Vinterferie på De Kanariske Øer

Sol og varme i de kolde vintermåneder

Står du også med ønske om, at rejse ned i sol og varme i de kolde danske vintermåneder? Så rejs med SunCharter fra Aalborg Lufthavn til solrige Tenerife, Gran Canaria og Fuerteventura.

Gran Canaria, Tenerife og Fuerteventura er vores vinterdestinationer, som år efter år bliver besøgt af en lang række danskere. SunCharter gør det derfor endnu nemmere, at rejse til de kanariske øer fra Aalborg. Vores mål er at give dig en så god, tryg og dejlig vinterferie som muligt.

Vinterrejser til de Kanariske Øer

Mange mennesker er i tvivl om vinterens rejsemål skal være skiferie eller solferie på de kanariske øer. Hos SunCharter er vi slet ikke i tvivl om, at værdien i rejser til varmere himmelstrøg er noget der virkelig kan skabe glæde for hele familien. Er man et par, børnefamilie eller bedsteforældre der ønsker kvalitetstid med hele familien, så er rejser til Tenerife, Gran Canaria og Fuerteventura en god mulighed for, at nyde sig selv, hinanden og hele familien. Samtidig er tanken om afslapning ved stranden, hygge ved swimmingpoolen eller drinks i poolbaren heller ikke helt dårlig.

Vinterferie i uge 7 og 8

Vi flyver med SAS til Tenerife og Gran Canaria fra oktober til marts måned. Fra december måned vil der være en ugentlig flyvning fra Aalborg Lufthavn til Fuerteventura. Derfor er det ikke kun i uge 7 og 8, du har mulighed for, at rejse med SunCharter til sydens sol. Om det er de blæsende efterårsmåneder i oktober og november, eller de kolde og grå måneder fra december til marts, man ønsker at udskifte med sol og sommer - så står vores danske rejseledere klar til, at tage imod dig på Tenerife, Gran Canaria og Fuerteventura.

Vinter rejser til Tenerife, Gran Canaria og Fuerteventura der passer dig

Vi har afgange fra Aalborg Lufthavn til Tenerife, Gran Canaria og Fuerteventura hver uge, derfor kan vi tilbyde dig vinterrejser præcis når det passer dig. Vores rejsekonsulenter sidder klar ved telefonen, så de i samarbejde med dig kan finde din næste vinterferie.

 

 
Valgt finansiering:

Skift finansieringstype