Tennisrejser

Tennisrejser til Tyrkiet

Vi tilbyder hovedsageligt tennisrejser til Tyrkiet, som er kendt for gode træningsforhold, et behageligt ’tennis-klima’ i forår og efterår, gode hoteller og et højt serviceniveau. Vi tilbyder tennisrejser til Belek og Side, turistområder kendt for sine store resorts og lange, hvide sandstrande. Her er der rig mulighed for at arrangere en tennisrejse med plads til en masse timer på tennisbanen samt afslapning i solen og hyggeligt samvær mellem de medrejsende.

Hvis du er medlem af en klub eller forening og allerede ved hvor mange deltagere der skal med på rejsen, så kontakt os hurtigst muligt og få styr på jeres næste træningslejr. Jo tidligere I er ude, jo større udvalg af hoteller og tider på banerne, har I at vælge imellem. 

Fakta

Gode træningsforhold

Højt serviceniveau

Side og Belek er populære rejsemål og efterspørgslen er stor. Tennisspillere fra hele verden kommer her til efter de gode træningsforhold og varme vejr.

Tennisferie med SunCharter

Når I tager på tennisrejse med SunCharter tilpasser vi rejsen til jeres behov og ønsker. Hotellerne modtager mange tennisrejsende hvert år og overalt i både Side og Belek finder I tennisbaner til alles behov. Vil I helst spille på grus- eller kunstgræsbaner og vil I helst spille morgen eller aften, eller måske begge dele? Vi hjælper jer med at skræddersy jeres tennisrejse og finde lige netop det hotel, som indfrier de ønsker I måtte have.

Er du medlem af en tennisklub eller har du en passion for tennis, som du godt kunne tænke dig at dele med andre tennisspillere, så vil vi meget gerne være med til at arrangere din næste tennisrejse. Kunne du tænke dig at arrangere en tennisrejse med SunCharter, men mangler deltagere? Vi har et stort netværk af gæster, som rejser med os hvert år, hvorfor vi gerne vil hjælpe dig med at arrangere en tennisrejse.

Tyvstart tennissæsonen med en tennisferie til tyrkiet
 

 

Nedenfor finder du alle vores hoteller med tennisbane

Valgt finansiering:

Skift finansieringstype