Mallorca, Cala d´Or
Den elskede spanske ferie ø
Priser fra 3.499 DKK
Vis hoteller
Se billeder Se video
Din søgning
Aalborg 29-02-2020
1 uge
Antal værelser: 29-02-2020
2 voksne og 0 børn
Ret din søgning
Luk din søgning
Altid direkte rejser fra Aalborg Lufthavn

Information om Mallorca, Cala d'Or

Cala d'Or er en fantastisk ferieby, i naturskønne, autentiske og mere eksklusive omgivelser end hvad man ellers ser på Mallorca
I Cala d'Or byder SunCharter velkommen til et charmerende og alsidigt ferieområde, med rolig atmosfære, naturskønne omgivelser og fantastiske bugte med gyldne sandstrande og krystalklart vand der indbyder til gode ferieoplevelser på klassiske Mallorca for gæsten i alle aldre.

Oplev den ferieperlen Cala d’Or på Mallorca

Mallorca har igennem mange år været et af danskernes forertukne rejsemål på grund af sit behagelige klima, fantastiske og børnevenlige sandstrande, betagende landskab, interessante byer samt den fordelagtige korte flytid fra Danmark til Mallorcas solrige kyster. Øen byder på et væld af oplevelser uanset om man er til daseferie ved stranden, kulturelle seværdigheder i hovedbyen Palma, lokale markeder, betagende bjerglandsbyer eller vil være aktiv og cykle øen rundt. Mallorca er et ideelt ferievalg til din næste charterferie og hos SunCharter er vi stolte af, at byde velkommen til denne spanske perle fra sommeren 2020 med direkte ugentlige afgange fra Aalborg Lufthavn.


På Mallorcas betagende østkyst ligger den charmerende ferieby Cala d’Or, hvor stemningsfyldt byliv og naturskønne bugte med gyldent sand og azurblåt hav danner rammen om denne skønne ferieperle. Cala d’Or er et roligt og mere eksklusivt ferieområde sammenlignet med mange andre, måske mere kendte feriebyer rundt omkring på øen, hvor her er en særdeles afslappende atmosfære emmer af god feriestemning. I den hyggelige bymidte finder man små forretninger, butikker og fortovscaféer, som er omkranset af de karakteristiske hvidkalkede huse. Ved de lokale spisesteder summer det af liv, hvor både lokale indbyggere og besøgende nyder et køligt glas vin og en lækker tapas anretning. Byens marina ligger på begge sider af en smal indsejling i et af områdets utallige bugte eller ”Cala”, som de hedder på spansk. Her findes der ligeledes butikker og gode fiskerestauranter, hvor man kan slå tiden lidt ihjel ved at se på de mange luksusyachter som lægger til.

 

De eventyrlige bugte venter

Foruden Cala d’Or kan man nemt besøge en af området yderligere fire bugte; Cala Gran, Cala Esmaralda, Cala Ferrera og Cala Serena. Fælles for dem alle, er at bugtene er smukt indrammet af klipper og prydet med grønne træer og flora der smukt komplimenterer det krystalklare vand. For enden af bugtene finder man skønne og børnevenlige sandstrande, hvor man med fordelen kan bruge dagen med at nyde solen, tage en forfriskende dukkert eller måske udforske verden under havoverfladen med snorkel.

 

Områdets aktivitetsmuligheder

Cala d’Or er om nogen et af de mere autentiske ferieområder, da man på trods af den voksende turisme har udbygget med stor respekt for den oprindelige by, og man finder derfor ingen højhuse eller omfangsrige betonkonstruktioner. Byen fremstår i flot mallorcinsk stil med kubistiske hvide huse og frodige, grønne pinjetræer. Området har for de aktive også flere muligheder, hvis man som feriegæst gerne vil andet end at gå på opdagelse i byen eller dase ved diverse bugte. Er man til mere vandsport kan der lejes bl.a. vandcykler ved strandene og fra flere firmaer på marinaen kan der lejes motorbåde på timebasis. Har man ikke bådførercertifikat skal det ikke stoppe en fra at spendere en dag på vandet som kaptajn, da de mindre både ikke har krav om certifikat. Derudover er der ideelle muligheder for dykning, gode vandreruter, minigolf, mulighed for leje af landevejscykler og mountainbikes. For golfspilleren kan man prøve kræfter med områdets golfbane Vall d’Or, som ligger ca. 8km udenfor Cala d’Or.

