Rejser i efterårsferien

Hvad skal dig og din familie bruge efterårsferien på?

Hos SunCharter foreslår vi ræs i vandrutsjebaner, solbadning på stranden og dyst i, hvem der kan spise flest kugler i sin is, eller hvem der kan bygge det flotteste sandslot. Så pak kufferten til hele familien og glæd dig en sjov efterårsferie med masser af sol og sommer!

Rejs på efterårsferie fra Aalborg Lufthavn

I efteråret kan du nemlig rejse fra Aalborg Lufthavn til masser af sommerstemning i syden. Helt indtil og med uge 42 kan du rejse til Malta, Korfu, Rhodos, Kreta og Alanya. Og allerede fra og med uge 42 begynder vi vores flyvninger til Gran Canaria. Det betyder et stort udvalg af rejsemål for dig og familien i efterårsferien, uanset om du vil nyde sommerstemningen i Grækenland, Tyrkiet eller på Malta eller De Kanariske Øer. 

Nyd efteråret med 23-30 grader og solskin

Uanset hvilket rejsemål, der passer til dig og din familie, så kan I glæde jer til at temperaturer på 23-30 grader, høje badevandstemperaturer og masser af solskinstimer. Så sæt det kedelige, grå og kolde efterårsvejr herhjemme på pause og nyd en uge, der giver plads til lange dage på stranden, leg i poolen, aftensmad i det fri ved små, lokale restauranter og spændende udflugter, hvor du oplever alt det bedste af rejsemålet. 

Bestil rejsen i dag

Årets efterårsferie kan du bestille enten her på vores hjemmeside eller hos vores rejsekonsulenter, der sidder klar på til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige ferie for din familie. Når rejsen er bestilt, kan du glæde dig til at lande på en af vores destinationer, hvor vores altid danske rejseledere vil tage imod dig allerede i lufthavnen og under hele din ferie sikre, at du får lige netop den ferie, dig og din familie drømmer om. Så læs mere om vores rejsemål og hoteller nedenfor og se, hvor årets efterårsferie skal nydes. 

 

 
Valgt finansiering:

Skift finansieringstype