Eden Roc Resort (Ultra All Inclusive)
Din søgning
Aalborg 19-02-2019
1 uge
Antal værelser: 19-02-2019
2 voksne og 0 børn
Ret din søgning
Luk din søgning
Altid direkte rejser fra Aalborg Lufthavn
Familievenligt hotel der byder på det hele

Eden Roc er til de legesyge, vandhundene, de aktive og dem, der bare gerne vil slappe af. Hotellet rummer virkelig noget for enhver med sit pæne udvalg af faciliteter.

Hotellet

Eden Roc er til de legesyge, vandhundene, de aktive og dem, der bare gerne vil slappe af. Hotellet rummer virkelig noget for enhver med sit pæne udvalg af faciliteter. Her findes tre poolområder, hvoraf det ene af de to poolområder byder på hele tre vandrutsjebaner. Derudover er der fra hotellet adgang til en privat strand med gratis liggestole, tennisbane, minigolf, beachvolley, mini fodboldbane, et mindre motionsrum, et mindre udvalg af restauranter, solterrasse samt butikker. Når man kommer ind i det store receptionsområde, bliver man mødt af personalet som byder dig velkommen på en All Inclusive ferie i lækre rammer. Hotellet har også en børneklub som har åben to gange dagligt, som er åben fra midten af maj til midten af oktober, samt minidisco og babyclub for de mindste. Hotellet har desuden et bredt underholdnings- og aktivitetsprogram, som sørger for sportsaktiviteter, lege, shows og konkurrencer. På Eden Roc er der desuden gratis WIFI på hele hotellet samt på værelserne. Vi gør opmærksom på internetforbindelsen i Grækenland kan variere og udfald kan forekomme.

Værelser

Som gæst bor du i pæne og moderne indrettet dobbeltværelser med plads til 2-3 personer pr. værelse. Den tredje person vil sove på opredning. Alle værelser er udstyret med TV, køleskab, aircondition, hårtørrer, et rummeligt badeværelse, egen balkon og gratis WIFI. Dobbeltværelserne sælges enten med havudsigt eller udsigt til omgivelserne.

Pension

På Eden Roc er opholdet med Ultra All Inclusive, som serveres fra den store hovedrestaurant hvor gæsterne kan nyde både morgen-, middag- og aftensmad, der alle serveres fra flot buffet, der tilbyder hele fire forskellige temaer til diverse måltider – græsk, italiensk, orientalsk samt skaldyr of fisk. Udvalget i hotellets hovedrestaurant er med internationalt kendte retter samt lokale specialiteter.

Under dit ophold, er der endvidere inkluderet en gratis frokost og en gratis middag på hotellets to a la carte restauranter. Vi gør opmærksom på, at der til aften er dresscode i hotellets restauranter - mænd skal bære lange bukser og lukkede sko.

Med i opholdet er indholdet af minibaren på værelset inkluderet i prisen. Evt. genopfyldning af minibaren sker mod merbetaling.

Morgenmad 07:00 – 10:00
Sen Morgenmad 10:00 – 11:00
Frokost 12:30 – 14:00
Aftensmad 19:00 – 21:30
Snacks 11:00 – 18:00
Snacks 21:30 – 02:00
Drikkevarer 10:30 – 23:30

*Hotellet kan til enhver tid ændre tidsrummene, uden at SunCharter kan stilles til ansvar for.

Hotellets á la carte muligheder:

Morgenmad: Ved hotellets ’Cone All Day Dining’ området (08:00-11:00) er der mulighed for at nyde morgenmaden fra deres à la carte menu. Ønsker du at nyde morgenmaden ved stranden tilbyder ’Basilico’ restauranten en lækker morgenmadsbuffet (08:00-11:00 - åben fra d. 10. maj)

Frokosten: Nyder du at få en god burger og en tilhørende øl, kan du med fordel vælge at spise ved ’Cone All Day Dining’ området, som serverer et bredt udvalg af burgere fra à la carte menu (12:30-17:00). ’Basilico’ restauranten ved stranden serverer en let buffet med græske og internationale retter samt den traditionelle pita gyros (12:30-15:00). Er du mere til fisk og skaldyr kan et besøg ved ’Dikti Dining’ området anbefales (12:30-14:30).

