Lutania Beach (All Inclusive)
Din søgning
Aalborg 19-02-2019
1 uge
Antal værelser: 19-02-2019
2 voksne og 0 børn
Ret din søgning
Luk din søgning
Altid direkte rejser fra Aalborg Lufthavn
Hotel direkte ved stranden

Lutania Beach er et indbydende hotel med All Inclusive og med en perfekt placering direkte ved stranden i Kolymbia.

Hotellet

Lutania Beach er et populært hotel med en skøn beliggenhed, direkte ved den dejlige strand i feriebyen Kolymbia, på den østlige side af Rhodos. Hotellet er omgivet af grønne områder og blomster, og fremstår pænt og indbydende. På Lutania Beach kan man nyde sin ferie ved den stemningsfyldte solterrasse, hvor man har den indbydende swimmingpool, børnepool og liggestole samt overdækket pool/snackbar. Fra solterrassen har man en suveræn udsigt til Middelhavet og har herfra direkte adgang til stranden. Opholdet på Lutania Beach er med All Inclusive som indtages i den hyggelige buffetrestaurant, og de frie lokale drikkevarer kan i dagens løb indtages i baren eller poolbaren. Hotellet har desuden et pænt udvalg af faciliteter såsom tennis, vandgymnastik og WIFI i fællesområderne. Vi gør opmærksom på at internetforbindelsen i Grækenland kan have varierende dækning. Der vil i løbet af ugen være underholdning, hvorfra der kan forekomme lettere støj.

Værelser

Man bor i lyse og pæne dobbelt- eller familieværelser med enten fuld eller skrå havudsigt. Alle værelser har bad/toilet, telefon, TV, hårtørrer, svalekøleskab, aircondition (fra d. 15. juni - 15. september) og balkon/terrasse med bord og stole. Begge værelsestyper er indrettet som ét rum, dog er der i familieværelserne en skydedør (denne kun til afskærmning og går ikke fra væg til væg).

Pension

Opholdet er med All Inclusive, som betyder at morgen- middag og aftensmad, samt frie lokale drikkevarer er inkluderet. Desuden serveres snacks i løbet af dagen. Maden på hotellet er god, dog må der forventes et lidt mindre udvalg af retter. Du kan nedenfor se en oversigt over tidspunkterne for hvornår dagens måltider serveres*
Morgenmad 07:00 – 10:00
Frokost 12:30 – 14:30
Aftensmad 18:30 – 21:00
Snacks 10:00 – 18:00
Drikkevarer
12:00 – 01:00
 Drinks 18:00 – 24:00

*Hotellet kan til enhver tid ændre tidsrummene, uden at SunCharter kan stilles til ansvar for.

Beliggenhed

Hotellet er beliggende i feriebyen Kolymbias. Her har Lutania Beach en perfekt placering direkte ved stranden og med udsigt over havet. På strandene i Kolymbia er der solstole (mod gebyr) og desuden muligt at prøve diverse vandsportsaktiviteter. Fra hotellet er der en kort gåtur til centrum af Kolymbia, hvor man finder et mindre udvalg af restauranter og souvenirbutikker. Fra centrum er der gode busforbindelser til bl.a. Rhodos By.

Miljøafgift i Grækenland pr. 1/1-2018

De lokale myndigheder i Grækenland har indført en miljøafgift på hotelovernatninger fra og med d. 1. januar 2018. Afgiften er SunCharter uvedkommende, og er ikke inkluderet i rejsens pris. Afgiftspris pr. værelse pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,00, og betales direkte til hotellet ved check-in. Bemærk at SunCharters klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering på rejsemålet, som ligger til grund for afgiftens størrelse.
Læs mere
All Inclusive
Strand
0 m
Centrum
200 m
Pool
Ja
Børnepool
Ja
Se alle fakta om hotellet
Pension: All Inclusive
Afstand til strand: 0 m
Afstand til centrum: 200 m
Antal værelser: 147
Etager: 2
Indkøb: 200 m
Mini Marked: Ja
Børneaktiviteter: Ja
Legeplads: Ja
Havudsigt: Nej
Air conditioning: Ja
Safetyboks: Ja
Hårtørrer: Ja
Køleskab: Ja
Minibar: Nej
WiFi: Nej
Balkon / Terrasse: Ja
TV: Ja
Barneseng: Ja
Underholdning: Ja
Wellness: Nej
Fitnessrum: Nej
Afstand til lufthavnen: 30 km
Elevator: Ja
Reception: Ja
Restaurant: Ja
Bar: Ja
Pool: Ja
Antal pools:
Børnepool: Ja
Håndklædeservice: Nej
Gratis solsenge: Ja
Parasoller: Ja
WiFi: Ja
Shuttlebus til stranden: Nej
Rengøring: Ja
Rejseoplysninger:

Priserne justeres løbende
- alle døgnets 24 timer.

Bemærk at der i ovenstående priser er inkluderet et salgstillæg på 181 DKK pr. person for alle over 2 år.

Charterpakken:
Inklusiv:
  • Mad på flyet
  • Bagage
  • Transfer
Normal pris:
626 DKK
Din pris:
590 DKK pr. person
Valgfrie tillæg:

Bagage:
1 stk. a 20 kg t/r 199 DKK
Mad på flyet:
Standard menu t/r 198 DKK
Bustransfer:
Lufthavn - hotel t/r 229 DKK
Aalborg Lufthavn Lounge:
Adgang til lounge på udrejsedagen 129 DKK
Specifikke flysæder:
Alm. flysæde - 60 DKK pr. person pr. vej. 
Forrest i kabinen - 75 DKK pr. person pr. vej
Ekstra benplads - 175 DKK pr. person pr. vej

Det mener vores gæster

om Lutania Beach (All Inclusive)

Fantastisk ferie

Vi må ærligt indrømme at vi var lidt nervøse for at tage afsted, da vi havde læst en masse dårlige anmeldelser omkring hotellet, efter vores mening er ingen af disse anmeldelser sande. Vi er et par på henholdsvis 19 og 20 år som er på vores første rejse alene, og vi har følt os så trygge i SunCharters hænder, der har bare været styr på det hele og intet at sætte en finger på. Vi vil uden tvivl rejse med SunCharter fremover, Emma og Josefine fra SunCharter har gjort et rigtig godt stykke arbejde. Med hensyn til hotellet er det hele bare rigtig lækkert. Rigtig fine værelser og lækre kolde drinks. Rigtig god mad, hvor der bliver sat fokus på kvalitet fremfor kvantitet. Dog skal det lige siges at man skal stå op i rigtig god tid, for at reservere liggestole ved poolen, da de meget tidligt bliver reserveret. For os gjorde det ingenting, da hotellet har den lækreste strand lige nedenfor, her kan man forvente at betale 4€ pr. liggestol og parasol. Flere af de anmeldelser vi har læst fortæller, at man ikke må tage drikkevarer med til poolen, dette gælder altså kun glas og ikke plastik. Vi vil give en stor ros til personalet, da de altid er glade og friske. TAK, for en rigtig god ferie. Håber der kan findes nytte i denne anmeldelse, da det er de ting vi gerne ville have vidst inden vi tog afsted :-)

Skrevet af Maja Mølgaard Nielsen
Din gæstebedømmelse
Din mening betyder meget for os, og rigtig mange gæster bruger andre rejsendes anbefalinger, når de selv skal vælge deres næste rejse.
Derfor opfordrer vi dig til at fortælle om dine oplevelser på din ferie og give din bedømmelse af rejsemålet og hotel.
Giv dine oplevelser en karaktér