Lutania Beach (All Inclusive)
Din søgning
Aalborg 18-08-2019
1 uge
Antal værelser: 18-08-2019
2 voksne og 0 børn
Ret din søgning
Luk din søgning
Altid direkte rejser fra Aalborg Lufthavn
Hotel direkte ved stranden

Lutania Beach er et indbydende hotel med All Inclusive og med en perfekt placering direkte ved stranden i Kolymbia.

Hotellet

Lutania Beach er et populært hotel med en skøn beliggenhed, direkte ved den dejlige strand i feriebyen Kolymbia, på den østlige side af Rhodos. Hotellet er omgivet af grønne områder og blomster, og fremstår pænt og indbydende. På Lutania Beach kan man nyde sin ferie ved den stemningsfyldte solterrasse, hvor man har den indbydende swimmingpool, børnepool og liggestole samt overdækket pool/snackbar. Fra solterrassen har man en suveræn udsigt til Middelhavet og har herfra direkte adgang til stranden. Opholdet på Lutania Beach er med All Inclusive som indtages i den hyggelige buffetrestaurant, og de frie lokale drikkevarer kan i dagens løb indtages i baren eller poolbaren. Hotellet har desuden et pænt udvalg af faciliteter såsom tennis, vandgymnastik og WIFI i fællesområderne. Vi gør opmærksom på at internetforbindelsen i Grækenland kan have varierende dækning. Der vil i løbet af ugen være underholdning, hvorfra der kan forekomme lettere støj.

Værelser

Man bor i lyse og pæne dobbelt- eller familieværelser med enten fuld eller skrå havudsigt. Alle værelser har bad/toilet, telefon, TV, hårtørrer, svalekøleskab, aircondition (fra d. 15. juni - 15. september) og balkon/terrasse med bord og stole. Begge værelsestyper er indrettet som ét rum, dog er der i familieværelserne en skydedør (denne kun til afskærmning og går ikke fra væg til væg).

Pension

Opholdet er med All Inclusive, som betyder at morgen- middag og aftensmad, samt frie lokale drikkevarer er inkluderet. Desuden serveres snacks i løbet af dagen. Maden på hotellet er god, dog må der forventes et lidt mindre udvalg af retter. Du kan nedenfor se en oversigt over tidspunkterne for hvornår dagens måltider serveres*
Morgenmad 07:00 – 10:00
Frokost 12:30 – 14:30
Aftensmad 18:30 – 21:00
Snacks 10:00 – 18:00
Drikkevarer
12:00 – 01:00
 Drinks 18:00 – 24:00

*Hotellet kan til enhver tid ændre tidsrummene, uden at SunCharter kan stilles til ansvar for.

Beliggenhed

Hotellet er beliggende i feriebyen Kolymbias. Her har Lutania Beach en perfekt placering direkte ved stranden og med udsigt over havet. På strandene i Kolymbia er der solstole (mod gebyr) og desuden muligt at prøve diverse vandsportsaktiviteter. Fra hotellet er der en kort gåtur til centrum af Kolymbia, hvor man finder et mindre udvalg af restauranter og souvenirbutikker. Fra centrum er der gode busforbindelser til bl.a. Rhodos By.

Miljøafgift i Grækenland pr. 1/1-2018

De lokale myndigheder i Grækenland har indført en miljøafgift på hotelovernatninger fra og med d. 1. januar 2018. Afgiften er SunCharter uvedkommende, og er ikke inkluderet i rejsens pris. Afgiftspris pr. værelse pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,00, og betales direkte til hotellet ved check-in. Bemærk at SunCharters klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering på rejsemålet, som ligger til grund for afgiftens størrelse.
Læs mere
All Inclusive
Strand
0 m
Centrum
200 m
Pool
Ja
Børnepool
Ja
Se alle fakta om hotellet
Pension: All Inclusive
Afstand til strand: 0 m
Afstand til centrum: 200 m
Antal værelser: 151
Etager: 3
Indkøb: 200 m
Mini Marked: Ja
Børneaktiviteter: Ja
Legeplads: Ja
Havudsigt: Nej
Aircondition (A/C) (evt. mod gebyr): Ja
Safetyboks (evt. mod gebyr): Ja
Hårtørrer: Ja
Køleskab: Ja
Minibar: Nej
WiFi på værelset: Nej
Balkon / Terrasse: Ja
TV: Ja
Barneseng: Ja
Underholdning: Ja
Wellness: Nej
Fitnessrum: Nej
Afstand til lufthavnen: 30 km
Elevator: Ja
Reception: Ja
Restaurant: Ja
Bar: Ja
Pool: Ja
Antal pools: 1
Børnepool: Ja
Håndklædeservice (evt. mod gebyr): Nej
Gratis solsenge: Ja
Parasoller: Ja
WiFi på hotellet: Ja
Shuttlebus til stranden: Nej
Rengøring: Ja
Rejseoplysninger:

Priserne justeres løbende
- alle døgnets 24 timer.

