & Ø-All Inclusive)
Din søgning
07-06-2023
1 uge
Antal værelser: 07-06-2023
2 voksne og 0 børn
Ret din søgning
Luk din søgning
Altid direkte rejser
Indbydende hotel med fænomenal havudsigt

Esperides Resort er et flot hotel med en imponerende udsigt over Det Ioniske Hav. Hotellet har en skøn solterrasse med pool og når man vælger et ophold på Esperides Resort er både Mini All Inclusive samt Ø-All Inclusive, hvor forskellige transport muligheder er medregnet i prisen. Hotellet er ikke egnet for gangbesværede.

Hotellet

Velkommen til Esperides Resort på den eventyrlige græske ø Meganisi. Esperides Resort er et flot 4-stjernet hotel, med imponerende udsigt over Det Ioniske Hav og de omkringliggende naboøer.
Hotellet har en skøn stor solterrasse hvorfra man kan nyde solen og udsigten fra en liggestol og tage en svalende dukkert i den store pool, som ligeledes har integreret børnepool og jacuzzi. På Esperides Resort tilbydes der gratis udlån af pool- og strandhåndklæder. Der tilbydes gratis WiFi i receptionsområdet. Vi gør opmærksom på at internettet i Grækenland har varierende dækning og at udfald kan forekomme.

Den populære strand Spilia Beach ligger ca. 1,5 km fra Esperides Resort. Her er der mulighed for leje af liggestole og WiFi og på stranden er der ligeledes beachbar. Hotellet tilbyder gratis bustransport til Spilia Beach eller Stravnam Beach én gang dagligt.  Ønsker man at besøge havnebyen Vathi eller den flotte Fanari strand, tilbydes der desuden daglig transport mod gebyr. SunCharters gæster som besøger Fanari stranden og lejer liggestole hér, vil få mulighed for at prøve kræfter med kajakker og paddle boards ganske gratis.

Hotellet ligger i kuperet terræn og kan derfor ikke anbefales til gangbesværede.

Beliggenhed

Esperides Resort ligger i udkanten af den mindre by Spartochori på Meganisi’s nordkyst, hvorfra man har en fænomenal udsigt over havet og naboøerne Lefkas og Skorpios. Hotellet er højt beliggende i rolige omgivelser over færgelejet Porto Spilia.

På afgangene til Meganisi flyver man til Preveza Lufthavn på det græske fastland, hvorfra der er ca. 1 times kørsel over naboøen Lefkas og fra havnebyen Nidri sejler man med færge i ca. 30 min det sidste stykke over til Meganisi. Bestiller man bustransfer hjemmefra tages der forbehold for, at der kan forekomme op til et par timers ventetid i Nidri ifm. den lokale færges tider. Der er mulighed for opbevaring af bagage, så man er fri til at nyde Nidris hyggelige lokale byliv, gå en tur langs havnepromenaden eller kigge i de mange små butikker.

Ø-All Inclusive

Som noget helt nyt har man ved ophold på Esperides Resort Ø-All Inclusive med i prisen, som giver én adgang til flere transporttilbud, så du får rig mulighed for, at udforske Meganisi’s mange seværdigheder og autentiske, græske omgivelser. Med Ø-All Inclusive er du derved klædt godt på til evt. selv at fylde din ferie med spændende oplevelser.
• Gratis færge fra Meganisi til Nidri på Lefkas t/r
• Gratis lån af cykel
• Gratis lån af scooter, som står til rådighed i op til 2 timer hver dag. Scooteren skal afleveres tilbage med fuld tank og forsikring afregnes separat til hotellet. Jf. nyeste lovgivning i Grækenland forudsætter lån/leje af scooter, at gyldigt kørekort med tilladelse til minimum AM (knallert, max 45 km/t) kan fremvises.
• Gratis lån af motorbåd i 1 time i løbet af opholdet. Brændstof afregnes med udlejer. Ønsker man mere tid som sin egen kaptajn, kan motorbåde udlejes på dagsbasis fra 80 euro.

Værelser

På Esperides Resort indlogeres man nydelige værelser, hvor der på hotellet tilbydes flere forskellige værelsestyper, som alle er indrettet med bad/toilet, TV, hårtørrer, køleskab, aircondition og safetyboks.

Dobbeltværelse med havudsigt:
Rustikt indrettede dobbeltværelser med plads til 2-3 personer eller 2-3 voksne + 1 barn (opredningsseng 180cm) Værelserne ligger på 1. eller 2. sal og har egen balkon med cafébord, stole samt en imponerende panoramaudsigt.

Dobbeltværelse med delvis havudsigt & trin til terrasse:

Dobbeltværelserne er placeret i grundplan med mulighed for 1 opredning (opredningsseng 180cm). Fra værelset er der en lille trappe op til en dejlig solterrasse med to solsenge og parasol. Fra terrassen er der en skøn udsigt over havet, dog kan der i ydersæsonen være begrænset sol på terrasserne. 

Suite:
Hotellet råder over to suiter, der ligger på øverste etage i hotellets hovedbygning. Suiterne er på ca. 80 m2 og er indrettet med opholdsstue med sofa arrangement, to separate soveværelser med dobbeltseng og med plads til 3-4 voksne + 2 børn (opredningsseng 180 cm). Suiterne er indrettet med et bad/toilet til hvert soveværelse og har en dejlig tagterrasse med bord, stole, parasol og to solsenge, hvorfra man kan nyde den smukke udsigt.