Læs mere

Oplevelser på Mallorca, Cala d'Or

Tag med vores danske rejseledere på tur:

Det klassiske Mallorca 

Kom med på vores udflugt, hvor du kan opleve et af Mallorcas mest kendte markeder, Sineu Market. Her skal vi hen og se lidt nærmere på alt hvad hjertet begære, dette marked har nemlig alt lige fra tøj og souvenirs til levende dyr! Efter markedet drager vi længere øst på og begiver os ned i noget af det, som Mallorca er allermest kendt for, nemlig drybstensgrotter! Vi skal hele 30 meter ned i Hams grotterne og nyde den rå natur og specielle stemning der er, når man først kommer hele vejen. 
Halvdagsudflugt

Mallorcas specialiteter 

Tag med på turen, hvor du virkelig kan få aktiveret dine smagsløg!
På denne tur skal vi ud og udforske noget af det lokale, og som er helt specielt fra Mallorca. Først går turen til Maciá Batle, som er en af de største og mest succesfulde vingårde på øen. Her skal vi både se på produktionen, men også smage nogen af lækre vine. Når vi vender snuderne tilbage mod øst tager vi et smut forbi Manacor, hvor vi skal se og høre lidt om Mallorcas alternative og interessante produktion af perler. Til sidst skal vi også forbi likørbryggeriet i denne by, hvor der er mulighed for at smage sig frem til sin favoritlikør. 
Halvdagsudflugt

Spansk Aften

Denne aften glæder vi os til at blænde op for alt godt fra det spanske køkken, hvor vi starter aftenen med at gå samlet hen til en af vores yndlingsrestauranter, Tapas y Mas. Her har I mulighed for at lære jeres medrejsende bedre at kende, samt få en hyggelig snak med os rejseledere. På denne aften aktiveres dine smagsløg når bordet fyldes med traditionelle, spanske specialiteter for enhver smag. Der vil indtil kl. 20.00 være ubegrænset tapas og drikkevarer, og vi runder naturligvis aftenen af med en lille dessert. Der venter jer en autentisk kulinarisk oplevelse, som er det perfekte udgangspunkt for jeres ferie her i det spanske.
Vi håber på at se jer til en rigtig hyggelig aften! 
Aftenarrangement

Betingelser:

Tilmelding til udflugterne skal ske til SunCharters rejseledere eller via SunCharters Gæste App senest 24 timer før den pågældende udflugts begyndelse. Udflugterne har begrænset antal pladser og vi anbefaler derfor, at du bestiller din udflugt i god tid. Vi tager forbehold for prisændring, aflysning eller ændring som følge af manglende tilslutning, eller hvis vejret ikke lever op til kravene for gennemførsel af udflugten. Derudover gør vi opmærksom på at udvalgte udflugter er sæsonbetinget, hvorfor vores udflugtsprogram kan variere efter høj- og lavsæson og ikke alle udflugter kan garanteres hele sæsonen. Alderen for børn er til og med 11 år. Børn under 2 år er gratis. Tilmeldingen er bindende, og det er ikke muligt at få refunderet det betalte beløb, medmindre en lægeerklæring kan fremvises. Visse oplevelser som indgår i vores udflugter kan være afholdt i samarbejde med eksterne arrangører, hvorfor engelsktalende rejseledere kan forekomme. Vi gør opmærksom på, at nogle udflugter kan være fysisk krævende. Specielle hensyn ved udflugterne vil fremgå af udflugtsbeskrivelsen. På billetten fremgår opsamlingstidspunkt for udflugten, som skal overholdes. Er du ikke tilstede, forbeholder vi os retten til, at fortsætte udflugten uden din deltagelse. Mød gerne op i god tid før afgang. Udflugterne kan betales i euro eller med kreditkort. NB! Ved betaling med kort, må der påregnes et gebyr på kr. 25,- pr. transaktion.

 FAKTA

Praktisk information

Information om udflugters pris, varighed, opsamlingssted samt øvrige praktiske bemærkninger vedr. udflugter oplyses på destinationen. Det endelige udflugtsprogram kan findes i informationsmappen på dit hotel. 

Tilmelding til udflugter sker ligeledes først på destinationen til din rejseleder.

Visse udflugter kan blive udbudt med engelsktalende lokal guide.