Sol by Melia Cosmopolitan Hotel m/ All Inclusive
Din søgning
21-02-2024
1 uge
Antal værelser: 21-02-2024
2 voksne og 0 børn
Ret din søgning
Luk din søgning
Altid direkte rejser
Skønt strandhotel med flotte faciliteter

Sol by Melia Cosmopolitan er et populært All Inclusive hotel med en dejlig beliggenhed direkte ved stranden og med mange faciliteter for hele familien. Hotellet har to imponerende poolområder med stor børnepool.

Hotellet

Sol by Melia Cosmopolitan er et eftertragtet All Inclusive hotel med en skøn beliggenhed direkte ved stranden og med masser af fine faciliteter for hele familien. Hotellet er beliggende på en skråning med udsigt til havet og med to imponerende poolområder med stor børnepool. Der er virkelig gjort noget ud af omgivelserne og du vil hurtigt finde dig til rette på dette skønne hotel. Fra poolbaren serveres kølige drinks og lette snacks, og der tilbydes et varieret underholdningsprogram for både store og små i løbet af ferien. Hotellet er ideelt til både familier og par, der ønsker gode faciliteter og en skøn beliggenhed ved stranden samt kun 4 km til Rhodos by.

Sol by Melia Cosmopolitan har pool bar, håndklædeservice (mod depositum), fitness, bordtennis samt underholdning og aktiviteter for både store og små i løbet af ferien. For at komme til stranden skal du blot krydse strandvejen fra hotellet, hvor du finder solsenge, som kan lejes mod gebyr. For de mindste er der både legeplads og engelsktalende miniklub. Ønsker du lidt ekstra forkælelse på ferien, kan du nyde behandlinger i hotellets wellness- og spa afdeling (mod gebyr). Hotellet har desuden en hyggelig bar samt a la carte restaurant, hvor det er muligt at tilkøbe retter i løbet af opholdet.

Overalt på hotellet er der gratis WiFi forbindelse. Vi gør opmærksom på at internetforbindelsen kan variere og at udfald kan forekomme

Beliggenhed

Hotellet har en skøn beliggenhed lige ved stranden – kun adskilt af strandvejen. Badesko anbefales, da det er stenstrand. Hotellet ligger på en skråning hvorfor du har en skøn udsigt over bugten. Sol by Melia Cosmopolitan ligger mellem ferieområdet Ixia og Rhodos by. Der er omkring 4 km. til Rhodos by, hvor særligt den gamle bydel med sine smalle, hyggelige gader er et besøg værd. Ferieområdet, Ixia, ligger også i gåafstand fra hotellet, hvor du finder flere restauranter, butikker og barer


Værelser

Hotellet tilbyder dobbeltværelser (2-3 personer) med eller uden havudsigt, superior dobbeltværelser med havudsigt (2-3 personer) eller familieværelser (2 personer + 2 børn). Alle værelser har bad/toilet, aircondition, safety-boks (mod depositum), gratis Wi-Fi forbindelse, hårtørrer, telefon, TV, køleskab, elkedel og balkon/terrasse.

Familieværelserne er enten ét stort rum med opredning eller skydedør mellem soveværelse og opredning i opholdsstuen.

Premium værelserne er beliggende på 7. sal.

Pension

Opholdet er med All Inclusive, som inkluderer morgen-, middags- og aftensmad, samt frie lokale drikkevarer. Alle måltider indtages fra buffet i hotellets restaurant.

Morgenmad: kl. 7.00-10.00.
Sen morgenmad: kl. 10.00 – 10.30
Frokost: kl. 12.30-14.30
Snacks: kl. 12.00-16.00
Aftensmad: kl. 18.30 - 21.30
Alle drikkevarer er lokale og inkluderet i prisen i tidsrummet kl. 10.00-23.00.