Valg af bestemt værelsesnummer

Som noget helt unikt kan du forudbestille et bestemt værelsesnummer på Esperides Resort. Ønsker du at bo ved jorden, højt oppe eller er I flere som rejser sammen, kan du forudbestille værelser, så I kommer til at bo så tæt på hinanden som muligt. Forudbestilling af et bestemt værelsesnummer koster kr. 500,- pr. uge pr. værelse.

Pension

Opholdet på Esperides Resort er med Mini All Inclusive der inkluderer morgenmad, som serveres fra buffet i hotellets restaurant samt frie lokale drikkevarer i løbet af dagen, som omfatter kaffe, the, lokale mærker af øl, vin, sodavand og spiritus.

Morgenmad 07:30 - 9:30
Drikkevarer 10:00 - 22:30


Du har desuden mulighed for at opgradere til All Inclusive

Pris pr. voksen pr. uge: 800 DKK
Pris pr. barn pr. uge: 500 DKK

Morgenmad 07:30 - 9:30
Frokost 12:30 - 14:00
Snacks
15:00 - 16:00
Is til børn u. 12
15:00 - 16:00
Aftensmad
19:00 - 21:00
Drikkevarer 10:00 - 22:30

Hovedmåltiderne i All Inclusive serveres fra buffet. På grund af hotellets størrelse må der kun forventes et mindre udvalg i buffeten. Aftensmaden ved All Inclusive består typisk af et udvalg af 2-3 lune retter med tilbehør, grøntsager, suppe og brød samt frugt og dessert.

*Is serveres til børn under 12 år.
Baren lukker kl. 23:00, hvor de drikkevarer som bestilles efter kl. 22:30 afregnes med hotellet.
Hotellet kan til enhver tid ændre tidsrummene, uden at SunCharter kan stilles til ansvar for.

Lavsæson

Vi gør opmærksom på, at der er lavsæson på Meganisi i maj og oktober måned, hvor mange tavernaer, butikker og offentlige forlystelser ikke kan have åbnet endnu eller kan have påbegyndt nedlukning.

VisitSun hotel med mange fordele

Esperides Resort er ét af vores populære VisitSun hoteller. Her får du en række fordele som bl.a. direkte transfer til/fra lufthavnen og gratis WiFi. Læs mere om vores VisitSun koncept her.

Miljøafgift i Grækenland pr. 1/1-2018

De lokale myndigheder i Grækenland har indført en miljøafgift på hotelovernatninger fra og med d. 1. januar 2018. Afgiften er SunCharter uvedkommende, og er ikke inkluderet i rejsens pris. Afgiftspris pr. værelse pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,00, og betales direkte til hotellet ved check-in. Bemærk at SunCharters klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering på rejsemålet, som ligger til grund for afgiftens størrelse.
Læs mere
Mini All Inclusive
Strand
1.5 km
Centrum
800 m
Pool
Ja
Børnepool
Ja
Se alle fakta om hotellet
Pension: Mini All Inclusive
Afstand til strand: 1.5 km
Afstand til centrum: 800 m
Antal værelser: 58
Etager: 3
Indkøb: 600 m
Mini Marked: Nej
Børneaktiviteter: Nej
Legeplads: Nej
Mulighed for havudsigt: Ja
Aircondition (A/C) (evt. mod gebyr): Ja
Safetyboks (evt. mod gebyr): Ja
Hårtørrer: Ja
Køleskab: Ja
Minibar: Ja
WiFi på værelset: Ja
Balkon / Terrasse: Ja
TV: Ja
Barneseng (evt. mod gebyr): Ja
Underholdning: Nej
Wellness: Nej
Fitnessrum: Nej
Afstand til lufthavnen: 50 km
Elevator: Nej
Reception: Ja
Restaurant: Ja
Bar: Ja
Pool: Ja
Antal pools: 1
Børnepool: Ja
Håndklædeservice (evt. mod gebyr): Ja
Gratis solsenge: Ja
Parasoller: Ja
WiFi på hotellet: Ja
Shuttlebus til stranden: Ja
Rengøring: Ja
Rejseoplysninger:

Energisikring - Undgå uventede meromkostninger

Vi ønsker, at du som rejsende, er sikret mod en efteropkrævning som følge af ekstraordinære prisstigninger på f.eks. brændstof.

Tilkøb Energisikring for kun kr. 149,- pr. person

Din garanti mod en eventuel efteropkrævning. Læs mere her.

Charterpakken:
Inklusiv:
  • Mad på flyet
  • Bagage
  • Transfer
Normal pris:
827 DKK
Din pris:
749 DKK pr. person
Valgfrie tillæg:

Bagage:
1 stk. a 20 kg t/r 349 DKK
Mad på flyet:
Standard menu t/r 229 DKK
Bustransfer:
Lufthavn - hotel t/r 249 DKK
Aalborg Lufthavn Lounge:
Adgang til lounge på udrejsedagen 129 DKK
Specifikke flysæder:
Bagerst i kabinen: 100 DKK pr. pers. pr. vej 
Forrest i kabinen: 125 DKK pr. pers. pr. vej
Ekstra benplads: 275 DKK pr. pers. pr. vej

Se hotellets
beliggenhed hér
Åben kort 

Det mener vores gæster

om Esperides Resort (Mini All Inclusive & Ø-All Inclusive)
Din gæstebedømmelse
Din mening betyder meget for os, og rigtig mange gæster bruger andre rejsendes anbefalinger, når de selv skal vælge deres næste rejse.
Derfor opfordrer vi dig til at fortælle om dine oplevelser på din ferie og give din bedømmelse af rejsemålet og hotel.
Giv dine oplevelser en karaktér