Sommerferie 2017

Er du klar på sommeren 2017, har du bestilt sommerferie?

Hos SunCharter vil vi gerne give dig de bedste muligheder for at rejse af sted på den dejligste charterferie til de skønneste destinationer. Vi synes nemlig, du har fortjent en sommerferie fyldt med solskin, varme, strandture, god mad, latter og spændende nye oplevelser – præcis som den bør være.

Så er du klar på en fantastisk sommerferie?

Hvor skal du holde sommerferie?

Er du nysgerrig efter, hvor du kan rejse hen på sommerferie næste år? Det kan vi sagtens forstå. Derfor kan du allerede nu tage et smugkig på alle vores solbeskinnede destinationer for sommeren 2017.

Hele sommeren kan du flyve med os til Korfu, Malta, Alanya, Golden Sands, Rhodos og Kreta. Og som altid byder vi selvfølgelig på et stort udvalg, så der er noget for dig, uanset om du vil holde ferie ved vandet, i byen, med All Inclusive, med hele familien, med din partner, alene eller med hele højskolen.

Så læs mere om vores dejlige rejsemål, se alle vores skønne hoteller, og drøm dig væk til næste sommer. 

Charterferie = sommerferie med SunCharter

Giv dig selv og dine nærmeste den bedst tænkelige sommerferie, en charterferie i 2017 med SunCharter betyder en sommerferie med dig i fokus, for os er gæsten altid i centrum og det glæder vi os til at du skal opleve. Har du bestilt din charterferie?

Valgt finansiering:

Skift finansieringstype