Mellieha Bay (All Inclusive/Halvpension)
Mellieha, Malta, Mellieha Bay Resort

Ret din søgning

Antal værelser

Antal værelser
Her har du mulighed for at fordele rejsedeltagerne på det antal værelser du ønsker
Rejseoplysninger

Priserne justeres løbende - alle døgnets 24 timer.

Bemærk, at der tillægges 181 kr. pr. person. Dette sikrer, at prisen på din rejse ikke stiger som følge af olieprisstigninger og valutakursændringer.

Den viste pris er en gennemsnitspris pr. person.
Valgfrie tillæg

Bagage: 1 stk. bagage a 20 kg t/r 199 kr.

Mad på flyet: Standardmenu eller glutenfri menu t/r 199 kr.

Transfer: Bustransport mellem lufthavn og hotel t/r - 229 kr.

Aalborg Lufthavn Lounge: Adgang til Aalborg Lufthavns lounge på udrejsedagen - 129 kr.

Specifikke flysæder:  Specifikt alm. flysæde - 60 kr. pr. person pr. vej. 
                                  Specifikt sæde forrest i kabinen - 75 kr. per. person pr. vej
                                  Specifikt sæde med ekstra benplads - 175 kr. pr. person pr. vej

Charterpakken
(Inkl. Mad på flyet Bagage Transfer )

Normalpris: 626,-Din pris: 590,-

pr. person

Mellieha Bay Resort

Et hotel med dejlig placering i Mellieha Bugten, hvor du har havudsigt fra alle værelser.

Hotellet

Beliggende på den nordlige del af øen, i naturskønne omgivelser og med havet som nærmeste nabo, sætter hotellet og omgivelserne rammerne for den perfekte. Hotellet rummer i alt 2 poolområder, hvor der er muligt at tage en dukkert eller slappe af på en solseng. Fra hotellets ene pool er der adgang til hotellets strand, hvor man kan bade i det klare Middelhav. Når du åbner døren til dit hyggelige hotelværelse, mødes du af en eminent udsigt ud over det azurblå hav. Værelserne er små, men flotte og moderne indrettede med en glasskydedør til badeværelset. På hotellet er tilknyttet et animationsteam, som sørger for underholdning flere gange om ugen.

Værelser

Bo med den smukkeste havudsigt over Mellieha bugten. Alle værelser på Mellieha Bay er med havudsigt og kan akkommodere op til 2-3 voksne, eller 2 voksne og 2 børn. Værelserne er små, men funktionelle og moderne indrettet. Badeværelset har det fornødne og er rummeligt og lyst som resten af værelset. Værelserne har ét europæisk stik, de resterende er engelske, vi vil derfor anbefale at man for en sikkerhedsskyld medbringer en adapter. Her bor du med en privat balkon eller åben terrasse, som skaber rammen om en hyggelig ferie i smukke omgivelser.

Valg af bestemt værelse:

Som noget helt unikt kan du forudbestille et bestemt værelse på Mellieha Bay. Ønsker du at bo højt oppe, nede ved jorden eller er I flere som rejser sammen, kan du forudbestille værelser, så I kommer til at bo så tæt på hinanden som muligt. Forudbestilling af et bestemt værelse koster kr. 400,- pr. uge pr. værelse.

Vi gør opmærksom på at kun et begrænset antal værelser er tilgængelig for forudbestilling. Der tages forbehold for udsolgte afgange.

VÆRELSESVALG:
Ønsker du et ophold med All Inclusive, bedes du vælge værelsestypen "Dobbeltvær. (2 pers. + evt. 2 børn) - havudsigt og All Inclusive" eller "Dobbeltvær. (2-3 pers) - havudsigt og All Inclusive"

Ønsker du et ophold med halvpension, bedes du vælge værelsestypen "Dobbeltvær. (2 pers. + evt. 2 børn) - havudsigt og halvpension" eller "Dobbeltvær. (2-3 pers.) - havudsigt og halvpension"

Pension

Som gæst på Mellieha Bay har du mulighed for at vælge om opholdet skal være med All Inclusive eller halvpension. Læs mere under "Værelser", hvilken værelsestype du skal vælge, såfremt du ønsker All Inclusive eller halvpension.
På Mellieha Bay serveres dagens måltider som udgangspunkt fra buffet, mens hotellets barer selvfølgelig skænker drikkevarer i løbet af dagen. De forskellige barer og restauranter tilbyder All Inclusive på forskellige tidspunkter. Du kan kun forvente, at lokale drikkevarer, er inkluderet. Internationale mærker er ikke en del af konceptet. Hotellet har 2 restauranter: en buffetrestaurant, hvor der dagligt serveres tre hovedmåltider, samt en temarestaurant, som har åbent på udvalgte ugedage. Foruden de 2 restauranter byder hotellet på en pool- og lobbybar, hvor det er muligt at forsyne sig med en kold forfriskning eller en snack. Hvis man tilkøber All Inclusive vil det være muligt at få en bid mad fra buffeten eller snackbaren i tidsrummet 09:30-00:45. Ved valg af halvpension kan drikkevarer tilkøbes mod gebyr.

*Hotellet kan til enhver tid ændre tidsrummene og hvilke restauranter måltiderne kan indtages i, uden at SunCharter kan stilles til ansvar for dette.

Vi gør opmærksom på, at der er dresscode i restauranterne til aftensmaden - Ingen klipklappere, tangtops/undertrøjer og korte shorts. 

Beliggenhed

Mellieha Bay Resort har en fremragende beliggenhed tæt på den største gyldne sandstrand på Malta og alligevel kun 3 km væk fra byen Mellieha. Hotellet ligger trukket tilbage i rolige og naturskønne omgivelser, dog findes der strand, dykning og byliv inden for en overskuelig rækkevidde. Du skal bo her hvis du er til rolige omgivelser, en badeferie i pool eller ved en af de smukke strande, men stadig ønsker gode transportforbindelser til resten af øen. Uanset om du planlægger at dase dine dage væk på stranden, eller håber at udforske alle kroge og hjørner af, hvad øerne har at tilbyde, er Mellieha et rigtig godt sted for din ferie.

Miljøafgift på Malta pr. 1/1-2018

Ved tjek ind på hotellet vil der for personer over 17 år blive opkrævet en beskatning på 0,5 € pr. person pr. nat, dog maksimum 5 € for et kontinuerligt ophold. Dette beløb skal betales direkte til hotellet og er ikke en del af rejsens pris
Målgruppe
Alle
Strand
0 m
Lokalt centrum
3500 m
Byggeår
1996
Renoveret
2016
Antal etager
5
Antal værelser
313
Elevator
Ja
Restaurant
Ja
Bar
Ja
WiFi
Ja
Aircondition
Ja
Swimmingpool
Ja
Børnepool
Ja
Poolhåndklæder
Ja
Hårtørrer
Ja

Nogle faciliteter kan forekomme mod gebyr

» Se flere hotel fakta

Se billeder

Se video

Hotellet på kort

Lignende hoteller på Malta
Chat med SunCharter

Hej.
Mit navn er Tenna.
Mine kollegaer og jeg sidder klar til at hjælpe dig.

Valgt finansiering:

Skift finansieringstype