Luk besked

Aktuel information om coronavirus

Læs mere hér

Ferrera Beach (All Inclusive)
Din søgning
02-06-2020
1 uge
Antal værelser: 02-06-2020
2 voksne og 0 børn
Ret din søgning
Luk din søgning
Altid direkte rejser
Familievenligt All Inclusive hotel i feriebyen Cala d'Or

Ferrera Beach er et indbydende og populært All Inclusive hotel med plads til hele familien. Hotellet er beliggende i kort afstand til to af områdets fantastiske strande og har flere gode feriefaciliteter såsom to flotte poolområder, underholdning og gode lejligheder. Hotellet kan ikke anbefales til gangbesværede.

HOTELLET

Ferrera Beach er et charmerende lejlighedshotel beliggende i rolige omgivelser nær både by og strand i den hyggelige by Cala d’Or på Mallorcas østkyst. Hotellet er særdeles familievenligt med rummelige lejligheder og en rar og indbydende stemning. Hotellet tilbyder flere fine faciliteter såsom lys buffetrestaurant, hvor man kan nyde sine inkluderede måltider ude såvel som inde, reception med loungeområde hvor der findes computere med internetadgang, to dejlige solterrasser, med hver sin pool, liggestole, parasoller, en mindre børnepool samt overdækket poolbar som serverer de inkluderede drikkevarer. Hotellet tilbyder ét gratis pool håndklæde pr. gæst, som skiftes én gang om ugen ved henvendelse i poolbaren. Ønskes pool håndklædet skiftet oftere, afregnes 2 euro pr. håndklæde. Der er underholdning for både børn og voksne flere gange om ugen samt udendørs billard, bordtennis og dart. Ønsker man at udforske området nærmere er der på Ferrera Beach mulighed for gratis udlån af cykler til voksne på halvdagsbasis mod et depositum på 20 euro. Ønskes cykelhjelm, kan den lejes i cykeludlejningen. Vil man opdateres på nyhederne er der gratis WiFi ved poolbaren samt i receptionsområdet. Vi gør opmærksom på, at internetforbindelsen i Spanien er af varierende dækning, og udfald kan forekomme.

Ferrera Beach består af fire lejlighedsblokke beliggende på en stejl skråning og derfor er der store niveauforskelle og trapper, hvilket gør det mindre egnet for gangbesværede gæster.

VÆRELSER

Her indlogeres man i lyse og velindrettede toværelses lejligheder med plads til 2-3 personer + 1 barn (2-17 år). Alle lejligheder er indrettet med stue/opholdsrum med køkkenniche, køleskab, brødrister, elkedel, kaffemaskine, mikroovn, sovesofa hvor der redes op til tredje- og fjerdeperson, TV, aircondition, safetyboks (mod gebyr), bad/toilet, hårtørrer, separat soveværelse samt balkon/terrasse med forskelligartet udsigt til omgivelserne. Ønskes Wi-Fi i lejlighederne kan dette tilkøbes for 15 euro pr. enhed pr. uge. Vi gør opmærksom på at udvalget af køkkenudstyr er begrænset, med der kan lånes gryder/pander i receptionen.

VALG AF BESTEMT VÆRELSE

Som noget helt unikt kan du forudbestille en bestemt lejlighed på Ferrera Beach. Ønsker du at bo højt oppe eller er I flere som rejser sammen, kan du forudbestille lejligheder, så I kommer til at bo så tæt på hinanden som muligt. Forudbestilling af en bestemt lejlighed koster kr. 400,- pr. uge pr. lejlighed.

Vi gør opmærksom på at lejlighederne D101, C201, C202, C203 og C204 ligger en etage under indgangsniveau.

Tilkøb af værelse med sen check-ud

På Ferrera Beach er check-ud kl. 12:00 på hjemrejsedagen, men du har mulighed for, at tilkøbe et værelse til sen check-ud på din hjemrejsedag. Ønsker du at tilkøbe et værelse til kl. 17:00, kan dette tilkøbes for kr. 400,- pr. værelse.

Vi gør opmærksom på, at det kun er muligt at tilkøbe sen check-ud for et begrænset antal værelser på hver afgang, hvorfor tilkøb sker efter først-til-mølle. Det kan dog ikke garanteres at værelset som tildeles til sen check-out er den samme værelsestype som det bestilte.

