Rejser i Maj

Tyvstart sommeren med SunCharter

Foråret er i fuldt flor i Danmark, men venter du også utålmodigt på, at solen tager rigtigt fat og sender sommervejr ind over solhungrende Danmark, så du kan slappe af i solen, tage på stranden, spise aftensmad i det fri og nyde de lune sommeraftener? Hos SunCharter er vi mere end klar til at skrue op for sommerstemningen, så rejs med os fra Aalborg Lufthavn til sol og sommer.

Rejs til paradis direkte fra Aalborg

I maj måned kan du rejse med os fra Aalborg Lufthavn KretaRhodos, Malta og Korfu. På alle destinationerne kan du nyde vidunderlige strande, bjergtagende natur, spændende kultur og historie samt skabe masser af nye minder med dine kære.

Nyd sommerstemningen 

Når du flyver med SunCharter fra Aalborg til en af vores lækre destinationer i maj, går der ikke mange timer, inden du omfavnes af temperaturer på 22-25 grader og masser af solskinstimer hver eneste dag. Så pak sommertøjet og glæd dig til at bygge sandslotte på stranden, plaske i bølgerne, slikke sol på stranden, spise aftensmad på strandpromenaden og drage på opdagelse i sandaler og solbriller. Og bonussen ved det hele? Feriens dejlige sommerstemning kan du lade fortsætte derhjemme, fordi du når hjem i tide til at nyde den danske sommer. 

 Rejser I januar

Rejser i februar

Rejser i marts

Rejser I april

Rejser i maj

Rejser i juni

Rejser i juli

Rejser i august

Rejser i september

Rejser i oktober

Rejser i november

Rejser i december

Valgt finansiering:

Skift finansieringstype