Paleros
Det Autentiske Grækenland
Priser fra 3.499 DKK
Vis hoteller
Se billeder Se video
Din søgning
Aalborg 19-02-2019
1 uge
Antal værelser: 19-02-2019
2 voksne og 0 børn
Ret din søgning
Luk din søgning
Altid direkte rejser fra Aalborg Lufthavn

Information om Paleros

Paleros er ægte græsk charme, når det er bedst. Den lille ferieby er en perfekt kombination af ranke bjergkæder og azurblåt hav.
Den hyggelige ferieby Paleros er beliggende direkte ud til kysten på det græske fastland blot 30 km syd for Preveza lufthavn. Byen er bygget op omkring den lille lystbådehavn og det lokale torv, som er mødestedet for både lokale og turister. Særligt i aftentimerne er disse områder populære samlingssteder.

Det Autentiske Grækenland

Strandpromenaden i Paleros summer af liv fra de hyggelige, lokale restauranter, barer, tavernaer og små butikker.

Det smukke område er præget af charmerende sølvgrønne olivenlunde, vinmarker, pinjetræer og høje bjerge, der alt sammen bidrager til maleriske, græske omgivelser, som vi kender det bedst. Her er krystalklart badevand og smukke byer langs kysten med adgang til et hav af fantastiske oplevelsesmuligheder.

I området findes flere flotte strande, som er ideelle for både børn og voksne. Stranden i centrum af Paleros er lavvandet med hvidt, grovkornet sand, der giver havet sin karakteristiske azurblå farve. Stranden ved centrum har nem adgang til hovedgaden i Paleros, hvor der findes et fint udvalg af restauranter, fortovscaféer, souvenirbutikker og indkøbsmuligheder, så du nemt kan nyde en frokost, uden at skulle forlade din yndlingsplads på stranden.

Strande ved Paleros

Tager du ud af byen findes der ligeledes flere hyggelige strande nær Paleros, som bestemt er et besøg værd. Her kan Potamaki Beach blandt andet nævnes, som er beliggende kun omkring 3 km nord for centrum af Plaeros. Potamaki Beach er en 2 km lang familievenlig sandstrand, som er særlig velegnet til børn, da vandet er lavt og bliver gradvist dybere. Her findes caféer, udlejning af liggestole og parasoller samt flere vandsportsaktiviteter såsom jetski, windsurfing og kanoer.

Begiver du dig længere mod vest finder du stranden Varko Beach, som er en af de smukkeste strande i området. Denne strand ligger ca. 10 km fra Paleros og er et oplagt sted at besøge, hvis du ønsker at udforske området på egen hånd. Varko Beach er kendt af de lokale som Paleros’ perle, der med sin majestætiske udsigt, rolige atmosfære og krystalklare vand indbyder til en afslappende dag ved havet.

I Paleros findes de perfekte rammer for en fantastisk ferieoplevelse for både familien og parret - omend du søger en afslappende daseferie ved områdets magiske strande eller spændende oplevelser, hvor du kan tage på opdagelse i det græske landskab.

Det græske fastland byder på enestående naturoplevelser og kendte kulturelle perler, som har præget historien og den græske mytologi igennem mange år. Tag på en bådtur og oplev de smukke omgivelser fra kystsiden samt de mange enestående seværdigheder og områdets spændende kulturhistorie.

Læs mere

Oplevelser i Paleros

Tag med vores danske rejseledere på tur: 

Lefkas rundt

På denne udflugt tager vi fra Paleros og kører mod vest for at besøge naboøen Lefkas. Her starter vi med et besøg ved klosteret tilegnet helgen Phaneromeni, som er bygget på en bakke nær Lefkas by ved Heras Tempel. Klostret, som blev ødelagt af en brand og genbygget i det 19. århundrede er et af de største religiøse centre på øen. Hvert år på dagen hvor Jomfru Maria bliver fejret, bliver klostret besøgt af pilgrimme, som valfarter fra både Lefkas og de omkringliggende øer, for at give deres taksigelse til deres helgen. Herefter kører vi videre til den lokale landsby Agios Nikitas, som er beliggende på øens nord-vestlige side, hvor du virkelig får fornemmelsen af at være trådt ind i Antikkens tid. På vejen videre kører vi igennem ”Kærlighedens Dal” og fiskerbyen Ligia og ender i den hyggelige, traditionelle kystby Nidri. I Nidri er det tid til en tur på havet, hvor vi sejler ud og besøger flere af de mindre øer på strækningen mellem Lefkas og det græske fastland.