PENSION

Opholdet på Ferrera Beach er med All Inclusive, som inkluderer morgenmad, frokost og aftensmad, snacks om eftermiddagen samt frie lokale drikkevarer. Hovedmåltiderne serveres fra hotellets buffetrestaurant indenfor følgende tidsrum*


Morgenmad 07:30 – 10:00
Frokost 12:00 – 14:00
Snacks 15:00 – 16:00
Aftensmad
18:30 – 20:30
Drikkevarer 10:00 – 22:00

*Hotellet kan til enhver tid ændre tidsrummene, uden at SunCharter kan stilles til ansvar for.
Maden på hotellet er af god kvalitet, der er dog et lidt mindre udvalg af retter, da hotellet ikke er så stort. All Inclusive består typisk af en suppe, brød, et udvalg af salat samt 2-3 lune retter med tilbehør og grøntsager samt frugtanretning, lidt sødt og is. Drikkevarer omfatter kaffe, te samt lokale mærker af øl, vin, sodavand og spiritus. Derudover er der slush ice i poolbaren dagligt fra kl. 12.

Måltider nydes i den hyggelige gårdhave ”Secret Garden”, som ligger i hotellets nederste plan, cirka 2-3 etager under poolområdet. Der er kun adgang via trapper. Snacks serveres fra ”Al Aqua” restauranten, som ligeledes ligger i hotellets nederste område. I lavsæsonen kan det forekomme, at kun én af restauranterne er åben, og herfra serveres alle måltider.

BELIGGENHED

Hotellet er beliggende i rolige omgivelser i udkanten af feriebyen Cala d’Or med kort afstand til et pænt udvalg af restauranter, små butikker og forlystelser som minigolf og børnetivoli. Hotellet ligger desuden i nærheden af de flotte sandtrande ved Cala Ferrera bugten samt Cala Serena bugten. Her er der mulighed for at nyde en dukkert ligesom de imponerende klippefremspring med fordel kan udforskes med snorkel. Cala d`Or er kendt for sin hyggelige bymidte med et stort udvalg af restauranter og cafeer. Byen har ligeledes en imponerende marina med flere restauranter.

MILJØAFGIFT

De lokale myndigheder i Spanien har indført en miljøskat, ECOTAX, på alle hotelovernatninger på De Baleariske Øer fra og med d. 1. juli 2016. Afgiften er SunCharter uvedkommende, og er ikke inkluderet i rejsens pris. Afgiftspris. pr. nat pr. person over 16 år varierer fra €2,00 - €4,00 plus 10% moms, som betales direkte til hotellet ved check-in. Bemærk at SunCharter klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering på rejsemålet, som ligger til grund for afgiftens størrelse.
Læs mere
All Inclusive
Strand
150 m
Centrum
1 km
Pool
Ja
Børnepool
Ja
Se alle fakta om hotellet
Pension: All Inclusive
Afstand til strand: 150 m
Afstand til centrum: 1 km
Antal værelser: 72
Etager: 5
Indkøb: 200 m
Mini Marked: Nej
Børneaktiviteter: Ja
Legeplads: Ja
Mulighed for havudsigt: Nej
Aircondition (A/C) (evt. mod gebyr): Ja
Safetyboks (evt. mod gebyr): Ja
Hårtørrer: Ja
Køleskab: Ja
Minibar: Nej
WiFi på værelset: Ja
Balkon / Terrasse: Ja
TV: Ja
Barneseng (evt. mod gebyr): Ja
Underholdning: Ja
Wellness: Nej
Fitnessrum: Nej
Afstand til lufthavnen: 59 km
Elevator: Nej
Reception: Ja
Restaurant: Ja
Bar: Ja
Pool: Ja
Antal pools: 2
Børnepool: Ja
Håndklædeservice (evt. mod gebyr): Ja
Gratis solsenge: Ja
Parasoller: Ja
WiFi på hotellet: Ja
Shuttlebus til stranden: Nej
Rengøring: Ja
Rejseoplysninger:

Priserne justeres løbende
- alle døgnets 24 timer.

Bemærk at der i ovenstående priser er inkluderet et salgstillæg på 181 DKK pr. person for alle over 2 år.

Charterpakken:
Inklusiv:
  • Mad på flyet
  • Bagage
  • Transfer
Normal pris:
827 DKK
Din pris:
749 DKK pr. person
Valgfrie tillæg:

Bagage: 1 stk. a 20 kg t/r 349 DKK
Mad på flyet: Standard menu t/r 229 DKK
Bustransfer: Lufthavn - hotel t/r 249 DKK
Specifikke flysæder:
Bagerst i kabinen: 75 DKK pr. vej 
Forrest i kabinen: 100 DKK pr. vej
Ekstra benplads: 250 DKK pr. vej
Aalborg Lufthavn Lounge
på udrejsedagen: 129 DKK

Se hotellets
beliggenhed hér
Åben kort 

Det mener vores gæster

om Ferrera Beach (All Inclusive)
Din gæstebedømmelse
Din mening betyder meget for os, og rigtig mange gæster bruger andre rejsendes anbefalinger, når de selv skal vælge deres næste rejse.
Derfor opfordrer vi dig til at fortælle om dine oplevelser på din ferie og give din bedømmelse af rejsemålet og hotel.
Giv dine oplevelser en karaktér