Ind – og udtjekning fra hotellet

Indtjekning på værelset kan som regel først ske fra klokken 15.00 grundet klargøring fra forrige gæster. I enkelte tilfælde kan det lade sig gøre at få sit værelse tidligere. Såfremt dette er muligt, oplyses det ved ankomst til hotellet. På hjemrejsedagen skal værelset på de fleste hoteller forlades mellem kl. 11.00 og kl. 12.00. Ønsker man at beholde værelset i længere tid, skal man forhøre sig om muligheden direkte på hotellet. Kan dette lade sig gøre, må der forventes en ekstra betaling, som afregnes direkte med hotellet.

Miljøafgift i Grækenland pr. 1/1-2024

De lokale myndigheder i Grækenland har indført en miljøafgift på hotelovernatninger fra og med den 1. januar 2018. Afgiften betales direkte til hotellet ved check-in enten kontant eller med kreditkort og er ikke inkluderet i rejsens pris.
Pris pr. værelse pr. nat varierer fra € 1,50 - € 10,00. Der vil derfor maksimalt blive opkrævet € 70,- og dette ved en uges ophold på et 5-stjernet hotel/lejlighed. Bemærk at rejseselskabets klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering, som ligger til grund for afgiftens størrelse.


Læs mere
All Inclusive
Strand
50 m
Centrum
4 km
Pool
Ja
Børnepool
Ja
Se alle fakta om hotellet
Pension: All Inclusive
Afstand til strand: 50 m
Afstand til centrum: 4 km
Antal værelser: 377
Etager: 7
Indkøb: 50 m
Mini Marked: Nej
Børneaktiviteter: Ja
Legeplads: Ja
Mulighed for havudsigt: Ja
Aircondition (A/C) (evt. mod gebyr): Ja
Safetyboks (evt. mod gebyr): Ja
Hårtørrer: Ja
Køleskab: Ja
Minibar: Nej
WiFi på værelset: Ja
Balkon / Terrasse: Ja
TV: Ja
Barneseng (evt. mod gebyr): Ja
Underholdning: Ja
Wellness: Ja
Fitnessrum: Ja
Lufthavn: 15 km
Elevator: Ja
Reception: Ja
Restaurant: Ja
Bar: Ja
Pool: Ja
Antal pools: 2
Børnepool: Ja
Håndklædeservice (evt. mod gebyr): Ja
Gratis solsenge: Ja
Parasoller: Ja
WiFi på hotellet: Ja
Shuttlebus til stranden: Nej
Rengøring: Ja
Rejseoplysninger:

Energisikring - Undgå uventede meromkostninger

Vi ønsker, at du som rejsende, er sikret mod en efteropkrævning som følge af ekstraordinære prisstigninger på f.eks. brændstof.

Tilkøb Energisikring for kun kr. 149,- pr. person

Din garanti mod en eventuel efteropkrævning. Læs mere her.

Charterpakken:
Inklusiv:
  • Mad på flyet
  • Bagage
  • Transfer
Normal pris:
887 DKK
Din pris:
799 DKK pr. person
Valgfrie tillæg:

Bagage:
1 stk. a 20 kg t/r 349 DKK
Mad på flyet:
Standard menu t/r 249 DKK
Bustransfer:
Lufthavn - hotel t/r 289 DKK
Aalborg Lufthavn Lounge:
Adgang til lounge på udrejsedagen 129 DKK
Specifikke flysæder:
Bagerst i kabinen: 125 DKK pr. pers. pr. vej 
Forrest i kabinen: 150 DKK pr. pers. pr. vej
Ekstra benplads: 295 DKK pr. pers. pr. vej
To bagerste rækker: 100 DKK pr. pers. pr. vej

Se hotellets
beliggenhed hér
Åben kort 

Det mener vores gæster

om Sol by Melia Cosmopolitan Hotel m/ All Inclusive
Din gæstebedømmelse
Din mening betyder meget for os, og rigtig mange gæster bruger andre rejsendes anbefalinger, når de selv skal vælge deres næste rejse.
Derfor opfordrer vi dig til at fortælle om dine oplevelser på din ferie og give din bedømmelse af rejsemålet og hotel.
Giv dine oplevelser en karaktér