Bemærk at der i ovenstående priser er inkluderet et salgstillæg på 181 DKK pr. person for alle over 2 år.

Charterpakken:
Inklusiv:
  • Mad på flyet
  • Bagage
  • Transfer
Normal pris:
626 DKK
Din pris:
590 DKK pr. person
Valgfrie tillæg:

Bagage:
1 stk. a 20 kg t/r 199 DKK
Mad på flyet:
Standard menu t/r 198 DKK
Bustransfer:
Lufthavn - hotel t/r 229 DKK
Aalborg Lufthavn Lounge:
Adgang til lounge på udrejsedagen 129 DKK
Specifikke flysæder:
Alm. flysæde - 60 DKK pr. person pr. vej. 
Forrest i kabinen - 75 DKK pr. person pr. vej
Ekstra benplads - 175 DKK pr. person pr. vej

Se hotellets
beliggenhed hér
Åben kort 

Det mener vores gæster

om Lutania Beach (All Inclusive)

Beliggenhed! Beliggenhed!

Lutania Beach hotel er med sin placering i TOP-klasse. Hotellets All Inclusiv koncept løftes fint med både variation og bredde ved samtlige måltider. Værelser med 180 grader smukkeste udsigt til Kolymbias strand og i fineste stand. Vores store familie havde valgt de største familieværelser (3 stk.), der meget heldigt havde den bedste udsigt. Ligeså også bedste afstand fra underholdningen efter aftensmaden, som vi ikke altid var målgruppen af. Vi oplevede et hjælpsomt og venligt personale på hotellet og den sødeste rengøringsdame. Hotellet fortjener og kan fint løfte flere stjerner end 3,5! Vi besøger gerne Lutania Beach igen en´anden god gang.

Skrevet af Janne Dahl Kjær Jensen

???????? En super god ferie ????????

Vi har haft en dejlig ferie på Lutanian Beach hotel. Det var en god oplevelse at rejse med Suncharter og lige fra starten blev vi modtaget i lufthavn af smilende guider som fortalte hvad vi skulle. På hotellet blev vi modtaget med aftensmad da vi ankom sent om aftenen. På hotellet var der en god service og flot buffet til alle måltider. Lækker pool og strand lige udenfor hotellet med liggestole og parasoller begge steder. Gode udflugter med suncharter som vi kan anbefale hvor der var en lokal guide som talt dansk og kunne fortælle mange spændende historie om øen. Kort sagt vi manglede ingenting på vores ferie og vi kan varmt anbefale suncharter til alle ????

Skrevet af Flemming Andersen

Skøn, skøn ferie!

Vi er et venindepar begge på 20 år, som for nyligt var så heldige at spendere en uge på skønne Lutania Beach. Vi havde hjemmefra læst lidt blandede anmeldelser, og valgte derfor bare at tage afsted uden alt for høje forventninger til hotellet, men med åbent sind - men vi blev bestemt ikke skuffede! Vi ankom til midnat på hotellet, hvor der var mad til os nyankomne, endda ganske velsmagende mad. Personalet på hotellet var alle meget søde ved os, og var friske og nemme at få en lille hyggesnak med. Maden var generelt god, der var noget nyt stort set hver dag. Ikke verdens største buffet, men vi synes personligt at det var ganske fint til vores behov! Hvis man skulle nævne én ting, så ville det være, at der bestemt er mangel på liggestole ved poolen. Der burde stilles flere til rådighed, da der er meget ekstra plads omkring poolen, hvor der sagtens kunne fittes flere liggestole ind. Ellers generelt et meget fint og hyggeligt hotel. Ikke for stort, ikke for småt. Vi havde en super dejlig ferie, og ville bestemt overveje at vende tilbage!

Skrevet af Caroline Bie
Din gæstebedømmelse
Din mening betyder meget for os, og rigtig mange gæster bruger andre rejsendes anbefalinger, når de selv skal vælge deres næste rejse.
Derfor opfordrer vi dig til at fortælle om dine oplevelser på din ferie og give din bedømmelse af rejsemålet og hotel.
Giv dine oplevelser en karaktér