Aftensmad: På Eden Roc tilbydes et bredt udvalg af à la carte restauranter, hvor forhåndsreservation er påkrævet
’Mediterranean A La Carte Restaurant’ (19:00-22:00) – à la carte restaurant med fokus på middelhavs-inspirerede retter.
’Churrasco Bar & Grill’ (19:00-22:00) – serverer burger og steaks fra grill, med mulighed for sen servering (22:00-02:00)
’Meze Greek Tavern’ (19:00-22:00) – Serverer den traditionelle græske specialitet meze.
’Basilico Italian Restaurant’ (19:00-22:00) – italiensk restaurant med klassiske retter og pizza.
’Arun Asia’ (19:00-22:00) – Asiatisk restaurant som findes på hotellets tagterrasse, serverer en traditionel asiatisk 6-retters menu.
’Arun Teppanyaki’ (19:00-22:00) – Japansk show cooking restaurant.

Udvalget af snacks varierer fra dag til dag og serveres fra mindre buffet. Snacks indebærer foruden is til børn samt filterkaffe, the og småkager.

Drikkevarer: Drikkevarer som serveres til hovedmåltiderne inkluderer vand, sodavand, lokale vine (rød og hvid) og fadøl. Drikkevarer som derudover er inkluderet i Ultra All Inclusive indebærer kaffe, the, udvalg af cocktails samt udvalg af internationalt kendte mærker af alkohol. Drikkevarer som er inkluderet i Ultra All Inclusive kan nydes fra kl. 10:30 – 23:30. Evt. drikkevarer som nydes før eller efter dette tidsrum er mod merbetaling.
’Dikti Beach Bar’ (08:00-23:30) – serverer kaffe, the, kølige drikkevarer, cocktails og internationale kendte mærker af alkohol
’Pool Bar’ (10:30-18:00) – serverer kølige drikkevarer, juice, kaffe, is og lette snacks
’Flokos Main Bar’ (10:30-01:00) – serverer kaffe, the, sodavand, fadøl, lokale og internationale kendte mærker af alkohol (gin, vodka, rom, apertifs, brandy), lokale vine (rød, hvid og rosé), udvalg af cocktails and drinks.
’Champagne & Wine Bar’ (18:30-22:00) – serverer en udvidet vin liste, mousserende cocktails samt lokal og internationalt kendte mærker af mousserende vine.
’StoneBar’ (20:00-00:00) – cocktail bar med lokale og internationalt kendte mærker af drinks og cocktails (åbner d. 10. maj)

Beliggenhed

Eden Roc ligger i udkanten af turistområdet Koskinou, cirka 4 kilometer fra den gamle by i Rhodos By. Her er dog ikke langt til hverken restauranter og områdets andre hoteller. Bor du på Eden Roc, har du alt hvad du skal bruge på selve området og du behøver derfor ikke, at gå længere end fra værelset og ned til restauranten. Skulle du alligevel få lyst, er her 350 meter til nærmeste restaurant og taxaen ind til Rhodos By koster lige i underkanten af 10 €.

