Rejser i oktober

Rejs til de varme lande i oktober

Oktober er en speciel periode for SunCharter. Det skyldes, at vi har årets største rejseprogram. Vi rejser ikke alene fra Aalborg til Kreta, Rhodos, Korfu, og Malta . Vi begynder også vores flyvninger fra Aalborg Lufthavn direkte til Gran Canaria. Derfor har du med SunCharter rig mulighed for at få sol, varme og afslapning i oktober.

Ferie med afgang fra Aalborg 

Hele sommeren har SunCharter haft afgange fra Aalborg til Kreta, Rhodos, Korfu og og Malta. Disse sommerdestinationer har sidste afgang i weekenden uge 41. Men i stedet tager vintersæsonen over, hvilket betyder, at vi rejser direkte fra Aalborg Lufthavn til Gran Canaria. I samarbejde med DAT er SunCharter en af de få charterarrangører, som tilbyder rejser til denne herlige ø allerede fra oktober og frem.

Rejser til Gran Canaria i oktober

Gran Canaria er en af danskernes foretrukne feriedestinationer, når det handler om rejser i de kolde danske måneder i efter-, vinter- og foråret. Dette skyldes det stabile klima, der findes på DeGran Canaria hele året rundt. Her kan du finde gennemsnitstemperaturen i oktober for alle vore rejsemål. Nedenfor finder du alle vore rejser i oktober.Rejser I januar

Rejser i februar

Rejser i marts

Rejser I april

Rejser i maj

Rejser i juni

Rejser i juli

Rejser i august

Rejser i september

Rejser i oktober

Rejser i november

Rejser i december

Valgt finansiering:

Skift finansieringstype