Heldagsudflugt - Transport foregår med båd og bus. Medbring gerne tøj som dækker skuldre og knæ, samt badetøj.

Meteora – ”himlens søjler”

Vi skal besøge området Meteora, som byder på en række unikke og imponerende stejle bjergformationer med antikke, ortodokse klostre på toppen. Området kaldes ”himlens søjler” og er mildest talt et imponerende syn, når man står for foden af de svimlende stejle klippeformationer og kigger op mod de urgamle bygninger. Klostrene er opført direkte på klippens top, hvor de næsten ser ud til at vippe på den yderste kant. Klippesøjlerne, der består af brune sandsten, er mere end 60 mio. år gamle, hvor flere er hele 300 meter høje. I disse klostre har der boet munke siden det 11. århundrede, hvor munken Athanasios grundlagde det første kloster på klippen, som han navngav Meteoron – som betyder ”svæver mellem himmel og jord”. Fra da af, blev alle klippersøjlerne og de tilhørende klostre kaldt for Meteora. Vi besøger to klostre og får virkelig en forståelse for, hvor langt væk fra civilisationen man er, og hvordan munkene har levet isoleret fra verdenen omkring dem.

Heldagsudflugt - Transport foregår med båd og bus. Vi anbefaler varmere tøj som dækker skuldre og knæ.

Oplev Kefallónia

Kefallónia er den største af De Ioniske Øer og på denne heldagsudflugt sejler vi først fra fastlandet, og besøger denne frodige græske perle. Her er der planlagt besøg til både kulturelle seværdigheder, klostre og særligt Melissani grotten, der med sin underjordiske sø giver anledning til en helt særlig ferieoplevelse. Vi spiser en lækker lokal frokost ved havnebyen Agia Efimia og besøger herefter til Mytos Beach, hvor filmen ’Kaptajn Corellis Mandolin’ i sin tid blev optaget. Her vil der være lidt tid på egen hånd til at få en forfriskende dukkert eller bare sidde og nyde udsigten, inden vi afslutningsvis besøger øens hovedstad Argostoli. Efter en begivenhedsrig udflugt vender vi snuden hjem mod Paleros igen.

Heldagsudflugt – Transport foregår med båd og bus. Medbring gerne solcreme og badetøj.

Praktisk information:

Information om pris på udflugten, udflugtens varighed, opsamlingssted samt øvrige praktiske bemærkninger vedr. udflugten oplyses på destinationen. For nærmere information herom, kan du også altid kontakte vores rejsekonsulenter.

Betingelser:

Der tages forbehold for ændringer i udflugtsprogrammet.
Specielle hensyn ved udflugterne vil fremgå af udflugtsbeskrivelsen. Vær opmærksom på, at nogle udflugter kan være fysisk krævende og der derfor kræves underskrivelse af udflugtserklæring, når I ankommer på destinationen. Vi forbeholder os retten til at aflyse en udflugt, hvis der ikke er nok tilmeldinger, eller hvis vejret ikke lever op til kravene for udflugten. Tilmeldingen er bindende, og det er ikke muligt at få refunderet det betalte beløb, medmindre en lægeerklæring kan fremvises. Overskrides det oplyste opsamlingstidspunkt med mere end 10 minutter, vil vi informere receptionen på dit hotel. Vær opmærksom på, at der kan opstå forsinkelse grundet trafikforhold. Er du ikke tilstede til tiden, tillader vi os at fortsætte udflugten uden din deltagelse og mulighed for refundering af det betalte beløb. Mød op 10 minutter før afgang.

 FAKTA

Praktisk information

Information om udflugters pris, varighed, opsamlingssted samt øvrige praktiske bemærkninger vedr. udflugter oplyses på destinationen. Det endelige udflugtsprogram kan findes i informationsmappen på dit hotel. 

Tilmelding til udflugter sker ligeledes først på destinationen til din rejseleder.

Visse udflugter kan blive udbudt med engelsktalende lokal guide.

For nærmere information om udflugter kan du også altid kontakte vores rejsekonsulenter.