Miljøafgift i Grækenland pr. 1/1-2018

De lokale myndigheder i Grækenland har indført en miljøafgift på hotelovernatninger fra og med d. 1. januar 2018. Afgiften er SunCharter uvedkommende, og er ikke inkluderet i rejsens pris. Afgiftspris pr. værelse pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,00, og betales direkte til hotellet ved check-in. Bemærk at SunCharters klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering på rejsemålet, som ligger til grund for afgiftens størrelse.
Læs mere
All Inclusive
Strand
0 m
Centrum
2 km
Pool
Ja
Børnepool
Ja
Se alle fakta om hotellet
Pension: All Inclusive
Afstand til strand: 0 m
Afstand til centrum: 2 km
Antal værelser: 356
Etager: 4
Indkøb: 2 km
Mini Marked: Ja
Børneaktiviteter: Ja
Legeplads: Ja
Havudsigt: Nej
Air conditioning: Ja
Safetyboks: Nej
Hårtørrer: Ja
Køleskab: Ja
Minibar: Nej
WiFi: Ja
Balkon / Terrasse: Ja
TV: Ja
Barneseng: Ja
Underholdning: Ja
Wellness: Ja
Fitnessrum: Ja
Afstand til lufthavnen: 20 km
Elevator: Ja
Reception: Ja
Restaurant: Ja
Bar: Ja
Pool: Ja
Antal pools:
Børnepool: Ja
Håndklædeservice: Ja
Gratis solsenge: Ja
Parasoller: Ja
WiFi: Ja
Shuttlebus til stranden: Nej
Rengøring: Ja
Rejseoplysninger:

Priserne justeres løbende
- alle døgnets 24 timer.

Bemærk at der i ovenstående priser er inkluderet et salgstillæg på 181 DKK pr. person for alle over 2 år.

Charterpakken:
Inklusiv:
  • Mad på flyet
  • Bagage
  • Transfer
Normal pris:
626 DKK
Din pris:
590 DKK pr. person
Valgfrie tillæg:

Bagage:
1 stk. a 20 kg t/r 199 DKK
Mad på flyet:
Standard menu t/r 198 DKK
Bustransfer:
Lufthavn - hotel t/r 229 DKK
Aalborg Lufthavn Lounge:
Adgang til lounge på udrejsedagen 129 DKK
Specifikke flysæder:
Alm. flysæde - 60 DKK pr. person pr. vej. 
Forrest i kabinen - 75 DKK pr. person pr. vej
Ekstra benplads - 175 DKK pr. person pr. vej

Det mener vores gæster

om Eden Roc Resort (Ultra All Inclusive)

Dejlig rent og pænt hotel!

Eden Roc Resort gør det rigtig godt. Det er et større resort, hvor du har alle faciliteter indenfor rækkevidde. Helt ideel til børnefamilien, med mindre område med vandrutchebaner, fodboldbane, tennisbane og børneklub. Lækre pools, god buffet og generelt et pænt hotel.

Skrevet af Jonas, rejsekonsulent hos SunCharter

Johanne Schlichtkrull

Vi er lige kommet hjem fra eden roc. Vi havde en dejlig ferie på Rhodos. Det er nogle rigtig fine bungalows og en fin privat pool. Hvad vi ikke vidste var at der var virkelig langt at gå til mad og drikkevarer så når man bor i bungalows får man ikke max ud af all inclusive. Udover det manglede der liggestole. Der var 14 liggestole i alt til omkring 40 lejligheder. Det resulterede i at folk stod op meget tidligt for at lægge håndklæder. Ved de andre pools var samme problematik. vi påtalte det flere gange, men der skete ingenting. Lidt træls at bruge krudt på,på en ellers ret dyr ferie.

Skrevet af Johanne Schlichtkrull

Enestående hotel

Vi var på Eden Roc i 14 dage fra d 4/6 til d 18/6. Det e det bedste hotel vi nogensinde har været på når vi har været på charter rejser. Fantastisk hotel og et enestående personale. Personalet var de mest service venlige man kan tænke sig og hotel manageren var der hele tiden og gik og hyggede om gæsterne. Værelserne var super og maden var rigtig god. Og a la carte restauranterne var enestående. Virkelig kvalitets mad. Et sted som varmt kan anbefales

Skrevet af Erik Madsen
Din gæstebedømmelse
Din mening betyder meget for os, og rigtig mange gæster bruger andre rejsendes anbefalinger, når de selv skal vælge deres næste rejse.
Derfor opfordrer vi dig til at fortælle om dine oplevelser på din ferie og give din bedømmelse af rejsemålet og hotel.
Giv dine oplevelser en karaktér