Rejser til Malta
Malta - et sandt Middelhavsparadis

Antal værelser

Antal værelser
Her har du mulighed for at fordele rejsedeltagerne på det antal værelser du ønsker

Rejser til Malta

Malta er et Middelhavsparadis, som kun de færreste kender. Med sine 316 km² er Malta et af de mindste lande i verden og består af intet mindre end syv små øer. Af de syv små øer er det dog kun de to største øer, Malta og Gozo, som er tætbefolkede.

Det er svært ikke at blive forelsket i Malta fra første øjekast. Det er et rejsemål, der har det meste: butikker, kultur, historie, natteliv og selvfølgelig fortrinlige muligheder for at tage en skøn dukkert i det krystalklare hav. Den beskedne størrelse er ligeledes med til at sikre et smukt udsyn til det azurblå Middelhav, uanset hvor du befinder dig på øen.

Meget mere end badeferie

Solskinstimerne er mange på Malta, men øen byder på meget mere end badeferie. Her kæmper historie og seværdigheder mod de overdådige hotellers omgivelser for din opmærksomhed. Malta er med sin mere end 7000 år gamle historie et af de eneste steder i verden med så stort et antal kulturperler samlet på ét sted. Alene hovedstaden Valletta byder på så mange kulturelle mindesmærker, at selve byen er på UNESCOs liste over verdenskulturarv. I 150 år var øen en britisk koloni, og selvom Malta ikke længere er en del af Storbritannien, så kører malteserne stadig i venstre side af vejen.

Seværdigheder på Middelhavsøen

På Malta er de mest besøgte områder blandt andet: hovedstaden, nemlig den romantiske havneby Valletta, St. Julian's, som byder på storbyliv og masser af oplevelser, samt Paceville, som ligger nær St. Julian's, der tilbyder gode jazzklubber, vinbarer, kasinoer og pubber.

En ø fuld af historie

Med flere tusinde års historie på Maltas lille areal er det nemt at finde levn fra eksempelvis romerne, araberne og de mange riddere. Malta er blandt mange ting uspoleret natur, smukke kystlinjer, rig på historie, smukke klippestrande, utroligt lækre hoteller og helt klart dit besøg værd.

Fakta

Sæson: Marts-Oktober

Valuta: Euro

Sprog: Maltesisk

Afrejsetid: 3 timer og 20 min.

Indbyggertal: 423.000

Hav: Middelhavet


Der er ikke nogle hoteller ud fra dine søgekriterier i øjeblikket!

Valgt finansiering:

Skift finansieringstype