Hoteller til singlerejser

Singlerejser

Mange forbinder det at rejse alene med backpackerlivet, hvor eneste følgesvend i fjerne egne af verden er ens rygsæk. Men charterferie giver dig faktisk den perfekte ramme for at rejse af sted alene. Når du rejser på charterferie, kan du nemlig rejse nemt og trygt af sted på ferie for dig selv – uden nogensinde at føle dig mere alene, end du har lyst til. Hos SunCharter glæder vi os til at give dig alle de allerbedste muligheder for at opleve verden på egen hånd. 

Bestem selv over din ferie 

Fakta

Single værelser uden tillæg

Mulighed for at have børn med

Når du rejser alene af sted på ferie, kan du nyde luksussen ved at være herre over din egen ferie. Du bestemmer selv tempoet på ferien, hvilke seværdigheder der skal opleves, hvor og hvornår du skal spise, om der skal slikkes solskin på stranden eller brændes krudt af på en aktiv ferie, osv. 

Der er ingen kompromisser. Det giver dig en perfekt mulighed for at sikre dig lige netop din drømmeferie.

Når du rejser alene, får du samtidig den unikke oplevelse ved at opdage verden på egen hånd, og du vil erfare, at du nemmere falder i snak med både lokale og andre turister.

Du er aldrig mere alene, end du selv vælger

Når du rejser med SunCharter, behøver du aldrig føle dig mere alene, end du selv har lyst til. Her rejser du nemlig altid sammen med en masse andre danskere, og vores søde og dygtige danske rejseledere på destinationen står altid klar til en hyggesnak eller til at hjælpe dig med stort som småt.

Som singleforælder kan du også nemt rejse af sted på ferie med dine børn. Hos SunCharter kan du nemlig bestille et af vores singleværelser med plads til børn. 

Find hotellet til en fantastisk singlerejse

Læs mere nedenfor om SunCharters rejsemål for singlerejsende og se, hvor din drømmerejse skal gå hen. Og husk … Når du rejser alene, skal du ikke tage hensyn til noget som helst andet end dine egne feriedrømme. God ferie!

Fuld frihed når du rejser alene
Valgt finansiering:

Skift finansieringstype