Rejser i Juni

Sommerferie i juni måned

Endelig sommer. Blå himmel. Solskin. Varme. Ja, når vi når juni, er vi så klar til at nyde sommerlivet. Men juni skuffer ofte med flere grå, blæsende, regnfulde og kølige dage, end vi havde drømt om. Samtidig er vi begyndt at længes efter en pause fra hverdagen, tid til afslapning og mere tid med dem, vi holder af. Tag derfor sommerferiestemningen i egen hånd og rejs med SunCharter til sikkert sommervejr. 

Sommerprogram 

Hele sommeren har SunCharter et stort sommerferieprogram med en masse dejlige destinationer. I juni kan du rejse fra Aalborg Lufthavn til både Kreta, Rhodos, Korfu, Malta. Det skulle gerne give dig de allerbedste muligheder for at komme af sted på lige netop den ferie, du drømmer om.

Sikkert sommervejr

I juni måned kan du se frem til en tidlig sommerferie i lækre omgivelser og med et skønt sommervejr på alle vores destinationer. Vores destinationer lokker nemlig med temperaturer på 26-30 grader og med 8-13 solskinstimer om dagen. I vores Varmeguide kan du orientere dig om sommervejret på de enkelte destinationer, og her på hjemmesiden kan du naturligvis også læse meget mere om alle vores destinationer. Så tjek det ud og find ud af, hvor du helst vil nyde sommerferien.Rejser I januar

Rejser i februar

Rejser i marts

Rejser I april

Rejser i maj

Rejser i juni

Rejser i juli

Rejser i august

Rejser i september

Rejser i oktober

Rejser i november

Rejser i december

Valgt finansiering:

Skift finansieringstype