Rejser i August

Når sommeren går på hæld

I august begynder sommeren herhjemme så småt at gå på held, og hverdagen begynder atter at true. Så inden sommerferiestemningen helt forlader kroppen, så rund en dejlig dansk sommer af med en fantastisk ferie med SunCharter – vi garanterer dig en både dansk og dejlig ferie. Og vores rejsemål giver dig samtidig gode udsigter til sol, sommer og varme, inden efteråret melder sin ankomst herhjemme. 

Sensommerens rejsemål

I august kan du flyve med SunCharter til Kreta, Rhodos, Malta og Korfu fra Aalborg Lufthavn. Her kan du nyde den perfekte sensommer i de lækreste omgivelser. Temperaturerne lover stadig fantastisk sommervejr, og badevandstemperaturerne er de højeste på hele året. Så tjek vores Varmeguide og se, hvor dig og familien har lyst til at hoppe i bølgerne.

Slap af, inden hverdagen kalder

Når du rejser på ferie i august, har du en skøn mulighed at nyde den sidste sommerferiestemning og få ladet batterierne op. Så tag en lur i solens varme stråler, en dukkert i poolens forfriskende vand, læs en god bog til lyden af sagte brusende bølger og udnyt, at ingen anden end dig selv bestemmer dagens gøremål. Udnyt, at du har tid til at spille spil, bygge sandslotte, spise is, grine og holde fri med familien, inden den travle hverdag atter kalder.Rejser I januar

Rejser i februar

Rejser i marts

Rejser I april

Rejser i maj

Rejser i juni

Rejser i juli

Rejser i august

Rejser i september

Rejser i oktober

Rejser i november

Rejser i december

Valgt finansiering:

Skift finansieringstype